|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
28.5.2011 13:48:39   
Apotekarka
Ma felix zeludac mi ne podnosi luk u mene nikako 2 dobra sastaviti ova dva dana drogiram se coca-colom vjerovatno cu u pon.kukati boli me grlo,ma evo kontam se da idem veceras strunu raditi a brate ni gospoje jos nema...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 20276
28.5.2011 13:51:35   
koka i po
ima li ista da tebi ne fali user posted image ...zezam se user posted image ..
malo soli na jezik i zalij vodom user posted image ..pritisak skace 100%

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 20277
28.5.2011 13:55:44   
Apotekarka
Nema koko dabogda da vi mom mm ne trazili novu kakvu
A znas kako kazu nista ne moze duze zivjeti ko blesna zenauser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

Neposredna veza do poruke: 20278
28.5.2011 13:57:55   
koka i po
ne kaze se džaba zuti zutuju a rumeni "putuju" ...user posted image ....
malo vise paznje posveti sebi i bice sve bolje vidjet ces user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 20279
28.5.2011 14:31:56   
Anoniman
ej zene anel nece da jede user posted image zalogaj dam i vice necu necu dere se nema dje nisam ga stavljala da jede al nece .
Na kraju napravim karmelino nemam sta drugo brzinsko a pobaksuzilo se da nemam rezervi kasica povrtni Pojeo pola zdjele .
Jedvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,i zaspouser posted image
Nista ja nemrem bez blendera kud se pobaksuzi danas (e bas sam baksuz) htjela ici sa mm mami sve dogovorili kad ga naz . da mora ici oko 6 poslom nesto negdje pih
Nista doce tajo po nas a mm ce nas vratiti .
Kad se neda neda se....
Ima kod mame blender sjeti se tajo juce kupio im reko sta ce vam to kaze mama eto da si mix juhe user posted image
Pa cu uzet od nje ako bude cemu valjao dok sebi na desim drugi.
Zao mi sto rucak ne pojede sto sam skuhala bacila ,...
Apotekarko nedaj se draga ja smijem luka juce smo rostiljali cevape najela se ko sto kazuuser posted image user posted image ...posle me voda razapilnjala ....
Tako i bjeli isto mahnem 2, 3 cesma uz grah to mi salata user posted image pa mm bjezi od mene ... a i anel voli lukove ....
Koko, kako je S. vidim osuo seuser posted image ajoj dusa draga  jesil ti to bolovala ?
user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 20280
28.5.2011 17:08:40   
mama75
Hej zenice, vidim nema nikoga, svi u setnji. user posted image Hajde kada svratite ako vam ne bude mrsko da mi neka napise ako zna neki dobar recept iz domace radinosti za iskasljavanje. evo sve tri smo nagrabusile, toliko pocnem kasljati da mi se povraca, a i djeca. Najvise mi zao ove malecke user posted image Eto, ako ko zna ili ovdje ili na temi "kaslaj kod djece". Ja sada gledala ali nemam vremena sve da tabirim. Sjetih se da je Jelena nedavno dala neki dobar recept, kad ono vidim da je to protiv suhog kaslja. 

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20281
28.5.2011 19:26:04   
R&T@
Vere, hanume moje...user posted image

Ja sam vam user posted image user posted image user posted image user posted image  skoro cijelu noc...

Bilo mi je suuuuper... "moja" velika djeca divna, poslusna, kulturna...
ponosna sam...user posted image
lijepa mladost...user posted image

Nemam snage da sve citam...
vidjeh da se mama 75 bori s napadima kaslja...user posted image
moj savjet je onaj caj s lukom od Hanady...

Vidjeh i da se moj zet istackao...
nadam se da super podnosi, kao i zimus djevojka mu...user posted image
koko i po user posted image

Svim ostalim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 20282
28.5.2011 19:35:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: koka i po

jel me zahebavas ili ozbiljno mislis mikserom
Mozel to ???

a sto ne moze user posted image ..
ja blender nikad nisam ni koristila user posted image ...
meso isitni nozem a sve ostalo smiksaj user posted image

ja sam uvijek sve mixala stapnim mixerom- sad ne mixam jer lana nece da jedeuser posted image i dalje je na supi, evo vec 3.sedmicauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 20283
28.5.2011 19:37:15   
teacher75
mi danas proveli citav dan u prirodi, bas nam je lijepo bilo. evo tek se maloprije vratili. lanu malo opalilo sunce iako sam je mazala kremom 30 faktor. bili u selu umoljane na bjelasnici pa poslije na kafi na igmanu, super danuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 20284
28.5.2011 19:47:29   
R&T@
Mi ovog proljeca jos nismo bili na Bjelasnici, a bas sam pozeljela...
Mogli bismo sutra da se ovo vrijeme nije "pokvarilo"user posted image

Ja kupila djevojcicama skolsku tablu, pa smo nas tri sarale, sarale...user posted image

Mm nije jasno kako mi nije dosta table na poslu...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Neposredna veza do poruke: 20285
28.5.2011 20:13:26   
Anoniman
Tajra, drago mi je da si se lijepo provela, jesi li na kraju uspjela obuci sve sto si trazilauser posted image
Pisem poslije, A me zoveuser posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 20286
28.5.2011 20:45:42   
R&T@
Hvala, sahara...

Ipak je bila ona ljubicasta haljina u kombinaciji s crnim...solidnouser posted image

Pusa za aprilkuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20287
28.5.2011 21:00:44   
Lady26
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20288
28.5.2011 21:07:43   
R&T@
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20289
28.5.2011 21:10:33   
Lady26
Da, da dobro vidis user posted image user posted image user posted image
Moja draga Bambi mi poslala kabal, cak iz gorazda da bih ja mogla mahalati sa vama i poslije radnog vremena user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20290
28.5.2011 21:15:00   
R&T@
user posted image

user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20291
28.5.2011 21:20:23   
Lady26
Jesi vidjela, nema je onakve vise na dunjaluku....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20292
28.5.2011 21:21:24   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: koka i po

jel me zahebavas ili ozbiljno mislis mikserom
Mozel to ???

a sto ne moze user posted image ..
ja blender nikad nisam ni koristila user posted image ...
meso isitni nozem a sve ostalo smiksaj user posted image

ja sam uvijek sve mixala stapnim mixerom- sad ne mixam jer lana nece da jedeuser posted image i dalje je na supi, evo vec 3.sedmicauser posted image

ajoj bas mi je zao user posted image ni moj anel nesto danas se necka oko jelauser posted image jedva ga nahranim .
Snasla sam se za mix user posted image user posted image naz. sam komsinicu ima u konzumu na snizenju ko ima potrosacku karticu konzum dobije popust , znaci sa 25km na 12kmuser posted image ma nije mi bitna  cjena samo da nam kupi nemogu bez njega
Nece anel da rucki bez mix ...

Neposredna veza do poruke: 20293
28.5.2011 21:23:02   
Anoniman

mi danas proveli citav dan u prirodi, bas nam je lijepo bilo. evo tek se maloprije vratili. lanu malo opalilo sunce iako sam je mazala kremom 30 faktor. bili u selu umoljane na bjelasnici pa poslije na kafi na igmanu, super danuser posted image

KOD nas samo 11 stepni hladno kisa citav dan lije grmilo sjevalo ....bas je osvjezilo blago vaama ....

Neposredna veza do poruke: 20294
28.5.2011 21:25:17   
Lady26
Koko kako je tackasti No2?
Amani kako je Aman, kako si ti?
Tajra vidim uzivala si sinoc, neka bas mi je drago user posted image
Apotekarka, kako si ti, hoce li te to konacno popustiti vise, hebem mu... user posted image
Gdje mi je kona, imam joj nesto vazno saopstiti user posted image ili user posted image ne znam user posted image user posted image
Dadadaaaaaaa kako grlooooooooo?
Felix, ne barci oko struje vise user posted image user posted image , jel ruckao Anel?
Jelenaaaa, kako siiiiiiiiiii, vidim slabo ste spavale, e hebem mu user posted image , jos malo i gotovo aBd... user posted image

MM otisao gledati tekmu kod prijatelja (obrijao se, istusirao, namirisao user posted image ) - valjda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja zamezila malu cokoladicu i stapice, gledam tv i citam rr....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20295
28.5.2011 21:25:47   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: tajra

user posted image

user posted image

user posted image
ubicu vas lude ste, ti sa svojom foteljom posebnouser posted image

bravo za bambinu user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 20296
28.5.2011 21:27:59   
Malenaoduvijek
Gdje mi je kona, imam joj nesto vazno saopstiti user posted image ili user posted image ne znam

tu sam goRovi

mog boli stomak od jutros evo gaovdje gleda finale a i ja s njim sta cu zato radi komp.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 20297
28.5.2011 21:29:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

KOD nas samo 11 stepni hladno kisa citav dan lije grmilo sjevalo ....bas je osvjezilo blago vaama ....

dosla je ta kisa i nama, maloprije sipalo ko ludo a i hladnije je sada user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 20298
28.5.2011 21:29:14   
Anoniman
vece evo mene ko' novauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jos malo boli al sam danas bila u setnji user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image isto ko kad ćuku pustis s lancauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 20299
28.5.2011 21:29:58   
Anoniman

Koko kako je tackasti No2?
Amani kako je Aman, kako si ti?
Tajra vidim uzivala si sinoc, neka bas mi je drago user posted image
Apotekarka, kako si ti, hoce li te to konacno popustiti vise, hebem mu... user posted image
Gdje mi je kona, imam joj nesto vazno saopstiti user posted image ili user posted image ne znam user posted image user posted image
Dadadaaaaaaa kako grlooooooooo?
Felix, ne barci oko struje vise user posted image user posted image , jel ruckao Anel?
Jelenaaaa, kako siiiiiiiiiii, vidim slabo ste spavale, e hebem mu user posted image , jos malo i gotovo aBd... user posted image

MM otisao gledati tekmu kod prijatelja (obrijao se, istusirao, namirisao user posted image ) - valjda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ja zamezila malu cokoladicu i stapice, gledam tv i citam rr....

Ma bjezi kako me danas prepalo uh ....
A. slabo danas iskreno rucki user posted image ...... Znaci nije htjeo da jede rucak bez mix  haj nista cudno ,.
Dam karmelino nabrzaka jer neznam sta bi , sve vice necu necu necu i nekako pojeo  malo manje od pola posude.
Usto pojeo samo jednu vocnu kasicu a zna dvije male mahnuti.
Osla mami , neznam sta da dam skuham nije dugo jeo makarone pojeo samo 5user posted image
I snama uzeo malo pite ....
I pojeo dvije cokoladice stapica.
Samo sok pije user posted image
DnAS Sam se bas namucila dok je ista od toga pojeo, nema kako ga nisam zavaravala da pojede  na sve moguce nacine.
Nadam se da danas samo nije njegov dan , da ce sutra abd biti bolje ,.
Jer cim ugleda jelo vice nece nece nece dere se user posted image ...

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 20300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  810 811 [812] 813 814   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *