|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  936 937 [938] 939 940   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
17.6.2011 13:32:28   
Pretty mamma
Hajde mi pomozite kako da promijenim avatar. Bio je negdje link na to temu, ali se više ne snalazim user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23426
17.6.2011 13:32:33   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

breskva...a sta nam je druguuser posted image

doktorka kaže možda je virusni kašalj, možda bronhitis a možda alergijski kašalj...tako da ne znamo šta je nagađa se i propisuju mu terapiju od oka koju nisam htjela da primi,  pa smo danas uradili nalaze da vidimo šta bi moglo biti...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23427
17.6.2011 13:33:25   
Bambi09
sele... zao mi je adza... Allahrahmet... da mu Bog podari lijepi Dzennet... user posted image
sto se tice Seja, ma polaho draga, strpljenja... tuta je inace dug proces...

svima ostalima veeeeeeeliki user posted image
sveki mi je izasla iz bolnice, kod nas je... user posted image

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

Neposredna veza do poruke: 23428
17.6.2011 13:34:21   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Hajde mi pomozite kako da promijenim avatar. Bio je negdje link na to temu, ali se više ne snalazim user posted image

< Poruku je uredio Bambi09 -- 17.6.2011 13:35:17 >

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 23429
17.6.2011 13:38:17   
koka i po
bambi...dodjel tebi ona nasa "ciganska" slika ikada user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23430
17.6.2011 13:39:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po

dadadi user posted image ..nije te dugo bilo
ma non stop smo vani bili....pa kad se vratimo onda ga stavim spavati a ja neke poslove odradjivala...i takou krug...navece budem mrtva...a nesto nisam ni pri sutu bila da pisemuser posted image ...sad kako jepakleno vani,ostanemo do 11 pa kuci se razvlacimo do spavanja...evo da jos budan

Neposredna veza do poruke: 23431
17.6.2011 13:39:36   
Anoniman
ej zene mi dosli anel ima upalu grla jakuuser posted image iako nema ture jest bilo 37,4 al hajd kontam nije to nista al kaze da bi se tura u toku noci i sutra rasla jer je grlo  bas crveno bas je nervozan trazi vodu ,sok jer mu grlo suho tesko dise na nos iako ne curi al je suh pa sam uzela aqamaris .
Dala nam granule B-complexs ujutro i uvecer rastopi kasikicu jednu
Sirup za grlo amoxibos.
Eto, zato ne jedemo i da donji nam se zubi napeli crvene se desni a jos nista nema .
Kaze da ne dajem soka jer to zasicuje , hranjiv pa zato nece da jede ,

(odgovor članu Bambi09)
  Neposredna veza do poruke: 23432
17.6.2011 13:39:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

breskva...a sta nam je druguuser posted image

doktorka kaže možda je virusni kašalj, možda bronhitis a možda alergijski kašalj...tako da ne znamo šta je nagađa se i propisuju mu terapiju od oka koju nisam htjela da primi,  pa smo danas uradili nalaze da vidimo šta bi moglo biti...

hebemu misauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23433
17.6.2011 13:42:14   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix

ej zene mi dosli anel ima upalu grla jakuuser posted image iako nema ture jest bilo 37,4 al hajd kontam nije to nista al kaze da bi se tura u toku noci i sutra rasla jer je grlo  bas crveno bas je nervozan trazi vodu ,sok jer mu grlo suho tesko dise na nos iako ne curi al je suh pa sam uzela aqamaris .
Sirup za grlo amoxibos.
Eto, zato ne jedemo i da donji nam se zubi napeli crvene se desni a jos nista nema .

sta da tikazem...procice user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23434
17.6.2011 13:44:24   
Anoniman
ma hoce abd dadada, bio bi  smak svjeta kad bi anelu ijedan zub niko bez upale neke user posted image sta je tu je......
Samo da pocne abd papati nadam se ,..cim se upala smiri  i pocne djelovat B-complex

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23435
17.6.2011 13:45:10   
Anoniman
Koko, breskva, felix user posted image

Ja sam malo danas kao bolje, jos je nizak pritisak, ali ne kao juce, ali sam jutros cim samustala popila casu preslane vode, jeste da sam je povratila, ali mislim da sam ga digla bar malouser posted image . Danas nam poslednja injekcija user posted image user posted image user posted image user posted image , mm dolazi do 17h pa ce sa nama na injekciju, da je malo i on drzi mene vise dusa boli. Mi bili u skitnji malo, vrucina nas u kucu otjerala, sad cura zaspala, a ja kontam sta za rucak da pravim, nemam uopste apetita.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 23436
17.6.2011 13:45:33   
Pretty mamma
Evo nove sličice!
Bambi hvala puno!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23437
17.6.2011 13:47:28   
Anoniman

Evo nove sličice!
Bambi hvala puno!
preslatka sam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 23438
17.6.2011 13:48:03   
Pretty mamma
Hvala felix!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23439
17.6.2011 13:48:53   
Malenaoduvijek
evo jedno kratko javljanje i od nas,

ja sam pospana pravo, stavila maloprije Luku da spava kad smo dosli pa valjda ce spavati jer je nocas slabo spavao i on i ja.
place kroz san a ne budi se, ja ga uzmem i jedva se smiri tako jedno 2 puta user posted image

ja sam jutros zavrsila obaveze kod svoje dr pa sam mirna opet 1 mjesec pa cemo vidjeti....
vidi ima bolesnih pilica ali nemam sada koncentacije da citam detaljno, nadam se brzom ozdravljenju

breskva, felix (toliko sam upratila) veliki user posted image user posted image

i za ostalu ekipicu veliki ljubac, da vas ne nabrajam...user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23440
17.6.2011 13:54:52   
mala86
pozzzic i od nas user posted image

mi bili vani jedan satak,al malac zaspo dok smo izasli iz kuce,eno ga i sad kunja
vani prevruce,nadam se da ce i vikend biti ovakav user posted image

felix user posted image

pretty mama javi se cesce user posted image

dadada ajd opet napisi onaj recept za banana frape user posted image ,neki dan sam mu nesto pravila al nije htio piti,da vidim tvoj recept user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 23441
17.6.2011 14:09:31   
teacher75

IZVORNA PORUKA: doublemum

puno je soli i masnoce. drugarica koja je lezala sa bolesnom bebom na pedijatriji mi je pricala kako su sestre i doktorice ruzile zene sto daju bolesnoj djeci smoki, pogotovo ako imaju bronhitis i slicne probleme jer stetno utice na to, lijepi se valjda, nisam sigurna zasto al su ih bas napadale da niposto ne smiju...

A na pulmologiji(na pedijatriji) dijele za večeru ,djeci pašteteuser posted image

ma nidze veze...jedino logicno objasnjenje bi bilo da se jetra neopterecuje dodatno zbog masnoce i soli...jer je vec opterecena radi lijekova tj. bolesti same...ja drugo objasnjenje ne vidim...sto naravno, kod zdravog organizma, nije nista strasno u normalnoj kolicini...jedinokod pretilosti

ne znam razlog ali znam sta mi je dobra prijateljica rekla a nije sigurno izmislila- doktorice su ozbiljno napadale majke sto daju bolesnoj djeci smoki gore, ne bi bezveze to radile... ja znam da je lana kako je okusila cokoladu i smoki pocela da zanovijeta sa hranom, da joj bogdo jos nisam nista od toga dala, sad mi je zao, do toga je sve fino jelauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23442
17.6.2011 14:09:51   
Bambi09

bambi...dodjel tebi ona nasa "ciganska" slika ikada user posted image

nikad jarane a ja sve gledam kad ce doci

IZVORNA PORUKA: felix

Sirup za grlo amoxibos.

Evo nove sličice!
Bambi hvala puno!

medenjak medeni user posted image

Neposredna veza do poruke: 23443
17.6.2011 14:11:05   
koka i po
nekog cu da razbijem user posted image ..
dolazi veceras garant user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Bambi09)
Neposredna veza do poruke: 23444
17.6.2011 14:17:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: teacher75

IZVORNA PORUKA: doublemum

puno je soli i masnoce. drugarica koja je lezala sa bolesnom bebom na pedijatriji mi je pricala kako su sestre i doktorice ruzile zene sto daju bolesnoj djeci smoki, pogotovo ako imaju bronhitis i slicne probleme jer stetno utice na to, lijepi se valjda, nisam sigurna zasto al su ih bas napadale da niposto ne smiju...

A na pulmologiji(na pedijatriji) dijele za večeru ,djeci pašteteuser posted image

ma nidze veze...jedino logicno objasnjenje bi bilo da se jetra neopterecuje dodatno zbog masnoce i soli...jer je vec opterecena radi lijekova tj. bolesti same...ja drugo objasnjenje ne vidim...sto naravno, kod zdravog organizma, nije nista strasno u normalnoj kolicini...jedinokod pretilosti

ne znam razlog ali znam sta mi je dobra prijateljica rekla a nije sigurno izmislila- doktorice su ozbiljno napadale majke sto daju bolesnoj djeci smoki gore, ne bi bezveze to radile... ja znam da je lana kako je okusila cokoladu i smoki pocela da zanovijeta sa hranom, da joj bogdo jos nisam nista od toga dala, sad mi je zao, do toga je sve fino jelauser posted image

a vidis teacherko dok je anel kod mene jeo smoki jeo je i sve zivo ostalo user posted image user posted image sad smoki ni da okusi nece ...a nece ni ovo jelo ne zato sto mu ja nedam naprotiv ja nudimuser posted image al on nece ....

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 23445
17.6.2011 14:18:24   
teacher75
felix, ako ima upalu grla, logicno je da nece nista jesti, projesce se abd cim ozdravi, vidjecesuser posted image lana tek sad zaspala a inace spava najkasnije u 12, juce je preko dana samo pola sata odspavala. valjda ne moze od ove vrucine

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23446
17.6.2011 14:19:28   
bebacha
Felix izdrzi,ebiga tako nam je kako jeuser posted image
jel to B-komplex neki za djecu

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23447
17.6.2011 14:22:20   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha

Felix izdrzi,ebiga tako nam je kako jeuser posted image
jel to B-komplex neki za djecu

jeste bebacha za djecu u kesi dodje (granule) kao cokoladne bobice sitno i mirusiuser posted image rastopiti jednu kasiku (onu od sirupa malu) sa vrucom vodom ili cajem i dat  ujutro i uvecer 2 puta znaci .Nismo nikad dosad to pili valjda ce biti bolje .isto 2,5km kao za odrasle cjena
Hvala ti i vama zelim brzo ozdravljeenje user posted image
Teacherko, nadam se tome abduser posted image i anel zaspo i ja se evo kanim da idem snjim a nikad dici guzu sa stoliceuser posted image user posted image

(odgovor članu bebacha)
  Neposredna veza do poruke: 23448
17.6.2011 14:32:33   
Malenaoduvijek
felix imam ja taj b komplex i pravo je jeftin, par markica ali njega ne treba predugo davati jer se deblja od njega strasno...

ja jest vani vruce, haos user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23449
17.6.2011 14:36:31   
Bambi09

nekog cu da razbijem user posted image ..
dolazi veceras garant user posted image

bIdni njezna molim te, nesto mi ga opet zao user posted image  user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 23450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  936 937 [938] 939 940   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  936 937 [938] 939 940   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *