|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  889 890 [891] 892 893   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
9.6.2011 9:25:40   
teacher75

IZVORNA PORUKA: MALA1994

nego hocu da vas pitam,

hocete voditi vi djecu na kids festival i sta je tamo prikladno za male???

ja malo gledala na internetu, a muz mi kaze da bude u vilsonovom nesto???user posted image user posted image

evo da ponovim pitanje

ne znam kako je, al ako je na vilsu nesto ici cemo vjerovatno, kada je? odoh se spremati na posao, jos danas ucenici, a onda samo sjednice i prijemniuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 22251
9.6.2011 9:26:31   
Lady26
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Mi da vam mahnemo... moja cura opet od sinoc ima temperaturu, a ORL nam na putu, tako da nam ne gine kod pedijatra ici, mada znam da su usi jer cijelu noc je prevristala, prevrtila glavom i pretrljala usi. Vec dva dana jede kao ptica bukvalno...
Trebali smo u ponedjeljak u vrtic, ali izgleda nista od te ljubavi jos.
Ljubimo vas i nadam se da su mame i djecica dobro...user posted image

Hebem mu vise i usi i turu....Evo jedan veliki toooopli user posted image user posted image zao mi je sto je to muci....jedva cekam 2 rockas da se rijesite uzrocnika aBd.... user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22252
9.6.2011 9:28:56   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

nego hocu da vas pitam,

ja malo gledala na internetu, a muz mi kaze da bude u vilsonovom nesto???user posted image user posted image

evo da ponovim pitanje

ne znam kako je, al ako je na vilsu nesto ici cemo vjerovatno, kada je? odoh se spremati na posao, jos danas ucenici, a onda samo sjednice i prijemniuser posted image

od sutra, a ima nesto i u vilsonovom ali ne znam sta zato i pitam jer na internetu imaju samo projekcije filmova

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22253
9.6.2011 9:30:29   
Lady26

nego hocu da vas pitam,

Kad je to, sta je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 22254
9.6.2011 9:35:04   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: Lady26

nego hocu da vas pitam,

Kad je to, sta je to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

dajte zene nemojte me zezati user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22255
9.6.2011 9:35:48   
*pcelica*

nego hocu da vas pitam,

evo da ponovim pitanje

od sutra, a ima nesto i u vilsonovom ali ne znam sta zato i pitam jer na internetu imaju samo projekcije filmova

Ja mislim da u Vilsonovom budu neke radionice ali mi nemoj vjerovati gledala sam na tv-u da su neke skole i unicef predstavljale sebe i pozivale da ih se posjeti

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

Neposredna veza do poruke: 22256
9.6.2011 9:38:03   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: *pcelica*

nego hocu da vas pitam,

evo da ponovim pitanje

Ja mislim da u Vilsonovom budu neke radionice ali mi nemoj vjerovati gledala sam na tv-u da su neke skole i unicef predstavljale sebe i pozivale da ih se posjeti

e hvala ti pcelice, ove bRezobraznice me zezaju user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 22257
9.6.2011 9:42:05   
Lady26
Jaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Nikad u zivotu user posted image user posted image user posted image

Zene ja sam se sad sokirala, danas cetvrtak user posted image user posted image user posted image user posted image - izgubila sam srijedu user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22258
9.6.2011 9:45:53   
de_de
Jutro svima
Izvinite sto samo kao padobranac uletim, al treba mi savjet, a na drugim temama nikako da nadjem konkretan odgovor: Keni evo vec dva dana curi nosic (kao voda, bezbojno, ispod desnog oka u trepavicama pojavio mu se kao mala crvena bubuljica i okice su mu citavo vrijeme suzne. Jucer je i kasljucao, a danas ne. Meni izgleda kao alergija. Doktoru mi se ne ide, jer je prosli mjesec pio 3 vrste antibiotika i dobio alergiju na njih, pa pio flonidan. Ako odem dr opet cemu dati antibiotike. Sta mislite da mu stavljam nisita kapi par dana ili imate neki drugi savjet.

Keno mamino zlato
22.11.2009.

