|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  676 677 [678] 679 680   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 12:49:35   
Lady26
Pa bas tako....Lana je obozava ako tako mogu reci (mada nemam obicaj ali samo da vam docaram)....ja fakat ne znam kako to izvesti....nek mi je Bog na pomoci kad krenemo bacati dudu...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16926
13.5.2011 12:52:38   
Anoniman
lady ja se tjesim da cu nekad sam baciti user posted image  user posted image .....Jos nikad nije ni jednu progrizao , znaci dobra mu cim pocne ih gristi eh onda cu se bojati user posted image i pitat sta da radim. Jer se bojim da ne proguta ...
Al nadam se da ih nece jestuser posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16927
13.5.2011 12:54:03   
salmy
Sta planirate danas user posted image za rucak? nemam vise ideja

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16928
13.5.2011 12:55:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: salmy

anel je ruco juce mu uzela povrca , to sam skuhala sa mesom .
Kad ustane mlijeko(po obicaju) veceri vocna kasica isto po obicaju svaki dan ima po jednu vocnu kasicu jer voce nece /ne jede....

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16929
13.5.2011 12:56:06   
Lady26
Ona je grize ali desnima, tacno je okrene i ubaci u rupu gdje trice trebaju biti i glodje user posted image user posted image user posted image
Teta joj jedno vrijeme krila dude, kao nece da prica kad je ima, ja dodjem sa posla a ona nervozna odmah meni u ruke i vodi me prema dudi da joj dam....
I rekla sam teti, uvijek jedna neka joj je na dohvat ruke, sad je svrbe desni, i tako se smiruje i cese...i stvarno vise joj ne sklanja...ha ja... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16930
13.5.2011 12:57:04   
Lady26
Lana je doruckovala przenice, za rucak joj je supica a ja kad dodjem oko 6 joj je kao vecera - eh nemam ideju user posted image , mozda voce....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16931
13.5.2011 12:57:55   
Anoniman

ja sam nedavno jela pohovane filete soma i zadala sam muzu da ih traziuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image u Hrvatskoj ih ima u Konzumu al ne znam ima li kod nas...milina za jesti fino ocisceniuser posted image ja nisam ljubitelj ribe al ovo probajte ako nađeteuser posted image

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16932
13.5.2011 12:58:55   
salmy
Tacno nemam ideja,jeo je jaja,evo kifle dvije pojeo kako smo dosli,dvije cokoladice(ja mu pustila zao mi zbog boce) i kontam za rucak "otvoriti"hipp slanuuser posted image user posted image user posted image nesto mi se ne da kuhat.A nama paprike,pa ako bude raspolozen nek jede

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16933
13.5.2011 12:59:53   
marinčii
pozz ženice,a jeste se vi raspisale a ja pravo lijena još kako je lijepo vrijeme pa smo stalno vani jedva ga utjeram u kuću
leona žao mi je curice nadam se da će brzo proćiuser posted image
Vidim pričate o cuclama i M je voli al nije mu često u ustima,većinom kad će spavati,ja mu ne planiram još to ukidati nekako mi žao a to da će iskriviti zube ne vjerujem jer evo ja nikad nisam ni cuclu koristila a ni bočicu pa sam opet nosila aparatić,
Mi već razgledali sandalice jedne nam se baš svidjele al cijena im malo povelika 86km,jesu kod vas stigle i kakve su cijene?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16934
13.5.2011 13:00:56   
Anoniman

Tacno nemam ideja,jeo je jaja,evo kifle dvije pojeo kako smo dosli,dvije cokoladice(ja mu pustila zao mi zbog boce) i kontam za rucak "otvoriti"hipp slanuuser posted image user posted image user posted image nesto mi se ne da kuhat.A nama paprike,pa ako bude raspolozen nek jede
ovo je A. jeo neki dan user posted image jer stvarno vise neznam sta da dam i iskreno nije mi se dalo kuhati nikako ....pa je to pojeo , sreca pa voli nekad me spasu samo tako, .
Uvjek imam rezerve tih kasica sa vocnim naravno obavezno.

(odgovor članu salmy)
  Neposredna veza do poruke: 16935
13.5.2011 13:02:34   
Anoniman
marinci pa dje ste vi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mila kako je M. setate ha , koristite sunce mi smo juce danas hladno i oblacno.
Mi nismo jos sandale kupili kontam abd sledeci mjesec necel se vise ovo dosadno vrijeme stabilizovati user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16936
13.5.2011 13:03:55   
Lady26
Ja nisam Lani odavno kupila tu slanu kasicu....vocne kupim kad negdje idemo ili kupim sa vocem kojeg nema kupit pa kombinujem kod kuce....
Eeeeeee to vam je dobra ideja, napraviti zalihe user posted image user posted image user posted image

Salmy jel pojede jednu kasicu i dosta mu, jede li npr hljeb uz to ili nesto? Koje mu uzimas, od cega i za koji uzrast? user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16937
13.5.2011 13:04:30   
salmy
Lady kako jede przenice? jel same ili mazes,nismo jos to probali .Noa ja volim sve ribetine,sedmicno ih pravim,neki dan gledala na hrt da je morska plava riba puna nekih crvica? kao nije starsno za ljude kad se isprzi na vecoj turi.Mada prodavaci na trznici kazu da je prica prenapuhana.....ko bi vjerovao?
Dajem prioritet:oradi,skarpini,losos(fileti),girice....a tog somcinu budem trazilauser posted image user posted image   

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16938
13.5.2011 13:05:05   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

pozz ženice,a jeste se vi raspisale a ja pravo lijena još kako je lijepo vrijeme pa smo stalno vani jedva ga utjeram u kuću
Vidim pričate o cuclama i M je voli al nije mu često u ustima,većinom kad će spavati,ja mu ne planiram još to ukidati nekako mi žao a to da će iskriviti zube ne vjerujem jer evo ja nikad nisam ni cuclu koristila a ni bočicu pa sam opet nosila aparatić,
Mi već razgledali sandalice jedne nam se baš svidjele al cijena im malo povelika 86km,jesu kod vas stigle i kakve su cijene?

moja Noa dere obucu ko velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja joj neki dan kupila PAVLE sandalice 20 km kostale u Sari,proslogodisnji model pa snizeneuser posted image ima slatkih i za djecakeuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16939
13.5.2011 13:05:52   
Lady26

Lady kako jede przenice? jel same ili mazes,nismo jos to probali .

To joj teta pravi, iskomada na zalogaje i na svaki malo abc sira ali nekad i same pojede pa zalije mlijekom....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16940
13.5.2011 13:06:35   
Lady26
IZVORNA PORUKA: noa

moja Noa dere obucu ko velikauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja joj neki dan kupila PAVLE sandalice 20 km kostale u Sari,proslogodisnji model pa snizeneuser posted image ima slatkih i za djecakeuser posted image

Kupi jedne i nama i posalji postom user posted image , vidim to ti ide od ruke user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16941
13.5.2011 13:06:49   
Anoniman
salmy idi tamo na obucu nesto sam ti dojavilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16942
13.5.2011 13:07:10   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja nisam Lani odavno kupila tu slanu kasicu....vocne kupim kad negdje idemo ili kupim sa vocem kojeg nema kupit pa kombinujem kod kuce....
Eeeeeee to vam je dobra ideja, napraviti zalihe user posted image user posted image user posted image

Salmy jel pojede jednu kasicu i dosta mu, jede li npr hljeb uz to ili nesto? Koje mu uzimas, od cega i za koji uzrast? user posted image

Obicno mu skuham krompir,i pomjesam sa jednom( puretina povrce 12mj),to mu bude obrok.Danas obzirom da cjelo jutro jede kifle dacu mu samu,jer pretpostavljam da ce jesti sa nama paprikeuser posted image user posted image
a slatke nece nikako

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16943
13.5.2011 13:09:00   
Anoniman
lady majke mi su preslatkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ima ona jos jedne iz Norveske nesto ko geox al znam da cim joj ih obujem biti ce za oko kuceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16944
13.5.2011 13:09:07   
marinčii
felix evo i kod nas je danas nekako čudno vrijeme,a vidim od nedelje opet javljaju kišu,baš nikako da ustali
Ove što smo vidjeli su ciciban i baš baš su lijepe i rekla bih udobne ,
Uh M nikad nije te gotove slane kašice,a voćne je jeo dugo al u zadnje vrijeme neće ni to a voće ne okuša nikako,nije sigurno 3 mjeseca ga pojeo user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16945
13.5.2011 13:09:09   
Anoniman

evo da ti ja odg svoje iskustvo user posted image
Ja A. kupim Hipp kasicu recimo povrce sa rizom i piletinom (pise na njoj 5mjes.)mada ne gledam brojeve vec sastav user posted image 190g je....i svu pojede bez iceg bez hljeba pitam se na sto bi licilo da stavim hljeba user posted image meni je fuj svu pojede i dosta i previse nego dostauser posted image to je jedan obrok.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 16946
13.5.2011 13:12:17   
Anoniman

felix evo i kod nas je danas nekako čudno vrijeme,a vidim od nedelje opet javljaju kišu,baš nikako da ustali
Ove što smo vidjeli su ciciban i baš baš su lijepe i rekla bih udobne ,
Uh M nikad nije te gotove slane kašice,a voćne je jeo dugo al u zadnje vrijeme neće ni to a voće ne okuša nikako,nije sigurno 3 mjeseca ga pojeo user posted image

user posted image ahh ,nece nesto jel . A. hoce tom nebi pomogao kamion kasica sta sam ih iskupovala  ...al samo da jede pa bar to kad voce nece ...
MM. zna cesto pitat a jel dokle se daje djeci voce /vocne kasiceuser posted image Reko dok ne pocnu jest sirovo voce tj svjeze posto je A. cudan neznam na koga samo pa ga ne voli moram kupovat vocne , pa dokle neznam user posted image ....

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 16947
13.5.2011 13:12:58   
Lady26
Marinci user posted image user posted image user posted image user posted image

Jel planirate ili ste vec kupovali djecici sandale sa otvorenim prsticima user posted image
Ja ne bih ove godine...nesto mi jos mala za otvorene....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16948
13.5.2011 13:13:00   
salmy

Lady kako jede przenice? jel same ili mazes,nismo jos to probali .

To joj teta pravi, iskomada na zalogaje i na svaki malo abc sira ali nekad i same pojede pa zalije mlijekom....

Joj to me podsjeti na djetinjtvouser posted image user posted image  probacu mu napraviti,ali nema cim da zaljeva?kad nece mlijeko,jedino sok
Felix tvoj i moj kao da su braca,skoro sve isto vole

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16949
13.5.2011 13:14:11   
Apotekarka
Dan...KIsa ce...Ja radim na poslu jedan dosadni posao unosim recepte u racunar...
Antonio je dobro super je spavao,dobro jede,ma sve za 5 jos da mu je mamu popraviti gdje bi nam kraj biouser posted image
Lady Je li to noc dobro bacila pa te veselje opicilouser posted image
Jelena  u trudnoci se pola godine nisam sexala,i odvikla se bila,onda na 40 dana ko da mi je prvi put bilouser posted image user posted image user posted image
Felix ja bi tvog Anrla u ta doba poslala tati nek mu tajo podgrije mlijeko,kad mamau ostavi samu...Izvini al to me ljuti i on je napravio dijete sta ako radi radi i drugi svijet
Marinci kako ste jeste zivi...
Ostala ekipauser posted image
Mi cuclu uglsvnom koristimo kad spvamo,kasice ne kupujemo otkad ikad...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  676 677 [678] 679 680   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  676 677 [678] 679 680   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *