Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
lady noa ide na spavanje u 8-8,30 al ja nikad nisam osjetila car popodnevnog spavanja ustvari mozda 5,6 puta za 2 godine
iiiiiii, kazi kako izdrzite do 8 dok ponovo ne zaspi i znaci kad u 8. zaspi NIKAD TI SE NE BUDI , do jutra ili ??
samo ja znam kako mi je u principu ona se ne budi,jedino ako su zubi u pitanju ili kad cucla ispane a ona je ne moze naci
iskreno ja to nebi mogla tak ja kako se rodio stimam da odspava po dani prije je 2 puta spavao kao bebi do god.sad jednom odspava 2 sata ih jos bi al ja nedam Taman JA odmorim sta poradim , i tako. AL zaspi oko 22. to kad je bas umoran kao sinoc i kad se budi recimo oko 3 . popodne dugo mu bude. AL vecinom leze oko 23. ili iza 23. al navikla sam vec kasno spavanje ...
ja kontala samo mi imamo cucu sto je vise branim vise je trazi Pedijarica kaze da podhitno ukinem cucu,a kako cu?
A zasto? Meni ne pada na pamet jos.... Lani je cucla malo je reci ZAKON...ne znam....obraduje joj se ko nicemu....ali na moj zahtjev hoce je ostaviti npr na sto da pricamo i sl...kad smo vani mozemo je zaboraviti nije frka...zabavi se drugim stvarima, ali kuci i na spavanju - nema sanse
ja kontala samo mi imamo cucu sto je vise branim vise je trazi Pedijarica kaze da podhitno ukinem cucu,a kako cu?
A zasto? Meni ne pada na pamet jos.... Lani je cucla malo je reci ZAKON...ne znam....obraduje joj se ko nicemu....ali na moj zahtjev hoce je ostaviti npr na sto da pricamo i sl...kad smo vani mozemo je zaboraviti nije frka...zabavi se drugim stvarima, ali kuci i na spavanju - nema sanse
Bas jutros opet kaze da se desni i zubi krive i da je treba ukinuti
vala kad vidim kako joj je cuca draga nemam srca da joj je uskratim svakom svacije al ja necu dok je ona ne izbaci ja sam isla u prvi osnovne i pila caj iz bocice pa evo me nisu mi ni zubovi tako losi
ni ja ju necu ukidat hej pa nebi mi onda bas nikad spavao nisam luda ..Po dani je slabo trazi al kad je nervozan preko dana kenka nezna sta bi ja mu dam cucu da se malo smiri i usuti Preko noci ima dvije jedna na ruci druga u ustima , cudno al cuca mu nikad ne padne iz ruku jednom sam bila budna Vidim spada cuca nezna gdje je a on onak ne gleda mahinalno zna gdje je odprilike trazi oko jastuka nadje stavi u usta i nastavi spavat NIKAD me nije budio zbog cuce jer sam se snadje i nadje