Neposredna veza do poruke: 22259
9.6.2011 9:46:32   
Malenaoduvijek

Jaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image Nikad u zivotu user posted image user posted image user posted image

Zene ja sam se sad sokirala, danas cetvrtak user posted image user posted image user posted image user posted image - izgubila sam srijedu user posted image user posted image user posted image

nisam ti rekla, onaj tvoj kauc mi je najjaci ovdje na forumu, sega kad ga vidim odmah me smijeh uhvati.

a malo gledala tamo bebe od 0-1, jesu oni tamo ozbiljni ali pravo, isto vojnici samo pisu bez ijednog smjeska.samo sto se ne postroje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22260
9.6.2011 9:50:35   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: de_de

Jutro svima
Izvinite sto samo kao padobranac uletim, al treba mi savjet, a na drugim temama nikako da nadjem konkretan odgovor: Keni evo vec dva dana curi nosic (kao voda, bezbojno, ispod desnog oka u trepavicama pojavio mu se kao mala crvena bubuljica i okice su mu citavo vrijeme suzne. Jucer je i kasljucao, a danas ne. Meni izgleda kao alergija. Doktoru mi se ne ide, jer je prosli mjesec pio 3 vrste antibiotika i dobio alergiju na njih, pa pio flonidan. Ako odem dr opet cemu dati antibiotike. Sta mislite da mu stavljam nisita kapi par dana ili imate neki drugi savjet.

a te kapi mu mozes stavljati one ne mogu skoditi jer su one samo fizioloska otopina, nego sto ga ne odvedes negdje privatno, oni ti nece dati odmah antibiotike, mozda ocnom da ga odvedes da vidis da nije infekcija oka pa ce mozda kapi za oci sve rijesiti.

(odgovor članu de_de)
Neposredna veza do poruke: 22261
9.6.2011 9:53:57   
Lady26

a malo gledala tamo bebe od 0-1, jesu oni tamo ozbiljni ali pravo, isto vojnici samo pisu bez ijednog smjeska.samo sto se ne postroje user posted image user posted image user posted image

To su ozbiljne mlade mame user posted image ...svaka koja predje na ovu temu opusti se user posted image user posted image user posted image user posted image i previse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22262
9.6.2011 9:59:44   
emi7908
Jutro, joj žene vi ste za komedije...user posted image  čitam ovo nešto što ste pisale pa stvarno ste .....user posted image user posted image
a ti Lady sa svojim smajlićima odakle ih samo vadiš???user posted image user posted image  
Noa vidim malo te zezale, eto mene u Mostar pa ćemo mi njih iz kontra smjera...user posted image
Dadada gdje izvadi Elma ? Defnitivno mi je prejak lik iz crtića.. hajde da sad ne nabrajam stvarno ste komične ehhh. Tajra čestitam.. dobro pa ti nisu slova poispadala sa testature.... user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22263
9.6.2011 10:03:38   
Lady26
Evo smajlici ....Dadada davno postavila temu
A ja sam nasla jos jedan link....pa mijesam user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu emi7908)
Neposredna veza do poruke: 22264
9.6.2011 10:03:54   
Malenaoduvijek

To su ozbiljne mlade mame user posted image ...svaka koja predje na ovu temu opusti se user posted image user posted image user posted image user posted image i previse user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

predju pa se vrate opet tamo, previse im valjda neozbiljnih ovdje na temi user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 22265
9.6.2011 10:39:06   
Lady26
Ja odoh na dorucak a vi kako hocete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joj lijepog dana.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 22266
9.6.2011 11:19:45   
Bambi09

Mi da vam mahnemo... moja cura opet od sinoc ima temperaturu, a ORL nam na putu, tako da nam ne gine kod pedijatra ici, mada znam da su usi jer cijelu noc je prevristala, prevrtila glavom i pretrljala usi. Vec dva dana jede kao ptica bukvalno...
Trebali smo u ponedjeljak u vrtic, ali izgleda nista od te ljubavi jos.
Ljubimo vas i nadam se da su mame i djecica dobro...user posted image

e misha joj mekinjasa, pa bas je ne popusta... nadam se da ce brzo biti bolje... user posted image

MALA hvala na pitanju, sveki je onako-onako... ne znam ni ja sama... ona ne djeluje lose, al mi je dr. nekako zabrinut... user posted image

pcelice, neka zuji djevojcica nemoj da je diras... dusa draga... jeli porasla? user posted image

de_de, jesi probala malo da mu kamilicom ispires oci, umocis gazu u mlaku kamilicu pa mu malo izaperes? a nosic sto curi, pa mozda je malo nahladjen... i Nanetu se desi ovih dana da malo procuri nosic ali brzo nestane, ali ne kaslje...

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22267
9.6.2011 11:25:56   
Anoniman
jutro.
Mi smo se sinoc stalno budili .Danas je ko fol fino al naleti neki pljusak pa stane.Jutros sveki slusala vjesti na radiju kazu da vise nema kise kao, ono sad sunce sad kisa stabilizovat ce se kao dok je padala padala je , ja ne vjerujem u to al hajd znaj ga saduser posted image mozda je i istina.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22268
9.6.2011 11:30:52   
Lady26
E sad bih mogla spavati user posted image user posted image user posted image jesam zahtjevna hebo te....al tako uvijek poslije jela...

U Skerlicevoj ne mogu dobiti uputnicu, tj ne daju jer i oni sami rade preglede i papa test...tako da sam - nigdje user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22269
9.6.2011 11:34:08   
Lady26
IZVORNA PORUKA: felix

jutro.
Mi smo se sinoc stalno budili .Danas je ko fol fino al naleti neki pljusak pa stane.Jutros sveki slusala vjesti na radiju kazu da vise nema kise kao, ono sad sunce sad kisa stabilizovat ce se kao dok je padala padala je , ja ne vjerujem u to al hajd znaj ga saduser posted image mozda je i istina.

A kod nas opet suprotno....kako sam je spustila cini mi se ni pomjerila se nije ili je ja nisam cula user posted image user posted image user posted image , spavala sam kao top ....
Uh a ljeto ni pocelo nije kako treba...
I ovdje se nesto naoblacilo, dosadile kise u pm.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22270
9.6.2011 11:39:32   
Anoniman
kod nas opet padauser posted image stvarno je sad presla u dosadu user posted image user posted image evo vjetra odnese , grmi , a ja vremena svasta boze .

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 22271
9.6.2011 11:39:47   
Anoniman
mala, moj jos nije za kina...to znam definitivno...a imaju svakakvih radionica...znam da i na skenderiji bude svasta nesto...negdje mora biti program...samo je sve to uglavnom za starije klince, koliko sam skontala...ono, pravljenje animiranog filma, fotografija, crtani filmovi...tako je barem bilo ovih godina

mi bili u parkicu...opet se kupaou pjesku...malo ga je manje jeo, doduseuser posted image

Jelo...kisi za Anu...jadna nasa Anuska...mene bi vec nerviralo to uho...mogu misliti kakoje dusici dragojuser posted image
za Kenuuser posted image
Apotekarkouser posted image user posted image user posted image samo nastavi...odmah ce sve proci...vidjeces

nema ni breskve daaaaaaaaaaanimauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22272
9.6.2011 11:58:19   
Anoniman
Mi maloprije od dr...jaka upala oba uha, jaka upala grla, sve cetiri trojke krenule i desni upaljene...uglavnom nema cega nema... temperaturu nema sanse skinuti ispod 38,5.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22273
9.6.2011 12:15:31   
marinčii

Mi maloprije od dr...jaka upala oba uha, jaka upala grla, sve cetiri trojke krenule i desni upaljene...uglavnom nema cega nema... temperaturu nema sanse skinuti ispod 38,5.
baš mi je žaouser posted image ,držite se nadam se da će brzo proćiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 22274
9.6.2011 12:18:35   
Anoniman

hebemu misauser posted image ...pa jel moguce da su sve te upale od zubauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 22275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  889 890 [891] 892 893   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  889 890 [891] 892 893   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *