|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  777 778 [779] 780 781   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
25.5.2011 9:33:32   
Anoniman
Bambi srecan rodjendan tvom tati i od nas...bice ponosan na svoju ćeru user posted image . Torta je prelijepa user posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 19451
25.5.2011 9:35:43   
R&T@
Ako hocete sunce, moj obiteljski rucak ce biti
user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19452
25.5.2011 9:37:00   
Anoniman
Tajra ziva bila sta vam se jedem da skuham i posaljem, ma ako treba i donesem samo ne ulazi u kuhinju user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 19453
25.5.2011 9:37:05   
tekja
jutrouser posted image ...prelijepo je, mislim da mi ni Tajra nece moci nauditiuser posted image user posted image user posted image ..super smo spavali, MM radio nocnu, pa se v. usecerio pored mame...i jutros me budi poljupcimauser posted image user posted image user posted image user posted image  (uglavnom budjenje bude prstom u okouser posted image user posted image user posted image )

Evo sad gleda dondija i pije penko...kaze sinoc m, m, penkouser posted image user posted image user posted image ...presladak je kad prica...sinoc smo se igrali skrivanja i kad me ne vidi: mama dje si, mamiiiiiii...mema mameuser posted image , ja se pojavim, a on odusevljeno: ejo jeuser posted image

Bambi, sretan rodjendan babi tvom...Tajra nesto mi skrtaris sa R. biserima, ja sam ih tako rado citalauser posted image

ostale zenice i bebice, da vas ne nabrajam pojedinacnouser posted image  lijep dan zelim....

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19454
25.5.2011 9:37:41   
Lady26
IZVORNA PORUKA: tajra

Ako hocete sunce, moj obiteljski rucak ce biti
user posted image

Joj Tajra user posted image user posted image user posted image

Znaci da ponesem patike? A no sikiriki ako im sta bude, nema veze...ako ostanu u zivotu dobro je ako ne...bar su iskoristene user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 19455
25.5.2011 9:42:47   
chuci
tajra hvala što se i mene sjeti user posted image

*pcelice* super za spavanje.
kod nas je noćas bilo raznih derneka. prvo smo i mm i ja zaspali s ajšom oko 10, onda me mm probudio oko pola 12 user posted image , onda nije bilo vode u bojleru pa smo navili sat u pola 3, pa se tada okupala, dok sam klanjala i legla, poče ajša u snu da priča, nekoga je ružila što je ne nosi fino i govorila, nino noci ajšu, dok zaspah eto ti pola 7 hajd ustani

jelena i mene je isto sve bolilo kad su mi 8 rasle. mm još nisu ni 7 sve izašle, izgleda da i neće

bambi bravo za tortu. možeš je prije iznošenja malo premazati vodom da skineš šećera u prahu okolo što ima pa će biti intenzivnija boja. ali netom prije iznošenja da se ne istopi.

amani krenu li ti na fitnes. ja htjela jučer pa se razlijenila. danas ne mogu pa možda sutra.

tekja jutro i tebi.
lady hvala za pp i user posted image user posted image user posted image user posted image jedan za tebe, a ostali za lanu

da ne bude da niko ne pita za nju gdje je koka i po
šta je sa malom i felix i ostalima

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 19456
25.5.2011 9:45:02   
Amani12
Nisam jos.
Cekam Lady.user posted image
Jos malo i idemoooouser posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19457
25.5.2011 9:45:54   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Tajra ziva bila sta vam se jedem da skuham i posaljem, ma ako treba i donesem samo ne ulazi u kuhinju user posted image user posted image user posted image

Da vas dvije/troje hocete meni doci, ja bih riskirala prolom oblaka i docekala vas rasirenih rukuuser posted image

Lady, Zdogovoreno...
A gdje je sastanak? Ja sutra nisam on lineuser posted image

Tekja, lupa R. kao Maksim po diviziji...user posted image user posted image user posted image
Meni vise ofirno pisatiuser posted image user posted image

A ko to jede sladoled u ta doba?

Moja R. nece sladoled...
Kaze: Pusi, hladnouser posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19458
25.5.2011 9:45:56   
Anoniman
Opet ove zene meni vade zazubice user posted image ...porodicu se i ja i proci ce i onih famoznih 40 danauser posted image

(odgovor članu Amani12)
  Neposredna veza do poruke: 19459
25.5.2011 9:45:57   
Lady26

Lady sve hocu da te pitam kako je Lana jela mimo hranilice, je li je teta uspjela nahraniti?

Da ti evo danas odgovorim : NE
Juce : ni rucak, ni vecera!

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19460
25.5.2011 9:47:29   
Anoniman
Lady bas mi je zao... da nece i druga trojka?

Tajra malo si nam dalekooo, mi smo brdo preko puta pa cemo se dozivati user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19461
25.5.2011 9:47:48   
Lady26
Dadada nadam se da ces brzo ozdraviti, cuvaj se user posted image
Bambi tortica je user posted image , ja bih rado pokusala fondant ali....

I.....  mozak mi je zablokirao za dalje

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19462
25.5.2011 9:48:28   
Amani12
IZVORNA PORUKA: Lady26

Lady sve hocu da te pitam kako je Lana jela mimo hranilice, je li je teta uspjela nahraniti?

Da ti evo danas odgovorim : NE
Juce : ni rucak, ni vecera!

E misa mu...
Pa je li nije nikako ruckila ili nije htjela van hranilice?
Evo ti jedan veliki user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19463
25.5.2011 9:51:39   
R&T@
IZVORNA PORUKA: chuci

tajra hvala što se i mene sjeti user posted image

Vazda u zivotuuser posted image

Sta bi sa laptopom? Moze li se popraviti?

Ja nemam umnjake...
Sto bi rekla moja draga forumasica N - mi smo maloumneuser posted image user posted image user posted image

A za te aktivnosti u pola dvanaest, mm otisao u kupatilo na pripremu, a ja mu zaspala...cijelo jutro me provocira zbog togauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 19464
25.5.2011 9:51:55   
Anoniman
jutrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lady, kako je L. ?
Bambi sretan rodjendan babi zivo 100god abd u zdravlju sa svojom djecom i unucadi user posted image .
Tajra  kako tvoje cure?
Amani, misa mu i zube vise user posted image user posted image
Gdje mi je Salmy nema je ? 
Chuchi tu sam draga tu al tesko se od A. mogu javiti . Kod tebe bilo sinoc veselouser posted image u gluha doba ajd neka neka ....
Tekja ljubi mi tog slatkisa sto brblja
Dadada, jel bolje danas sta sa zdravljem ?user posted image

Pcelice bravo za A. i spavanje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 19465
25.5.2011 9:55:20   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

Lady, kako je L. ?

Nervozna, kenjkava...nesto joj curi nosic...hvala sto pitas user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19466
25.5.2011 9:59:01   
chuci
amani kad ste se to Z-dogovorile da idete i u koju ćete vježbaonu user posted image
za laptop mi još nisu javili, pa ne znam šta će biti.

lady baš mi je žao što lana zeza sa jelom. moja sad pukla neku furku pa jede na balkonu. i hoda kad jede nakon jedno pola obroka ali ja je pustim jer bolje mi to nego da ne pojede. mašAllah ne urekla mi se, samo nek jede.
i nama je krenula druga trica ali nije još iznikla, iako se vidi tačno bijeli vrh zuba, i tvrdo je pod prstom, ali nije još probila. donje su samo crvene još uvijek.

bambi zaboravih čestitati rođendan tati user posted image sve najbolje, još puno godina u zdravlju i rahatluku želim

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19467
25.5.2011 10:01:00   
megi
jutro

evo i nas mada niko ne pita za nas user posted image

mi smo onako spavali, odnosno adna se od pola sedam pocela nesto buditi kenjkati, plakati a sve u snu i taman toliko da meni ne da spavati a ona odvalila do 9
a sinoc nikad zaspati i sve se ja pitam sta treba da je umori da bi zaspala
od popodnevnog spavanja bila je napolju jedno 3 sata, pa onda po kuci skakala, nije tu bilo ni sec sjedenja i opet jedva jedva zaspala u 11 sati
bas me umori ovo njeno uspavljivanje

jel ostaje dogovor za kafu sutra, gdje, kad????

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19468
25.5.2011 10:01:09   
Anoniman
Moja cura se nocas milion puta probudila, a kad smo bili na vakcini kaze dr bez obzira sto su probile cetvorke jos kao nisu izasle i otecene su jako pa je pravo muce, jutros nece da jede, dva sata sam izigravala budalu ne bi li zinula kad u jednom trenutku pogledam vidim sve krvni podlivi oko donjih cetvorkih, imam osjecaj samo sto ne prokrvare. Jutros strasno nervozna mislim da je od zubica, mada nam dr isto rece kao za MRP reakcija ide od treceg do 14. dana, a danas je treci pa mozda i od toga.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 19469
25.5.2011 10:03:37   
Lady26
IZVORNA PORUKA: Amani12

E misa mu...
Pa je li nije nikako ruckila ili nije htjela van hranilice?
Evo ti jedan veliki user posted image

Nije nikako...mozda 5 zalogaja meni kad sam dosla kuci...

Ja fakat znam da sam dosadna vise svima, ali bar mi je lakse da pisem...drugom nemam kome...moja mama samo kaze kuhaj joj nanu, daji joj nesto za apetit i vidjet ces user posted image ...svekrvi i ne govorim nit me pitaju....mm ako sta kazem, kaze pa svi ti kazu da je ne silis, jest ce kad bude gladna bla bla bla (ko zna ko to njemu kaze), daj joj salame i hljeba ako hoce, daj nek jede sta hoce...i tako....
A ako ne ispucam ovdje to, puknut cu....pa eto, drage moje, trpite me user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 19470
25.5.2011 10:06:11   
Lady26

Lady bas mi je zao... da nece i druga trojka?

Pa dvije su vani...ostale mi ne da vidjeti, nemoguca je koliko je nervozna...od juce joj malo nos curi
2 noci ne spavamo, tj u ratama, vrti se, kenjka, place, ustane i zove me da je uzmem i sve tako...2 dana sam user posted image user posted image , + jos nisam dobila, to mi je dodatno opterecenje....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 19471
25.5.2011 10:06:20   
megi
Lady user posted image user posted image  razumijem te u potpunosti

i mi smo sa hranom opet onako, sinoc nije vecerala, sve nesto pljuje a sve gricka is tisce vidim donje trojke nabubrile i valja iscekati da sad one narastu
aaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Bambi sretan rodjendan babi
poljubac za malu raju

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19472
25.5.2011 10:08:54   
Lady26
Fakat gdje je sutra druzenje, ja necu voditi Lanu pa mi je svejedno ali zbog vas koje vodite user posted image , gdje vam odgovara?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19473
25.5.2011 10:09:17   
chuci
hajde lady napiši šta ona sve pojede za jedan dan

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 19474
25.5.2011 10:09:28   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

I.....  mozak mi je zablokirao za dalje

Evo za deblokadu mozga
user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 19475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  777 778 [779] 780 781   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  777 778 [779] 780 781   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pranje guze.
пеперутка16

Da li vaš muž presvlači djetetu odjeću, mislim na pranje guze i mijenjanje pelena?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *