Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pa bas tako....Lana je obozava ako tako mogu reci (mada nemam obicaj ali samo da vam docaram)....ja fakat ne znam kako to izvesti....nek mi je Bog na pomoci kad krenemo bacati dudu...
lady ja se tjesim da cu nekad sam baciti .....Jos nikad nije ni jednu progrizao , znaci dobra mu cim pocne ih gristi eh onda cu se bojati i pitat sta da radim. Jer se bojim da ne proguta ... Al nadam se da ih nece jest
anel je ruco juce mu uzela povrca , to sam skuhala sa mesom . Kad ustane mlijeko(po obicaju) veceri vocna kasica isto po obicaju svaki dan ima po jednu vocnu kasicu jer voce nece /ne jede....
Ona je grize ali desnima, tacno je okrene i ubaci u rupu gdje trice trebaju biti i glodje Teta joj jedno vrijeme krila dude, kao nece da prica kad je ima, ja dodjem sa posla a ona nervozna odmah meni u ruke i vodi me prema dudi da joj dam.... I rekla sam teti, uvijek jedna neka joj je na dohvat ruke, sad je svrbe desni, i tako se smiruje i cese...i stvarno vise joj ne sklanja...ha ja...
ja sam nedavno jela pohovane filete soma i zadala sam muzu da ih trazi u Hrvatskoj ih ima u Konzumu al ne znam ima li kod nas...milina za jesti fino ocisceni ja nisam ljubitelj ribe al ovo probajte ako nađete
Tacno nemam ideja,jeo je jaja,evo kifle dvije pojeo kako smo dosli,dvije cokoladice(ja mu pustila zao mi zbog boce) i kontam za rucak "otvoriti"hipp slanu nesto mi se ne da kuhat.A nama paprike,pa ako bude raspolozen nek jede
pozz ženice,a jeste se vi raspisale a ja pravo lijena još kako je lijepo vrijeme pa smo stalno vani jedva ga utjeram u kuću leona žao mi je curice nadam se da će brzo proći Vidim pričate o cuclama i M je voli al nije mu često u ustima,većinom kad će spavati,ja mu ne planiram još to ukidati nekako mi žao a to da će iskriviti zube ne vjerujem jer evo ja nikad nisam ni cuclu koristila a ni bočicu pa sam opet nosila aparatić, Mi već razgledali sandalice jedne nam se baš svidjele al cijena im malo povelika 86km,jesu kod vas stigle i kakve su cijene?
Tacno nemam ideja,jeo je jaja,evo kifle dvije pojeo kako smo dosli,dvije cokoladice(ja mu pustila zao mi zbog boce) i kontam za rucak "otvoriti"hipp slanu nesto mi se ne da kuhat.A nama paprike,pa ako bude raspolozen nek jede
ovo je A. jeo neki dan jer stvarno vise neznam sta da dam i iskreno nije mi se dalo kuhati nikako ....pa je to pojeo , sreca pa voli nekad me spasu samo tako, . Uvjek imam rezerve tih kasica sa vocnim naravno obavezno.
marinci pa dje ste vi mila kako je M. setate ha , koristite sunce mi smo juce danas hladno i oblacno. Mi nismo jos sandale kupili kontam abd sledeci mjesec necel se vise ovo dosadno vrijeme stabilizovati ...
Ja nisam Lani odavno kupila tu slanu kasicu....vocne kupim kad negdje idemo ili kupim sa vocem kojeg nema kupit pa kombinujem kod kuce.... Eeeeeee to vam je dobra ideja, napraviti zalihe
Salmy jel pojede jednu kasicu i dosta mu, jede li npr hljeb uz to ili nesto? Koje mu uzimas, od cega i za koji uzrast?
Lady kako jede przenice? jel same ili mazes,nismo jos to probali .Noa ja volim sve ribetine,sedmicno ih pravim,neki dan gledala na hrt da je morska plava riba puna nekih crvica? kao nije starsno za ljude kad se isprzi na vecoj turi.Mada prodavaci na trznici kazu da je prica prenapuhana.....ko bi vjerovao? Dajem prioritet:oradi,skarpini,losos(fileti),girice....a tog somcinu budem trazila
pozz ženice,a jeste se vi raspisale a ja pravo lijena još kako je lijepo vrijeme pa smo stalno vani jedva ga utjeram u kuću leona žao mi je curice nadam se da će brzo proći Vidim pričate o cuclama i M je voli al nije mu često u ustima,većinom kad će spavati,ja mu ne planiram još to ukidati nekako mi žao a to da će iskriviti zube ne vjerujem jer evo ja nikad nisam ni cuclu koristila a ni bočicu pa sam opet nosila aparatić, Mi već razgledali sandalice jedne nam se baš svidjele al cijena im malo povelika 86km,jesu kod vas stigle i kakve su cijene?
moja Noa dere obucu ko velika ja joj neki dan kupila PAVLE sandalice 20 km kostale u Sari,proslogodisnji model pa snizene ima slatkih i za djecake
moja Noa dere obucu ko velika ja joj neki dan kupila PAVLE sandalice 20 km kostale u Sari,proslogodisnji model pa snizene ima slatkih i za djecake
Kupi jedne i nama i posalji postom , vidim to ti ide od ruke
Ja nisam Lani odavno kupila tu slanu kasicu....vocne kupim kad negdje idemo ili kupim sa vocem kojeg nema kupit pa kombinujem kod kuce.... Eeeeeee to vam je dobra ideja, napraviti zalihe
Salmy jel pojede jednu kasicu i dosta mu, jede li npr hljeb uz to ili nesto? Koje mu uzimas, od cega i za koji uzrast?
Obicno mu skuham krompir,i pomjesam sa jednom( puretina povrce 12mj),to mu bude obrok.Danas obzirom da cjelo jutro jede kifle dacu mu samu,jer pretpostavljam da ce jesti sa nama paprike a slatke nece nikako
felix evo i kod nas je danas nekako čudno vrijeme,a vidim od nedelje opet javljaju kišu,baš nikako da ustali Ove što smo vidjeli su ciciban i baš baš su lijepe i rekla bih udobne , Uh M nikad nije te gotove slane kašice,a voćne je jeo dugo al u zadnje vrijeme neće ni to a voće ne okuša nikako,nije sigurno 3 mjeseca ga pojeo
evo da ti ja odg svoje iskustvo Ja A. kupim Hipp kasicu recimo povrce sa rizom i piletinom (pise na njoj 5mjes.)mada ne gledam brojeve vec sastav 190g je....i svu pojede bez iceg bez hljeba pitam se na sto bi licilo da stavim hljeba meni je fuj svu pojede i dosta i previse nego dosta to je jedan obrok.
felix evo i kod nas je danas nekako čudno vrijeme,a vidim od nedelje opet javljaju kišu,baš nikako da ustali Ove što smo vidjeli su ciciban i baš baš su lijepe i rekla bih udobne , Uh M nikad nije te gotove slane kašice,a voćne je jeo dugo al u zadnje vrijeme neće ni to a voće ne okuša nikako,nije sigurno 3 mjeseca ga pojeo
ahh ,nece nesto jel . A. hoce tom nebi pomogao kamion kasica sta sam ih iskupovala ...al samo da jede pa bar to kad voce nece ... MM. zna cesto pitat a jel dokle se daje djeci voce /vocne kasice Reko dok ne pocnu jest sirovo voce tj svjeze posto je A. cudan neznam na koga samo pa ga ne voli moram kupovat vocne , pa dokle neznam ....
Lady kako jede przenice? jel same ili mazes,nismo jos to probali .
To joj teta pravi, iskomada na zalogaje i na svaki malo abc sira ali nekad i same pojede pa zalije mlijekom....
Joj to me podsjeti na djetinjtvo probacu mu napraviti,ali nema cim da zaljeva?kad nece mlijeko,jedino sok Felix tvoj i moj kao da su braca,skoro sve isto vole
Dan...KIsa ce...Ja radim na poslu jedan dosadni posao unosim recepte u racunar... Antonio je dobro super je spavao,dobro jede,ma sve za 5 jos da mu je mamu popraviti gdje bi nam kraj bio Lady Je li to noc dobro bacila pa te veselje opicilo Jelena u trudnoci se pola godine nisam sexala,i odvikla se bila,onda na 40 dana ko da mi je prvi put bilo Felix ja bi tvog Anrla u ta doba poslala tati nek mu tajo podgrije mlijeko,kad mamau ostavi samu...Izvini al to me ljuti i on je napravio dijete sta ako radi radi i drugi svijet Marinci kako ste jeste zivi... Ostala ekipa Mi cuclu uglsvnom koristimo kad spvamo,kasice ne kupujemo otkad ikad...