Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
i mi smo imali nakvu kenjkavu noc vrhunac je bio oko pet kad se probudila i zove me i trazi jastuk ja je pitam kakav kaze ona onaj mali daaajjjjj i u plac a ja ne kontam i izvadim je iz krevetica reko da mi pokazi kad ona hoce mamin astuk i tako sam morala svoj jastuk da joj ubacim u krevetic i da spavam do pola osam na nekom tvrdom ruznom, a sto je najtuznije ona se samo malo naslonila rukom na onaj moj, nije ni spavala na njemu al ga ne da , probala sam da joj otmem u neko doba
sta da kazem nego da sam jutros haman ko i lady
teacher nadam se da je lana bolje, bice modrica i te kako jelena je li prosla ljutnja
ti si barem pokusala vratiti svoj jastuk...nunichi je "otela" svojoj Zari deku ...to nika zaboravit necu...to mi je tako super bilo ...sto ti je umorna majka
neki dan je tako ajša pred spavanje zapela hoće meko medom (mlijeko sa medom) i mi njoj pa zube oprala, pa vako pa nako, hoćeš vode neće nego meko medom. i mm ode da joj ugrije mlijeko i ona viče za njim ade babo. dok je on ugrijao ona zaspala.
Jutrica za drustvo Zavrsili smo sa boci-boci,sve bilo ok.Ova je ravakcinacija one sa 2 mj popio dvije kapi i dobio u rukicu.I nema vise dok ne napuni 4,5 god Tezak je 13,800 a dug 78cm Moguca tura,ali ja vec dala sirup i obloge.On odspavo jeo i sad skace
a ne pohvalih se ni ja da nam je i druga trica izvrila uh ko ce iscekati i ostale
Lady cura se super obradovala bumbi, ne ispusta ga, cak smo ga morale hraniti kad je bilo vrijeme rucku, jedva ga je ostavila kad smo isli napolje i cim smo usli u kucu opet ga spopala, i cijelo vrijeme za njim ponavlja bok bok bok ja sam bumba presmijesni su
moracu joj nabaviti jastuk kao i moj nema smisla da se otimamo oko jednog
a mi jos pijemo nesto po noci, nekad caj, neku vece je insistirala na mlijeku i ja radi mira u kuci ustanem i donesem tako da valjda ce uskoro prestati
Jutrica za drustvo Zavrsili smo sa boci-boci,sve bilo ok.Ova je ravakcinacija one sa 2 mj popio dvije kapi i dobio u rukicu.I nema vise dok ne napuni 4,5 god Tezak je 13,800 a dug 78cm Moguca tura,ali ja vec dala sirup i obloge.On odspavo jeo i sad skace
Mi samo da mahnemo, nemam kada citati, bjegamo u skitnju imam nekih mali milion obaveza, a raspolozenje mi je , a ni Ani nije bolje, jutros kaze bubi mamu i ja joj postavim fino obraz dijete me ugrize, tako da mi jos crven.
u pravu si 87cm joj mame majko mila
a ko fol ja zapisala ps:kaze da dnevno treba popiti pola litra mlijeka,ali ako ga nece(a mi smo taj slucaj) onda je dovoljno u pudingu,grizu i bilo cemu.Jer on mlijeko nece ni nacrtano
Mi samo da mahnemo, nemam kada citati, bjegamo u skitnju imam nekih mali milion obaveza, a raspolozenje mi je , a ni Ani nije bolje, jutros kaze bubi mamu i ja joj postavim fino obraz dijete me ugrize, tako da mi jos crven.
i znaci ipak je moguce da ne jede zbog infekcije mokracnih kanala ,,,ali nema nikakve simptome nije se dole ni zacrvenilo ni osulo nista nit ona ima promjene u raspolozenju spava po cijelu noc kao i uvijek,,a jest me sad strah jel to opasno mozel se brzo sanirati,,mislim kod male djecice a za velike znam,,,,,
salmy, bravo za hrabricu malu neka ste se rijesili mi smo te kapi pili pre 2 haman mjeseca kad smo otisli nije bilo boca pa samo te kapi popio tako da juce nije bilo potrebno da opet pije samo boca.Nema ture nije je ni juce bilo. Masallah za djecaka velikog i kg
i znaci ipak je moguce da ne jede zbog infekcije mokracnih kanala ,,,ali nema nikakve simptome nije se dole ni zacrvenilo ni osulo nista nit ona ima promjene u raspolozenju spava po cijelu noc kao i uvijek,,a jest me sad strah jel to opasno mozel se brzo sanirati,,mislim kod male djecice a za velike znam,,,,,
ma nije opasno mi smo imali upalu m. kanala jest samo spor proces lecenja al naravno da se da izleciti ako bude imala upale a nadam se da nece