Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
pozz, dadada samo ti čitaj pa ako ne bude u julu biće u septembru
mi smo danas napokon odradili vakcinu i pravo mi je laknulo,mm je vodio kaže da nije puno plakala, i kod nas je neka kenjkava faza,ujutro plače,bježi,baca se jer neće teti a kada dođemo po nju onda neće nama,danas govori neće mamici i bježi,ko gleda sa strane reće ja ovih roditelja
Anel citav dan pjevusi "nece iše joja eza, goja joja ema ćuća eo ad aaaa " Nece vise lola lezati gola lola,nema vise srca ceo grad znaaa tako nekako smjesan je cudo na tv i utufila mu se u glavu i sve mu joja goja lola gola od severine
Mi tek usli u kucu... Cijelo poslijepodne smo setali, uzivali jer je kod nas predivan dan, odnosno sada vec predivna noc... Zao mi sto sam i ja jako umorna pa nisam vise mogla setati, a fantasticna je noc za setnju... MM otisao da odradi jedan poslic, a mi kupili tresanja i posmatramo ja i S kako Nane jede... Komiram se od smijeha... Prvo je oblijetao oko zdjelice, kontao sta je to, a onda je pipkao par puta... pa je onda poceo da puse u tresnje, da bi na kraju liznuo par puta i samo ih izgnjecio... A ne dozvoljava da mu ja dam... Samo stisne usta... "Dobra je banana samo joj kospa velika"
Mi tek usli u kucu... Cijelo poslijepodne smo setali, uzivali jer je kod nas predivan dan, odnosno sada vec predivna noc... Zao mi sto sam i ja jako umorna pa nisam vise mogla setati, a fantasticna je noc za setnju... MM otisao da odradi jedan poslic, a mi kupili tresanja i posmatramo ja i S kako Nane jede... Komiram se od smijeha... Prvo je oblijetao oko zdjelice, kontao sta je to, a onda je pipkao par puta... pa je onda poceo da puse u tresnje, da bi na kraju liznuo par puta i samo ih izgnjecio... A ne dozvoljava da mu ja dam... Samo stisne usta... "Dobra je banana samo joj kospa velika"
sladak je ko med. Kako S u školi napreduje? JA ovdje kao padobranac
I moj djecak zaspao cim smo stigli. Uspio je pojesti bananu i popiti pola flasice ad-a,nije imao vremena za sve,toliko je bio pospan. Da sam ga duze ljuljala na ljulji,odnosna Lana da ga je ljuljala i dole bi zaspao. Ali bas se iznenadi sto je ljubomoran. Odavno nismo s djecicom bili i ja sad imam malog ljubomorka. 100 puta je rekao MAMI i isto toliko NETE (nece). Lani nam je predivna,mashallah,preslatka curica i bas mi je narasla. A mama Lady,drugi pt bez djecice druzenje,pa da stignemo koju i progovoriti.
Eto,zenice moje dobra vecer! Gdje ste sve? Ljubimo djecaka sa tresnjama
< Poruku je uredio Amani12 -- 19.5.2011 21:36:43 >
mi smo upalili doju, pojela punu zdjelicu cokolina, presvukli se i morala sam otpjevati kukunku - mama dodji, ja dosla kaze mama peja (da pjevam) .... Ma ja to da obnovim gradivo ne daj Boze da zaboravim pjesmicu Ljubomorko mali, masallah prdivan je...i hB sto mu se ono povuklo
Ps al sto ja zijevammmm sad cu i ja cim mm dodje u prnje lagano...
I moj djecak zaspao cim smo stigli. Uspio je pojesti bananu i popiti pola flasice ad-a,nije imao vremena za sve,toliko je bio pospan. Da sam ga duze ljuljala na ljulji,odnosna Lana da ga je ljuljala i dole bi zaspao. Ali bas se iznenadi sto je ljubomoran. Odavno nismo s djecicom bili i ja sad imam malog ljubomorka. 100 puta je rekao MAMI i isto toliko NETE (nece). Lani nam je predivna,mashallah,preslatka curica i bas mi je narasla. A mama Lady,drugi pt bez djecice druzenje,pa da stignemo koju i progovoriti.
Eto,zenice moje dobra vecer! Gdje ste sve? Ljubimo djecaka sa tresnjama
pa gdje ste te skitale? ja radla 2. smjenu sad moram praviti testove za sutra, muka mi od pravljenja testova pa ispravljanja, unistice me ove pismene, a sve moram navecer kad lana zaspi kad smo kod toga, danas se izmorila u parku i setnji do 1 pa zaspala i spavala sve do 4!!! to joj je rekord.i evo maloprije opet zaspala. pojela teti supu, ja nama pravila grasak pa rekla teti da joj proba dati malo, mozda ce slucajno htjeti i kaze teta da je uzimala bobice i gadjala se njima i bacala ih na pod
pa gdje ste te skitale? ja radla 2. smjenu sad moram praviti testove za sutra, muka mi od pravljenja testova pa ispravljanja, unistice me ove pismene, a sve moram navecer kad lana zaspi kad smo kod toga, danas se izmorila u parku i setnji do 1 pa zaspala i spavala sve do 4!!! to joj je rekord.i evo maloprije opet zaspala. pojela teti supu, ja nama pravila grasak pa rekla teti da joj proba dati malo, mozda ce slucajno htjeti i kaze teta da je uzimala bobice i gadjala se njima i bacala ih na pod
, izvini morala sam.... Ova nasa djeca su kriticna majke mi....i moj ase zna igrati s tim ali i pojede....ne baca na pod nego po hranilici ganja, gura sa tanjira... Bile smo u igraoni
vece evo i moja E za divno cudo zaspala,ovo nam je pravo rano nije danas dva puta spavala,jos se nahodala pa okupala i evo je ko topcic bubi vidim Amana l Lana druzili se,mogu misliti kako su samo sjatki,ljubimo ih medene a drago mi je da je Amanu prosao osip Bambi znaci Nane jede tresnje je li sa kospama ili bez,ja Esmi vadila kospe i ona nije mogla cekati sad ih mazija sa kospama ali zato malo,malo pelena puna,kospe rade
Akcija: Aksoderm je droga spoj, što je bitni sastojak vitamin je bitan preduvjet za pravilan rast od kože i sluznica, regeneraciju kože, smanjuje hiperkeratoza, ublažava upale. Priprema za uporabu na koži. Vitamin A je neophodan za pravilno funkcioniranje sluznice i kože. Mast radovi osłaniająco, regenerira stanice kože i smanjuje hiperkeratoza i ublažava upalu kože i ubrzava zacjeljivanje rana.
Indikacije: hiperkeratoza od pokožica, ekcem, teško zacjeljivanje rana, opekline, smrzotine.
Doziranje: Izvana, površini kože podmazan sa tankim slojem masti 1-2 puta dnevno u akutnoj može mazati kožu nekoliko puta dnevno.
samo jedan jedini rezultat pretrage ima, i to je ova krema - aksoderm, i to na poljskom pa je los prevod jer je google prevodio
a ne napisah da je navecer pojela zdjelicu griza s mladim sirom i 3 kinder cokoladice i sve govorila njam njam al joj nisam vise htjela dati da je ne zatvori- i ovo je bilo previse
IZVORNA PORUKA: teacher75 . pojela teti supu, ja nama pravila grasak pa rekla teti da joj proba dati malo, mozda ce slucajno htjeti i kaze teta da je uzimala bobice i gadjala se njima i bacala ih na pod
ticerko trebala si joj samo po koje zrno graska maskirati u supu,tako sam ja E napravila supu koju voli(griz,zvijezdice,maslac) nama pravila grasak a ona nije htjela i ja po dva zrna u kasikicu sa supom,ma najela se pravo
dadada... poseban rezime neJmam... uglavnom, tema je bila uobicajena, djecije nejelo, blendanje i smisljanje novih jela... ako ovako nastavimo mozemo konkurisati na "masterchef" Lady racunala, racunala i racunala i opet se preracunala... Ganjala najbolji period za godisnji odmor i uganjala kad bude Anelko slusa Severinu Salmy ostavila djete i pobjegla glavom bez obzira od cuka Helem, samo uci i uci...
zaha, ma naravno da sam povadila kospe, ipak prvi put jede tresnje ma vala nije ih ni pojeo, ali noc je pa necu da ga forsiram, zato cemo sutra da se utresnjamo
< Poruku je uredio Bambi09 -- 19.5.2011 21:53:58 >
ja sam samo nasla na nekom hrvatskom forumu malo se sponije i kosta 10o kuna.kod nas kazu da je nemaju i da je nova na trzistu.u pitanju je osip oko usta valjda zbog vode koja curi iz usta zbog zubica Noa kako se zove ona tvoja cudotvorna krema,znal neko
ja sam samo nasla na nekom hrvatskom forumu malo se sponije i kosta 10o kuna.kod nas kazu da je nemaju i da je nova na trzistu.u pitanju je osip oko usta valjda zbog vode koja curi iz usta zbog zubica Noa kako se zove ona tvoja cudotvorna krema,znal neko
Ja nisam nasla na nasm stranicama, ne postoji uopste, samo na jednom poljskom, i to nema slovo K u imenu... Nadam se da ces naci neku zamjenu....