Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
, zvoni M. telefon, govori jesmo hajte, pitam ko je, Adis i zena mu, kaze odoh zatvoriti Khalu eno ih ispred... e pa ako ista vise mrzim na svijetu.... Oni setali pa svratili na kafu....kaze mi M. poslije, boga ti mogla si se jednom i nasmijati , a ja k'o ris ljuta, on nije ni znao da sam se s tobom dogovarala....
, zvoni M. telefon, govori jesmo hajte, pitam ko je, Adis i zena mu, kaze odoh zatvoriti Khalu eno ih ispred... e pa ako ista vise mrzim na svijetu.... Oni setali pa svratili na kafu....kaze mi M. poslije, boga ti mogla si se jednom i nasmijati , a ja k'o ris ljuta, on nije ni znao da sam se s tobom dogovarala....
i meni je ovo bas bezobrazno, posebno vikendom, al srecom ne pamtim kad nam se desilo. valjda ljudi znaju da hodam puno i da sam rijeetko kod kuce
Ma meni su vrata od kuce ljeti uvijek otvorena,vidi se sa ulice a i tu mi auto...mislim ne smetaju meni gosti (inace) ali danas bas nisam bila za sluzenje, radije bih da su mene sluzili a imala sam dogovor sa mama2009...
i meni je ovo bas bezobrazno, posebno vikendom, al srecom ne pamtim kad nam se desilo. valjda ljudi znaju da hodam puno i da sam rijeetko kod kuce
ni meni više niko se svraća bez najave, doduše bila sma bezobrazna nekoliko puta i nisam se javljala na mob, pa su brzo naučili lekciju
kad sma bila na podiljnom odustvu obožavala sma iznenadne goste, molil boga da mi ko svrati na kafu, eee sad je druga priča
Ma meni su vrata od kuce ljeti uvijek otvorena,vidi se sa ulice a i tu mi auto...mislim ne smetaju meni gosti (inace) ali danas bas nisam bila za sluzenje, radije bih da su mene sluzili a imala sam dogovor sa mama2009...
ma znam, na to sam i mislila, ne volim nenajavljene jer sam osoba koja voli planirati i sebi izorganizovati dan, pa mrzim kad mi neko ili nesto poremeti
Dobro jutro od nas... Ja evo kod kuce... Sabina mi nocas nesto povracala ne znam sta joj bi... Eno je sada spava, iscrpljena... Dusa mamina... Ja bila otisla na posao kad zove od mm snaha kaze sveki mi opet izgleda imala mozdani... Brzo se vratim kuci, pa evo ja ostala s djecom a mm otisao u bolnicu... Ja jutra bezvezna i glupa...
Jutro... I mi smo imali groznu noc,Antonio zaspao sinoc oko 22 i 30 u 12 se probudio vristi,place,hoce ustati a napola zmiri,ja jos nagalamim da spava,onda su muke uslijedile 100 put iz kreveticau krevet,poceo se zaliti da ga pupo boli,nedo Bog samo temp,uvijek kad se zali na pupu dobije ju,jos me strtah da nijesta od vakcine u cetvrtak primio a od petka postao nerovozan,dala sam mu kasikicu parac poslije 3 je uspio zaspati i evo jos spava...Mene grlo boli opet i nesto ramena sva sam nenasoavana... Bambina zao mi je svekrve a nadam se da cec Sabina kad ustane biti dobro,moj je jucer pojeo dosta jagoda da nije sta od toga pozz za sve N-N kako rođendan prođe
Dobro jutro Juče je bio krasan dan, ni kap kiše Poslije podne se naoblačilo ali nas je kiša zaobišla Sve je prošlo kako treba Svima koji su nam čestitali hvala punoooo tajra, hvala što nisi kuhala A evo slavljenika
Jutro svima... Lady kako stoji majčica? Bambi žao mi tvoje sveki, i nadam se da će biti dobro a curica isto tako... a ti Škorpijo mogu li se ja sad najviti za kafu i to za narednu sedmicu? N_N čekamo izvještaj sa rođendan... ej slike sam gledala jedno sto puta i toliko sam se smijala da me čojek pitao da nisam šta popila ??? ma B..... je med mali, dušica mala mislim da mu je u jednom trenutku dodijalo slikanje bilo.. Bebacha blago tebi ti na vikendici a ja od osam u raspremanju i peglanju uhhh kako mi prođe nedjelja... bljak
mala, ma nema veze, čestitke su uvijek dobro došle Hvala! Lady, hvalaaaaaa. Ti si prva koja kaže da na mene liči i za to imaš čokoladu B je mala kopija svog dede (mog svekra), preslikan - nevjerovatno.
ajjjjjjjj evo mog druga N_N pa ne znam ko mije slađi??? Ipak B.... baš mi je drago da vas je poslužilo lijepo vrijeme a Emi jutros spominje B.... kaže idem da ga čuvam ja kontam zamisli ti tog čuvanja??? Tajra dobro da znam da si ti krivac ružnom vremenu