|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  673 674 [675] 676 677   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
13.5.2011 10:32:22   
Lady26
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kako ces pohvaliti kad pricas da varas dijete user posted image user posted image user posted image user posted image
Ma meni je Ajsa masallah....preslatka a sto je pametnica user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16851
13.5.2011 10:34:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi

jutrooooo

i mi smo imali nakvu kenjkavu noc
vrhunac je bio oko pet kad se probudila i zove me i trazi jastuk
ja je pitam kakav kaze ona onaj mali daaajjjjj i u plac a ja ne kontam
i izvadim je iz krevetica reko da mi pokazi kad ona hoce mamin astuk
i tako sam morala svoj jastuk da joj ubacim u krevetic
i da spavam do pola osam na nekom tvrdom ruznom, a sto je najtuznije
ona se samo malo naslonila rukom na onaj moj, nije ni spavala na njemu al ga ne da , probala sam da joj otmem u neko doba user posted image user posted image

sta da kazem nego da sam jutros haman ko i lady

teacher nadam se da je lana bolje, bice modrica i te kako
jelena je li prosla ljutnja
ti si barem pokusala vratiti svoj jastuk...nunichi je "otela" svojoj Zari dekuuser posted image user posted image user posted image user posted image ...to nika zaboravit necu...to mi je tako super bilouser posted image user posted image user posted image ...sto ti je umorna majkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 16852
13.5.2011 10:36:17   
R&T@
Naletio R. eurokrem pa me sarmirauser posted image user posted image user posted image

Eno je sad vani s dedom, betonira stepenicu...
morat cu je ribacom cetkom cistiti kad udjeuser posted image user posted image user posted image

Neko rece oblacno...
u Sa. je jos uvijek suncanouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16853
13.5.2011 10:38:03   
chuci
neki dan je tako ajša pred spavanje zapela hoće meko medom (mlijeko sa medom) i mi njoj pa zube oprala, pa vako pa nako, hoćeš vode neće nego meko medom. i mm ode da joj ugrije mlijeko i ona viče za njim ade babo. dok je on ugrijao ona zaspala.

mama popila meko medom user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16854
13.5.2011 10:40:50   
Lady26
Tajra ja tebe voljeeeeemmmmmm punooooooo, sto mi bonicko ne pitas koliko naplacuju tvoji smjestaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image budi dobra druga user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16855
13.5.2011 10:46:03   
salmy
Jutrica za drustvouser posted image
Zavrsili smo sa boci-boci,sve bilo ok.Ova je ravakcinacija one sa 2 mjuser posted image popio dvije kapi i dobio u rukicu.I nema vise dok ne napuni 4,5 goduser posted image
Tezak je 13,800 a dug 78cm
Moguca tura,ali ja vec dala sirup i obloge.On odspavo jeo i sad skaceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16856
13.5.2011 10:48:09   
Lady26
Bravoooooooo user posted image user posted image user posted image
Kako mene bune te mjere iz DZ....
Pa nije valjda Afan nizi od Lane, hm?
A za kile - masallah user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16857
13.5.2011 10:48:45   
salmy
IZVORNA PORUKA: dadada

salmy...ja vazda zaboravim sliku...evo ti djubretarac...dakle br.86 coconut
user posted image

Predivan je,jedino da ga probamo na bb?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16858
13.5.2011 10:49:59   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

Bravoooooooo user posted image user posted image user posted image
Kako mene bune te mjere iz DZ....
Pa nije valjda Afan nizi od Lane, hm?
A za kile - masallah user posted image

Mene sve buni,vjeruj da ga je jedva uspjela stavit na vagu,dero se ko pivarauser posted image a ja navalila jer se nismo mjerili sto godina

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16859
13.5.2011 10:50:29   
megi
a ne pohvalih se ni ja da nam je i druga trica izvrila
uh ko ce iscekati i ostale

Lady cura se super obradovala bumbi, ne ispusta ga, cak smo ga morale hraniti kad je bilo vrijeme rucku, jedva ga je ostavila kad smo isli napolje i cim smo usli u kucu opet ga spopala, i cijelo vrijeme za njim ponavlja bok bok bok ja sam bumbauser posted image  presmijesni su

moracu joj nabaviti jastuk kao i moj nema smisla da se otimamo oko jednog

a mi jos pijemo nesto po noci, nekad caj, neku vece je insistirala na mlijeku i ja radi mira u kuci ustanem i donesem tako da valjda ce uskoro prestati

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16860
13.5.2011 10:50:56   
salmy
IZVORNA PORUKA: salmy

Zavrsili smo sa boci-boci,sve bilo ok.Ova je ravakcinacija one sa 2 mjuser posted image popio dvije kapi i dobio u rukicu.I nema vise dok ne napuni 4,5 goduser posted image
Moguca tura,ali ja vec dala sirup i obloge.On odspavo jeo i sad skaceuser posted image user posted image user posted image

u pravu si 87cmuser posted image user posted image user posted image joj mame majko milauser posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16861
13.5.2011 10:51:59   
Anoniman
Mi samo da mahnemo, nemam kada citati, bjegamo u skitnju imam nekih mali milion obaveza, a raspolozenje mi je user posted image , a ni Ani nije bolje, jutros kaze bubi mamu i ja joj postavim fino obraz dijete me ugrize, tako da mi jos crven.

