|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  849 850 [851] 852 853   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
2.6.2011 10:36:10   
chuci
evo i mene opet

poslušaću vaše savjete i neću je onda voditi sutra nego u ponedjeljak. hvala

lady ja imam istih problema i pomaže (osim ventolina kad baš zaguši, isto po preporuci dr) i da se odigneš, npr stavi dva tri jastuka pa ako možeš tako spavaj

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 21251
2.6.2011 10:41:25   
Malenaoduvijek
felix
to ti moze biti ovo sto ti lady kaze ali moze i biti da imas upalu.

pij dosta caja, jer iscjedak jaci moze biti i kod upala i kod gljivica sve zavisi kakav je.

a mozes uzeti vaginalete biljne sa kantarionovim uljem ima pharmamed travnik npr.i stavljati svako vece 5 noci ako imas upale one ce ti malo ocistiti.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 21252
2.6.2011 10:45:17   
chuci
kupila ja jučer ajši ove cipelice
http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20011/5/1331244/L_20011-1Y6867Z1-3FX_A.jpg

došli kući ona se obradovala pravo kad ne zna hodati u njima. ja nisam ni skontala da imaju petu malu ajša se sve prevrtala. user posted image user posted image

sad sam joj zamijenila za crvene baletanke na bijele tačke
evo ove
http://static.lcwaikiki.com/ProductImages/20011/4/1296176/L_20011-1Y3697Z4-850_A.jpg

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 21253
2.6.2011 10:45:44   
emi7908
Tekija, pa on je još više bio pošizio što sam se spakovala i otišla na svoju volju... čovječe stavili nas u sobu sa još 4 djece koja su stvarno bolesna i to  sa turom, i ne znam kakvim bakterijama.. mislim žoa mi ih sviju sve su to nečija dječica ali ako je neko manje bolestan što još više da se razboli...user posted image user posted image  i tako nekoliko dana dok mm nije pošizio... prvo smo lijepo i kulturno otišli da pitamo da li uopšte ima potrebe da ostajemo u bolnici??? jao bože mili kao da smo ih ne znam ti šta pitali.. i vidim ja ne može kod nas fino nego se spakujemo i kući... uhhhhh kakvo nam je zdravstvo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 21254
2.6.2011 10:53:23   
Hanady RR
chuci koliko su ove baletnake u wikikiju
premdene suuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 21255
2.6.2011 10:58:20   
Malenaoduvijek
emi gdje ste vi lezali?
na neuropedijatriji jeli?

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 21256
2.6.2011 10:58:31   
chuci
29,90 KM ali je ostao samo još jedan par broja 24

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 21257
2.6.2011 11:02:34   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: chuci

jao user posted image user posted image user posted image

nama treba 25...
pa jel imaju nekih drugih sa ove stranice...evo gledam ima lijepihuser posted image

e vala stavrno...nikad nemama srećeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 21258
2.6.2011 11:04:19   
Malenaoduvijek

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nama treba 25...
pa jel imaju nekih drugih sa ove stranice...evo gledam ima lijepihuser posted image

ali ti se zato na bb posreci user posted image

Neposredna veza do poruke: 21259
2.6.2011 11:04:51   
megi
evo i nas

uh jeste bile vrijedne svasta napisale

Jelena kako curica, nadam se da ce danas biti bolje
Lady ajd srecom pa se Lana nije udarila, ni moja se ne da izvuci iz kade i jednom mi je i ispala, tako da bas bas moramo biti oprezni

sto se tice vakcina mi smo naruceni 14. za ovu od 18 mjeseci, nadam se da nece biti kakvih nuspojava, ovu sa 13 mjeseci smo malo odbolovali, imali temp, prehladu, nervozu, al eto prezivjesmo

mi smo inace u utorak imali temp, ona bila cijeli dna nikakva, navece opet povratila, ali je juce bila bolje, cak je nesto malo i jela, pocela je samoinicijativno piti iz case, bude pravo smijesna, pocesto sva mokra ali eto uci se, i non stop stavlja mali prst u usta na mjesto gdje nema 3 i glodje, valjda je svrbe zubici

chuci jooj kako su medene baletanke, al nema vise broja user posted image

ostalim bebarama veliki user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 21260
2.6.2011 11:08:42   
chuci
imaju dosta sa ove stranice, samo je pitanje kojih brojeva ima. imaju neke roze sa mašnicom svih brojeva, ima ovih tena, imaju neke kao natikače za foliranja sa punom petom, nisam vidjela da imaju ove kroksice, imaju i ove duboke tene, ima i još nekih modela baletanki kao bež smeđe. ako ti neka boja ili model konkretno treba mogu ja sutra otići da ti provjerim ima li broja i eventualno uzmem pa donesem na bb

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 21261
2.6.2011 11:12:26   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: MALA1994

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

nama treba 25...

ali ti se zato na bb posreci user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
ma smao on lineuser posted image user posted image user posted image

chuci hvala na info...možda ja već sutra odletim smao mi treba info da ima nekih još modela...
voljela bih mlađoj uzeti još jedne...nedavno sam joj srebrene kupila al one nam nisu za sportko-elegantnih šetanjauser posted image

a starija je dobila iz H&M-a jedne divne neki dan tako da moram i mlađu utoniti za naredne zabave koje nams tižuuser posted image

hvala u svakom slučjau...odoh ja sutra abDuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 21262
2.6.2011 12:08:21   
Lady26
Ja isla u setnju, malo mi je lakse, valjda na zraku...kupile dorucak i evo jedemo....
Chuci ja ne mogu otvoriti ovaj link, mislim mogu ali samo da vidim vase sandalice, ali akd hocu bilo sta drugo ne da mi...nadjem lcw stranicu ali na turskom user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21263
2.6.2011 12:22:12   
Anoniman
Bambi znam za san i temperaturu, ali jednostavno vise nisam mogla ni ja, a ni ona, kako obje nismo nocas nikako spavale, ona je bukvalno sjedeci zaspala, a meni neki crvi nisu dali zaspati pa sam kao po obicaju dezurala pored nje. Temperatura niti je spala, a niti raste 37,8joj je, istusirala sam je opet i izmasirala, ona sad kako je sat vremena odspavala drugo dijete, dok nije zaspala samo je na rukama bila i kenkala, sad evo pici po kuci i vesela je.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21264
2.6.2011 12:23:13   
Lady26
HB da je bolje, ja sad krenula da te pitam kako je...
A jesi li ti ok? Jesi li odmorila imalo?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21265
2.6.2011 12:25:02   
Malenaoduvijek
user posted image user posted image

meni se spavvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a ova dvojica isto divljaci samo prav belaje po kuci, katasrtofaaaaaaaaaaaaaaa

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 21266
2.6.2011 12:27:41   
Lady26
Ja cu ranije kuci, dok je teta sa Lanom da odspavam...mm ide na termin, ne bih mogla izdrzati s njom sama...
Da mi se usunjati da mene vidi, inace ce biti vriske... user posted image a to mi ne odgovara user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 21267
2.6.2011 12:28:54   
Anoniman
Lady ja mislim da pet dana spavam non stop ne bih se odmorila, toliko me umor safatao da sam kao prebijena macka. Sutra bi trebalo da idem kod doktorice da pitam je ono?

Neposredna veza do poruke: 21268
2.6.2011 12:31:10   
Lady26
Ma znam....ne mogu reci razumijem te jer mene Lana slomi a nisam user posted image mogu samo zamisliti kako ti je...ali mozes ti to user posted image , ti si moj heroj majke mi....ti i moja kona...

A to, mozes ako nije problem....ako bude kakva frka, otici cu privatno, makar samo za papa test...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21269
2.6.2011 12:52:09   
Anoniman
evo nas bili smo malo kod malog brate novorodjenca anel slabo slusao nece da sjedi samo vice apoje apoje po meni se pendraci bemti dje god da odem nemam mira 5min da kafu popijem.
Pa dodje svekar zove ga kupio mu plasticnu kosilicu nece u kuci ide voza kosi travu a sparina vani da poludis
Da oce kisa udariti da ovo ubije , stvarno nije zdravo kisoooooo padni ....

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 21270
2.6.2011 12:53:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

user posted image user posted image

meni se spavvvvvvvvvvvvvvvvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

a ova dvojica isto divljaci samo prav belaje po kuci, katasrtofaaaaaaaaaaaaaaa

mogu misliti user posted image user posted image user posted image user posted image
ajd da ti anela posaljem njemu dosadno samom on voli djecu user posted image da dosastavi snjima user posted image user posted image kad ti je vec rusvaj

Neposredna veza do poruke: 21271
2.6.2011 13:01:05   
koka i po
mahhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaanjjjjjjjjjjjjjje user posted image ....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21272
2.6.2011 13:02:08   
Malenaoduvijek
moj kenko Igo ima turu, 38,1 samo nam je jos to falilo.super user posted image

on je dobar ali topal i ja da izmjerim u guzi 38,1 dala sam mu panadola pa cemo vidjeti kako ce se ponasati.

a felix posalji kad je bal neka je i maskenbal, jedno manje vise nema veze user posted image

a gdje ona amani i dadada jutros nigdje ih????

jelo dobro je da je ona barem raspolozenija ako nista....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 21273
2.6.2011 13:04:22   
bebacha
koko kakvo je stanje danas

jelena nadam se da ces se moci odmorit bar malo

mala valjda nece temp rasti

felis kod nas vec dva manja pljuska bila

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

Neposredna veza do poruke: 21274
2.6.2011 13:07:22   
koka i po
bolje ...hvala na pitanju user posted image ..
jeste da sam ko zaba krastaca user posted image  al mi godi malo tetosenja od drugih user posted image ..
i saaaaaaaaaaaaaaanjaaaaaaaaam dan kad cu da se okupam user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 21275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  849 850 [851] 852 853   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  849 850 [851] 852 853   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *