Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Apotekarko slazem se da je bitno da su roditelji zajedno, kod nas je doduse drugacija situacija, muz ne radi u drugom gradu nego je cesto po terenu, kod njega je udarno proljece i ljeto jer radi takav posao pa iz toga je sad non stop odsutan, a npr januar je cijeli bio u Sa. Hvala Bogu ta razdvojenost ni malo ne utice na nas odnos, punih usta mogu reci da imamo brak za pozeljeti.
Vece, kako su bolesna djecica, Jelene, Mala, Koko? Ja sam svoju strpala u krevet, nervozna je grozno, valjda joj vruce, samo sam joj obukls gornji dio pidzame a dole nista i u vrecu za spavanje...valjda ce moci spavati veceras... MM na terminu a ja na RR...
ej pcelice kako su curke lijepe Mala kako je I. dusa draga pusa mu. A. se pupo jeo i igra se ...... I ja se tusirala bolje cemo spavat uh jest vruce lady i kod nas sparno anel se neda pokrijevati i ja obucem samo gornji dio dugi rukav , dole pidzamu tanku i carape ne oblacim sve i kad obucem kad se ujutro probudim anel bez carapa u neka doba ih sam skine i to jednom nasla jedan carapic povis glave na jastuku pod nosom drugi pod dekicom inace oblacim mu uvjek ciste carape tanke ...heheh
Ne skida Lana nista ....sinoc je spavala van vrece u pidzami i carapicama...stoje kako sotje na nogama.... Jel poceo Anel ruckati?
jest mada naleti mu ludaaaaa da i ja snjim ludimmmmmmm kao danas rucak napravila jedva ga unijela sa vana toliko je plakao derao se da sam ga naruzila da legne smirio se , da mu dam da jede nece vristi place vice ne dija ne dija ne dira . Nece . Nakon sat opet ponudim i pojede na jedvite jade Kako je L. jel se kod vas jelo poboljsalo? Idel na bolje
Dobro veče. Evo da se i mi tuspasimo. B kod roditelja mm-a pa sam sve sinoć i poslijepodne stigla. Torta gotova , baš sam sretna što mi je uspjela, evo i male pizze se hlade, sutra dernek u vrtiću Nisam čitala šta ste pisale, prosto je nemoguće, ima punoooo, ali svakako bolesnoj raji šaljemo i držimo fige da što prije ozdrave.
kod nas isto 37,8 ali samo da mu ne naraste. nisam ga smjela pokritij er je njemu vruce i znoji se.kasnije cu. od cega li mi je samo da mi je znati, stolica mu je mekana nije tecna ne bi trebalo da je od nje. nisam pametna
nisam vam rekla za Luku, svakih malo malo nosa svoju posudicu za jelo i trazi da mu dam da papa, ne mogu da vjerujem,
popodne se probudio, pojeo zdjelicu banana+kaks+kajsija suha punu i place hoce jos i ja mu dam cokolino.to je bilo oko pola 8. samo da se ne urekne, ja sve kucam.
Masallah bravo Luka Lana ne nosa zdjelicu niti trai ali uredno sjedne u hranilicu bez problema i rucka... Samo mi nije jasno kako teti malo pojede, ma ni pola zdjele a recimo ja joj to isto dam kad dodjem sa posla (znaci ostatak od rucka) pojede sve do posljednjeg zalogaja... ....a ne tjeram je majke mi....pustim joj Doru, ona gleda i jede...nekad ostane koji zalogaj i ako kaze nece vise ne silim, pohvalim je i izvadim iz hranilice... Teti bas malo ruca...
evo mene anela stavia u krpe pio mlijeko i tak.to. Nego sjeti se (vidi reklamu na tv ) pa me podsjeti Ja nisam A. jos nikada dala ribu iz komzerve mislim onu rio mare i onu sardinu obicnu jestel vi davale to,i smjel se davati bas me zanima ???
veče, jelena,mala želim vam mirnu noć bez temp. lady kod mene obrnuto,U. kod tete bolje jede ,jede ona i kod nas ok ali kod tete jede i ono što kod nas neće da proba felix tunjevinu je probala sa makaronima i svidjelo joj se
Apotekarka mi smo nedavno primili tu vakcinu od 18 mjeseci i meni su isto rekli da nju nema reakcije