Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Efo radim, vidis da samo uljetim kao padobranac.... Sad ce pauza.... Nisam toliko umorna ali smorise papiri...brojke i sl.... Lana dobro hB, sinoc lijepo spavala ali smo bas bas fino rashladili, klima radila od 23-01...bas bilo lijepo za spavanje, vrecu sam izbacila- spavala u jednodijelnoj pidzamici i poslije je malo pokrila...
tako sam ja disala, samo na usta i otvorenih usta spavala sjecam se ko juce da je bilo, a bilo daaaaaaavvvvvnoooo nekada.
mene neko stari dr na kosevu operisao jer mi je stvarno bilo kriticno stanje znala sam i gusenja dobiti pa me rijesise problema srecom. i onako sam mala ostala a zamisli da nisam krajnike izvadila, patuljak...
Helouuu. Vidim vi se fino zabavljate i po sparini. Kod mene standarno opusteno. Sto uradim ujutro to je to, za ostalo se izvlacim na sparinu, a zimi na kratke dane . Pusa za sve bebare a za bolesne .
e stvarno niste normalne ja nemam kad da vas iscitam zatrpavate temu kilometarskim postovima fino sazeto u 2 recenice da mi kazete sta ima novo
-ana jelenina ima upalu usiju i rastu joj zubici i opet tura -lady postala PR -ja svakom loncu poklopac -dadada kupa dijete u pijesku i lokvama -felix ruzi anela -bambi mene ubjedjuje da je ono lila sto ona pise, a meni pavo da ne moze biti plavlje eto a neko drugi ce ti napisati ozbiljniji rezime
< Poruku je uredio MALA1994 -- 9.6.2011 13:07:18 >
Helouuu. Vidim vi se fino zabavljate i po sparini. Kod mene standarno opusteno. Sto uradim ujutro to je to, za ostalo se izvlacim na sparinu, a zimi na kratke dane . Pusa za sve bebare a za bolesne .
Efo radim, vidis da samo uljetim kao padobranac.... Sad ce pauza.... Nisam toliko umorna ali smorise papiri...brojke i sl.... Lana dobro hB, sinoc lijepo spavala ali smo bas bas fino rashladili, klima radila od 23-01...bas bilo lijepo za spavanje, vrecu sam izbacila- spavala u jednodijelnoj pidzamici i poslije je malo pokrila...
ja bih jednu kaficu rado da popijem sa nekim ko ima vise od 2 godine i par mjeseci
Ovo je Zeljovska plava Jel vidite razliku ? Od sada pisem pljavo
SAD CU TE BLOKIRATI
Noa...eto ti mala dala rezime ...otprilike je to to...a ja svakako koliko god da citam nesto fulim ...kako nam je Noa? jede li sta?..ovaj moj standardno
vidi ti lady baš udaraš po svom.... eee Noja,Noja pa dobro si ti ro rekla zato se meni i ne da čitati,a pošto nemam dug staž ovdje nek siim ti rekla ...
dobri dan. moja Ajla ima temp,nemam pojma od cega.od sinos ne prelezi 38,2.ona super.malo kasljuca opet al nista strasno,za sad.Alen malo ludi Jelena bas mi je puno zao Anuske a i tebe ako bog uskoro ce to biti iza vas.ja sam sa nekih 6 godina operisala krajnik,treci i ugradile one cjevcice jer mi sluh vec bio stradao.imala sam jos nekih upalica poslije al je bar sluh se popravio,odnosno bio je normalan.moje sve upale su prestale kad sam usla u pubertet.a do tad je bilo grozno,svako malo na pencilinima.izgleda da su i ova djeca na mene Felix mrzi kisi,pogotovo ljeto a sad bi zbog tebe volila da pada 5 dana juce molis za kisu a danas ti vec nevalja.joj tebi izgleda daje kakav prekidac kisa-sunca,pa da sebi mjenjas kako ti godi pozzz ua ostale.odo pravit rucak
ja bih jednu kaficu rado da popijem sa nekim ko ima vise od 2 godine i par mjeseci
i ja kud nisi blize ...vala mogla si i kod oca zivjeti