Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
poslušaću vaše savjete i neću je onda voditi sutra nego u ponedjeljak. hvala
lady ja imam istih problema i pomaže (osim ventolina kad baš zaguši, isto po preporuci dr) i da se odigneš, npr stavi dva tri jastuka pa ako možeš tako spavaj
Tekija, pa on je još više bio pošizio što sam se spakovala i otišla na svoju volju... čovječe stavili nas u sobu sa još 4 djece koja su stvarno bolesna i to sa turom, i ne znam kakvim bakterijama.. mislim žoa mi ih sviju sve su to nečija dječica ali ako je neko manje bolestan što još više da se razboli... i tako nekoliko dana dok mm nije pošizio... prvo smo lijepo i kulturno otišli da pitamo da li uopšte ima potrebe da ostajemo u bolnici??? jao bože mili kao da smo ih ne znam ti šta pitali.. i vidim ja ne može kod nas fino nego se spakujemo i kući... uhhhhh kakvo nam je zdravstvo
chuci koliko su ove baletnake u wikikiju premdene su
mi smo inace u utorak imali temp, ona bila cijeli dna nikakva, navece opet povratila, ali je juce bila bolje, cak je nesto malo i jela, pocela je samoinicijativno piti iz case, bude pravo smijesna, pocesto sva mokra ali eto uci se, i non stop stavlja mali prst u usta na mjesto gdje nema 3 i glodje, valjda je svrbe zubici
chuci jooj kako su medene baletanke, al nema vise broja
ostalim bebarama veliki
imaju dosta sa ove stranice, samo je pitanje kojih brojeva ima. imaju neke roze sa mašnicom svih brojeva, ima ovih tena, imaju neke kao natikače za foliranja sa punom petom, nisam vidjela da imaju ove kroksice, imaju i ove duboke tene, ima i još nekih modela baletanki kao bež smeđe. ako ti neka boja ili model konkretno treba mogu ja sutra otići da ti provjerim ima li broja i eventualno uzmem pa donesem na bb
nama treba 25... pa jel imaju nekih drugih sa ove stranice...evo gledam ima lijepih
e vala stavrno...nikad nemama sreće
ali ti se zato na bb posreci
ma smao on line
chuci hvala na info...možda ja već sutra odletim smao mi treba info da ima nekih još modela... voljela bih mlađoj uzeti još jedne...nedavno sam joj srebrene kupila al one nam nisu za sportko-elegantnih šetanja
a starija je dobila iz H&M-a jedne divne neki dan tako da moram i mlađu utoniti za naredne zabave koje nams tižu
hvala u svakom slučjau...odoh ja sutra abD
Ja isla u setnju, malo mi je lakse, valjda na zraku...kupile dorucak i evo jedemo.... Chuci ja ne mogu otvoriti ovaj link, mislim mogu ali samo da vidim vase sandalice, ali akd hocu bilo sta drugo ne da mi...nadjem lcw stranicu ali na turskom
Bambi znam za san i temperaturu, ali jednostavno vise nisam mogla ni ja, a ni ona, kako obje nismo nocas nikako spavale, ona je bukvalno sjedeci zaspala, a meni neki crvi nisu dali zaspati pa sam kao po obicaju dezurala pored nje. Temperatura niti je spala, a niti raste 37,8joj je, istusirala sam je opet i izmasirala, ona sad kako je sat vremena odspavala drugo dijete, dok nije zaspala samo je na rukama bila i kenkala, sad evo pici po kuci i vesela je.
Ja cu ranije kuci, dok je teta sa Lanom da odspavam...mm ide na termin, ne bih mogla izdrzati s njom sama... Da mi se usunjati da mene vidi, inace ce biti vriske... a to mi ne odgovara
Lady ja mislim da pet dana spavam non stop ne bih se odmorila, toliko me umor safatao da sam kao prebijena macka. Sutra bi trebalo da idem kod doktorice da pitam je ono?
Ma znam....ne mogu reci razumijem te jer mene Lana slomi a nisam mogu samo zamisliti kako ti je...ali mozes ti to , ti si moj heroj majke mi....ti i moja kona...
A to, mozes ako nije problem....ako bude kakva frka, otici cu privatno, makar samo za papa test...
evo nas bili smo malo kod malog brate novorodjenca anel slabo slusao nece da sjedi samo vice apoje apoje po meni se pendraci bemti dje god da odem nemam mira 5min da kafu popijem. Pa dodje svekar zove ga kupio mu plasticnu kosilicu nece u kuci ide voza kosi travu a sparina vani da poludis Da oce kisa udariti da ovo ubije , stvarno nije zdravo kisoooooo padni ....
bolje ...hvala na pitanju .. jeste da sam ko zaba krastaca al mi godi malo tetosenja od drugih .. i saaaaaaaaaaaaaaanjaaaaaaaaam dan kad cu da se okupam