|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.5.2011 17:54:43   
dafri
pozz,
dadada samo ti čitaj pa ako ne bude u julu biće u septembruuser posted image

mi smo danas napokon odradili vakcinu i pravo mi je laknulo,mm je vodio kaže da nije puno plakala,
i kod nas je neka kenjkava faza,ujutro plače,bježi,baca se jer neće teti a kada dođemo po nju onda neće nama,danas govori neće mamici i bježi,ko gleda sa strane reće ja ovih roditelja

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18526
19.5.2011 20:24:45   
Anoniman
Anel citav dan pjevusi user posted image user posted image "nece iše joja eza, goja joja ema ćuća eo ad aaaa "
Nece vise lola lezati gola lola,nema vise srca ceo grad znaaa user posted image user posted image user posted image user posted image tako nekako
smjesan je cudo na tv i utufila mu se u glavu i sve mu joja goja lola golauser posted image user posted image user posted image od severine

(odgovor članu dafri)
  Neposredna veza do poruke: 18527
19.5.2011 21:12:52   
Bambi09
Mi tek usli u kucu... Cijelo poslijepodne smo setali, uzivali jer je kod nas predivan dan, odnosno sada vec predivna noc... Zao mi sto sam i ja jako umorna pa nisam vise mogla setati, a fantasticna je noc za setnju... MM otisao da odradi jedan poslic, a mi kupili tresanja i posmatramo ja i S kako Nane jede... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komiram se od smijeha... Prvo je oblijetao oko zdjelice, kontao sta je to, a onda je pipkao par puta... pa je onda poceo da puse u tresnje, da bi na kraju liznuo par puta i samo ih izgnjecio... A ne dozvoljava da mu ja dam... Samo stisne usta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "Dobra je banana samo joj kospa velika" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 18528
19.5.2011 21:17:15   
bebacha
jel zna neko za kremu Paksoderm.danas sam vodila Alena pedijatru zbog osipa oko usta i ona preporuci ovu kremu al je kod nas nema

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18529
19.5.2011 21:25:49   
Lady26
Pa nista niste pisale user posted image user posted image
MM na terminu pa ja uzivam user posted image , Lana spava....ja gledam tv i citam RR

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18530
19.5.2011 21:31:37   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Bambi09

Mi tek usli u kucu... Cijelo poslijepodne smo setali, uzivali jer je kod nas predivan dan, odnosno sada vec predivna noc... Zao mi sto sam i ja jako umorna pa nisam vise mogla setati, a fantasticna je noc za setnju... MM otisao da odradi jedan poslic, a mi kupili tresanja i posmatramo ja i S kako Nane jede... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Komiram se od smijeha... Prvo je oblijetao oko zdjelice, kontao sta je to, a onda je pipkao par puta... pa je onda poceo da puse u tresnje, da bi na kraju liznuo par puta i samo ih izgnjecio... A ne dozvoljava da mu ja dam... Samo stisne usta... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image "Dobra je banana samo joj kospa velika" user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image sladak je ko med. Kako S u školi napreduje?
JA ovdje kao padobranac user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18531
19.5.2011 21:35:36   
Amani12
I moj djecak zaspao cim smo stigli.user posted image
Uspio je pojesti bananu i popiti pola flasice ad-a,nije imao vremena za sve,toliko je bio pospan.
Da sam ga duze ljuljala na ljulji,odnosna Lana da ga je ljuljala i dole bi zaspao.
Ali bas se iznenadi sto je ljubomoran.
Odavno nismo s djecicom bili i ja sad imam malog ljubomorka.
100 puta je rekao MAMI i isto toliko NETE (nece).user posted image
Lani nam je predivna,mashallah,preslatka curica i bas mi je narasla.user posted image
A mama Lady,drugi pt bez djecice druzenje,pa da stignemo koju i progovoriti. user posted image

Eto,zenice moje dobra vecer! Gdje ste sve? user posted image
Ljubimo djecaka sa tresnjama user posted image

< Poruku je uredio Amani12 -- 19.5.2011 21:36:43 >

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18532
19.5.2011 21:38:59   
Lady26
mi smo upalili doju, pojela punu zdjelicu cokolina, presvukli se i morala sam otpjevati kukunku user posted image - mama dodji, ja dosla kaze mama peja (da pjevam) user posted image ....
Ma ja to da obnovim gradivo ne daj Boze da zaboravim pjesmicu user posted image user posted image user posted image
Ljubomorko mali, masallah prdivan je...i hB sto mu se ono povuklo user posted image user posted image user posted image

Ps al sto ja zijevammmm user posted image user posted image user posted image sad cu i ja cim mm dodje u prnje lagano...

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.5.2011 21:41:41 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18533
19.5.2011 21:41:19   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Amani12

I moj djecak zaspao cim smo stigli.user posted image
Uspio je pojesti bananu i popiti pola flasice ad-a,nije imao vremena za sve,toliko je bio pospan.
Da sam ga duze ljuljala na ljulji,odnosna Lana da ga je ljuljala i dole bi zaspao.
Ali bas se iznenadi sto je ljubomoran.
Odavno nismo s djecicom bili i ja sad imam malog ljubomorka.
100 puta je rekao MAMI i isto toliko NETE (nece).user posted image
Lani nam je predivna,mashallah,preslatka curica i bas mi je narasla.user posted image
A mama Lady,drugi pt bez djecice druzenje,pa da stignemo koju i progovoriti. user posted image

Eto,zenice moje dobra vecer! Gdje ste sve? user posted image
Ljubimo djecaka sa tresnjama user posted image

pa gdje ste te skitale? ja radla 2. smjenuuser posted image sad moram praviti testove za sutra, muka mi od pravljenja testova pa ispravljanja, unistice me ove pismene, a sve moram navecer kad lana zaspiuser posted image user posted image user posted image kad smo kod toga, danas se izmorila u parku i setnji do 1 pa zaspala i spavala sve do 4!!! to joj je rekord.i evo maloprije opet zaspala. pojela teti supu, ja nama pravila grasak pa rekla teti da joj proba dati malo, mozda ce slucajno htjeti i kaze teta da je uzimala bobice i gadjala se njima i bacala ih na poduser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18534
19.5.2011 21:43:43   
bebacha
hocel meni neko odg.hitno mi je.moram sutra neku kremu kupit

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 18535
19.5.2011 21:44:46   
Lady26
IZVORNA PORUKA: teacher75

pa gdje ste te skitale? ja radla 2. smjenuuser posted image sad moram praviti testove za sutra, muka mi od pravljenja testova pa ispravljanja, unistice me ove pismene, a sve moram navecer kad lana zaspiuser posted image user posted image user posted image kad smo kod toga, danas se izmorila u parku i setnji do 1 pa zaspala i spavala sve do 4!!! to joj je rekord.i evo maloprije opet zaspala. pojela teti supu, ja nama pravila grasak pa rekla teti da joj proba dati malo, mozda ce slucajno htjeti i kaze teta da je uzimala bobice i gadjala se njima i bacala ih na pod

user posted image user posted image , izvini morala sam....
Ova nasa djeca su kriticna majke mi....i moj ase zna igrati s tim ali i pojede....ne baca na pod nego po hranilici ganja, gura sa tanjira...
Bile smo u igraoni user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 18536
19.5.2011 21:46:15   
Honey3
veceuser posted image user posted image evo i moja E za divno cudo zaspala,ovo nam je pravo ranouser posted image nije danas dva puta spavala,jos se nahodala pa okupala i evo je ko topcic bubiuser posted image vidim Amana l Lana druzili se,mogu misliti kako su samo sjatki,ljubimo ih medene a drago mi je da je Amanu prosao osipuser posted image Bambi znaci Nane jede tresnje je li sa kospama ili bez,ja Esmi vadila kospe i ona nije mogla cekati sad ih mazija sa kospama ali zato malo,malo pelena puna,kospe radeuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18537
19.5.2011 21:48:45   
Lady26
IZVORNA PORUKA: bebacha

jel zna neko za kremu Paksoderm.danas sam vodila Alena pedijatru zbog osipa oko usta i ona preporuci ovu kremu al je kod nas nema

Bebacha, ja ne nadjoh ni na internetu ovu kremu, ima Aksoderm?!
Evo cu ti kopirati tekst

Akcija: Aksoderm je droga spoj, što je bitni sastojak vitamin je bitan preduvjet za pravilan rast od kože i sluznica, regeneraciju kože, smanjuje hiperkeratoza, ublažava upale. Priprema za uporabu na koži. Vitamin A je neophodan za pravilno funkcioniranje sluznice i kože. Mast radovi osłaniająco, regenerira stanice kože i smanjuje hiperkeratoza i ublažava upalu kože i ubrzava zacjeljivanje rana.

Indikacije:
hiperkeratoza od pokožica,
ekcem,
teško zacjeljivanje rana,
opekline,
smrzotine.

Doziranje: Izvana, površini kože podmazan sa tankim slojem masti 1-2 puta dnevno u akutnoj može mazati kožu nekoliko puta dnevno.

samo jedan jedini rezultat pretrage ima, i to je ova krema - aksoderm, i to na poljskom pa je los prevod jer je google prevodio

< Poruku je uredio Lady26 -- 19.5.2011 21:50:38 >

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18538
19.5.2011 21:50:18   
teacher75
a ne napisah da je navecer pojela zdjelicu griza s mladim sirom i 3 kinder cokoladice i sve govorila njam njam al joj nisam vise htjela dati da je ne zatvori- i ovo je bilo previse

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18539
19.5.2011 21:50:41   
Honey3
IZVORNA PORUKA: teacher75
. pojela teti supu, ja nama pravila grasak pa rekla teti da joj proba dati malo, mozda ce slucajno htjeti i kaze teta da je uzimala bobice i gadjala se njima i bacala ih na poduser posted image user posted image user posted image
ticerko trebala si joj samo po koje zrno graska maskirati u supu,tako sam ja E napravila supu koju voli(griz,zvijezdice,maslac) nama pravila grasak a ona nije htjela i ja po dva zrna u kasikicu sa supom,ma najela se pravouser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Neposredna veza do poruke: 18540
19.5.2011 21:51:35   
Bambi09
dadada... poseban rezime neJmam... uglavnom, tema je bila uobicajena, djecije nejelo, blendanje i smisljanje novih jela... ako ovako nastavimo mozemo konkurisati na "masterchef" user posted image user posted image user posted image user posted image
Lady racunala, racunala i racunala i opet se preracunala... Ganjala najbolji period za godisnji odmor i uganjala kad bude user posted image
Anelko slusa Severinu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Salmy ostavila djete i pobjegla glavom bez obzira od cuka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Helem, samo uci i uci... user posted image user posted image user posted image

zaha, ma naravno da sam povadila kospe, ipak prvi put jede tresnje user posted image user posted image user posted image user posted image ma vala nije ih ni pojeo, ali noc je pa necu da ga forsiram, zato cemo sutra da se utresnjamo user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 19.5.2011 21:53:58 >

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 18541
19.5.2011 21:52:13   
myb@by

hocel meni neko odg.hitno mi je.moram sutra neku kremu kupit

JA zaista nisam cula za ovu kremu user posted image .
Tiki ne brini toliko, sigurno su zubici u pitanju user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18542
19.5.2011 21:54:05   
Lady26

Lady racunala, racunala i racunala i opet se preracunala... Ganjala najbolji period za godisnji odmor i uganjala kad bude user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 18543
19.5.2011 21:58:20   
Honey3
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
i meni se cini da ce mi biti isto a znate kako je ja moram gledati i prema starijoj kcerki,volim njoj nagoditi da ona bude rahat a ja kako goduser posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18544
19.5.2011 22:01:52   
bebacha
ja sam samo nasla na nekom hrvatskom forumu malo se sponije i kosta 10o kuna.kod nas kazu da je nemaju i da je nova na trzistu.u pitanju je osip oko usta valjda zbog vode koja curi iz usta zbog zubica
Noa kako se zove ona tvoja cudotvorna krema,znal neko

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 18545
19.5.2011 22:02:49   
Anoniman

ja sam samo nasla na nekom hrvatskom forumu malo se sponije i kosta 10o kuna.kod nas kazu da je nemaju i da je nova na trzistu.u pitanju je osip oko usta valjda zbog vode koja curi iz usta zbog zubica

Sudokremuser posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 18546
19.5.2011 22:04:38   
Lady26

Ja nisam nasla na nasm stranicama, ne postoji uopste, samo na jednom poljskom, i to nema slovo K u imenu...
Nadam se da ces naci neku zamjenu....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18547
19.5.2011 22:08:43   
bebacha
pokusat cu naci ovu Noinuuser posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 18548
19.5.2011 22:15:06   
bebacha
Noa jel je ti kupis u Mostaru.ako ne nadem ovdje da porucim svekrvi da kupi,posto sutra idu u Mostar

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18549
19.5.2011 22:18:48   
Lady26
Meni se cini da je ona iz Hr nabavljala....
A ima je u Sarajevu kupiti, kupila je cini mi se Mala1994....

Kad smo kod nje, gdje mi je ona veceras, ja tu nje nema ili obratno.. Konoooooooooooo

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 18550
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  740 741 [742] 743 744   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *