Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Sunce slatko B sjedio, pjevao oooooooooo i pljeskao a S se stisnula kaže jaoooo mama meni se plače Šta mezite trudnu ženu, hoćete da vam iskoči na oči kako se ono zove
Sunce slatko B sjedio, pjevao oooooooooo i pljeskao a S se stisnula kaže jaoooo mama meni se plače Šta mezite trudnu ženu, hoćete da vam iskoči na oči kako se ono zove
A dusa draga...ona ko ja...meni srce koooo planina bude...ja se sva najezim
a moj je u 14 ...al moram ga poVali...smrsao je...a sad dalje...samo radi zdravlja...ja sam se prepala...ja vam ne mogu objasniti koliko...vec sam sebe na barama vidjela kako ga oplakujem
Joj dadada, vjerujem ti! Moj nije uradio nalaze pa sigurno i 12 god..... tačnije od kako je iz Švabije došao. Tamo su "morali" redovno obilaziti dr. ovdje nema šanse. Meš čini da je zdrav ne kuka
Dženita Kurtćehajić, specijalista ginekologije i akušerstva,
Anketa
Pelene VVVV
Kad beba ima proliv, da li je nocu presvlaciti ili je pustiti da spava?
Budim je da je presvucem, za svaki slucaj (44%) Probudim se da je pomirisem je, pa ako sam sigurna da se ukakila, presvucem je (48%) Ne budim je nikako (2%) Ne proveravam da li se ukakila, posto ja spavam (6%)
Broj svih glasova: 85
Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!