(odgovor članu megi)
  Neposredna veza do poruke: 16862
13.5.2011 10:53:04   
salmy

u pravu si 87cmuser posted image user posted image user posted image joj mame majko milauser posted image user posted image
a ko fol ja zapisalauser posted image user posted image user posted image
ps:kaze da dnevno treba popiti pola litra mlijeka,ali ako ga nece(a mi smo taj slucaj) onda je dovoljno u pudingu,grizu i bilo cemu.Jer on mlijeko nece ni nacrtano 

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16863
13.5.2011 10:54:00   
Lady26

user posted image user posted image user posted image
Jjjjjjoooooooooooojjjjjjj mama user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16864
13.5.2011 10:54:32   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi samo da mahnemo, nemam kada citati, bjegamo u skitnju imam nekih mali milion obaveza, a raspolozenje mi je user posted image , a ni Ani nije bolje, jutros kaze bubi mamu i ja joj postavim fino obraz dijete me ugrize, tako da mi jos crven.

Pa pa, poljubacc
PS ja ne grizem user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16865
13.5.2011 10:57:47   
R&T@
Budem pitala user posted image
Zaboravih user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16866
13.5.2011 11:00:10   
isabella
i znaci ipak je moguce da ne jede zbog infekcije mokracnih kanala ,,,ali nema nikakve simptome nije se dole ni zacrvenilo ni osulo nista nit ona ima promjene u raspolozenju spava po cijelu noc kao i uvijek,,a jest me sad strah jel to opasno mozel se brzo sanirati,,mislim kod male djecice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a za velike znam,,,,,

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16867
13.5.2011 11:05:49   
salmy
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image

hocu i ja

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 16868
13.5.2011 11:16:33   
N_N
Lady dje si metnula one smajliće user posted image
Hajde opet plizzzz

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16869
13.5.2011 11:20:23   
Anoniman
salmy, bravo za hrabricu maluuser posted image user posted image user posted image neka ste se rijesili mi smo te kapi pili pre 2 haman mjeseca kad smo otisli nije bilo boca pa samo te kapi popio tako da juce nije bilo potrebno da opet pije samo boca.Nema ture user posted image user posted image user posted image nije je ni juce bilo.
Masallah za djecaka velikog i kguser posted image

(odgovor članu chuci)
  Neposredna veza do poruke: 16870
13.5.2011 11:21:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: isabella

i znaci ipak je moguce da ne jede zbog infekcije mokracnih kanala ,,,ali nema nikakve simptome nije se dole ni zacrvenilo ni osulo nista nit ona ima promjene u raspolozenju spava po cijelu noc kao i uvijek,,a jest me sad strah jel to opasno mozel se brzo sanirati,,mislim kod male djecice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a za velike znam,,,,,

ma nije opasno mi smo imali upalu m. kanala jest samo spor proces lecenja al naravno da se da izleciti ako bude imala upale a nadam se da nece user posted image

(odgovor članu isabella)
  Neposredna veza do poruke: 16871
13.5.2011 11:21:59   
salmy
Skinula teret user posted image user posted image znas i sama,ovo nisu vise bebe ovu su zahebanti

Lady daj smajlice plz

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16872
13.5.2011 11:30:15   
chuci
evo ih
http://pic4ever.com/index.htm
meni lady neki dan poslala

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 16873
13.5.2011 11:30:55   
N_N

IZVORNA PORUKA: chuci

evo ih
http://pic4ever.com/index.htm
meni lady neki dan poslala

Hvalaaaaa user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 16874
13.5.2011 11:36:36   
Anoniman
N_N idi na klip što postavih na zanimljivi, smiješni klipovi...Oraspoložit ćeš se user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 16875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  673 674 [675] 676 677   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  673 674 [675] 676 677   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Musko Ime
Lejla21

Neznamo muz ni ja kako da nadijemo Bebi ime...treba nam pomoc mi smo izabrali dva POMOZITEEEE hvalaaaa

Benjamin (48%)

Edin (52%)

Broj svih glasova: 154

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *