|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
20.6.2011 13:51:15   
Lady26
user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 23626
20.6.2011 13:52:58   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

Dan...Nitlko za nas ne pitauser posted image ,ovdje boja plaze a mi nismo na moru...
Kako stre mi
Bebacha zao mi je malenog misa mu
Felix ma hebo svekrvu bude i meni stosta krivo al ajd sve su one u 5 deka
a sigurnoi i mi za njihne valjamo
Kod nas nista,sve bezveze ,ja evo na poslu,Antonio je nesto nerovozan prao bi zube 2 h u kupatilu,i iz pjheska n bi izlazio al da j netko od odraslih s njim

ej mila da te pitam nesto dok se sjetih user posted image user posted image
Ovaj beviplex (b.compelx) sto A. dajem meni su rekli da ide jedna kafena kasika puna da razmutim s vodom, cajem al ne rece ne skonta koliko caja vode????
Ja tu jednu kasiku naspem mozda 20ml voda u solju i dam popije jel o.k to???

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 23627
20.6.2011 13:54:53   
Lady26
Pa mora ti pisati na kutiji user posted image , ne smijes ofrlje sipati vode mora biti tacan omjer...

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23628
20.6.2011 13:55:27   
koka i po
aaaa jesu nas obojili user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23629
20.6.2011 13:56:07   
Lady26
Joj sta uradiseeeeeeeeee od portalaaaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23630
20.6.2011 13:57:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Pa mora ti pisati na kutiji user posted image , ne smijes ofrlje sipati vode mora biti tacan omjer...
ne pise user posted image pise jednu kasiku razmucenu u vodi ili mleku (nama je rekla moze i caj) al nije rekla koliko ml.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23631
20.6.2011 13:58:44   
Lady26
Svasta...onda mozda nije bitno user posted image user posted image naglasili bi da jeste....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23632
20.6.2011 13:59:31   
Lady26
I ja evo kontam sta Lani da ukljucim, pikovit ili multivitamol....
Apotekarka heeeeeeeeeelp user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23633
20.6.2011 14:02:16   
Apotekarka
Felix nije vazan omjer mozes u boci citavoj tekucine a mozes i u manjoj kolicini...
Lady radije multivitamol

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23634
20.6.2011 14:03:09   
koka i po
nista im ne govori apotekarko ignorisu nas user posted image user posted image user posted image

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

Neposredna veza do poruke: 23635
20.6.2011 14:04:24   
Lady26
Apotekarka user posted image

Koko  user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23636
20.6.2011 14:06:20   
koka i po
user posted image ....ja ipak tebi user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23637
20.6.2011 14:07:33   
Anoniman

Felix nije vazan omjer mozes u boci citavoj tekucine a mozes i u manjoj kolicini...
Lady radije multivitamol
Ja sam A. davaala obadvoje a bolje je jeo od pikovita nego tog multivita .
Opet sve zavisi od djeta do djeta Dok nam Pikovit Probiotik nista nije pomogao /ni odmogao bezzz je iskreno Bolji je Pikovit 1+
Apotekarko de jos nesto samo , kad A. ovo ispije sve smijem li opet ukljuciti ili ne ???

Neposredna veza do poruke: 23638
20.6.2011 14:07:39   
Malenaoduvijek
sve mi narandzaso pred ocima, ovo je previse za mene...

e moja lady kada ti dodjes u moje godine vidjecemo hoces li i u pola biti ove pameti kao ja user posted image user posted image user posted image user posted image eto ti sada

a felix ja sam isto mutila malu kasikicu u 20tak ml vode jer na kesici stvarno ne pise koliko vode se stavlja.

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23639
20.6.2011 14:09:06   
Anoniman

HValaaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image (jest fino imat drugaricu apotekarku user posted image ozbiljno i jos pristupacnu sta god treba da ju pitam ) Srce si user posted image

Neposredna veza do poruke: 23640
20.6.2011 14:09:11   
Lady26
user posted image

De za ovu apotekarku jos jedno strucno pitanje user posted image user posted image user posted image da je iskoristim user posted image : Pije Lana REDAPIN skoro 2mjeseca (mislim) kad joj smijem dati novi sirup koji kupim, recimo ova multivitamol? Da napravim pauzu ili?

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23641
20.6.2011 14:14:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

user posted image

De za ovu apotekarku jos jedno strucno pitanje user posted image user posted image user posted image da je iskoristim user posted image : Pije Lana REDAPIN skoro 2mjeseca (mislim) kad joj smijem dati novi sirup koji kupim, recimo ova multivitamol? Da napravim pauzu ili?

PRVA sam pitala cekaj user posted image user posted image user posted image user posted image heheh salim se ajd apotekarko cekamo odgovore ......

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 23642
20.6.2011 14:17:02   
Malenaoduvijek
ja cu tebe ubiti,lady
ja ti jos kazem ima neki multivitamin od nekog dr (nisam se mogla sjetiti od kojeg) a ti sutis, pa ovo sto ti govoris je od dr theiss-auser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 23643
20.6.2011 14:19:46   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja cu tebe ubiti,lady
ja ti jos kazem ima neki multivitamin od nekog dr (nisam se mogla sjetiti od kojeg) a ti sutis, pa ovo sto ti govoris je od dr theiss-auser posted image user posted image user posted image

taj anel pio nista nam nije pomogao .U njemu imaju samo vitamini voce dosta .A u pikovitu pise da je kod manjka apetita ....

(odgovor članu Malenaoduvijek)
  Neposredna veza do poruke: 23644
20.6.2011 14:21:35   
nanika
Pozdrav za sve zenice i bebareuser posted image . Ja po malo uletim, citam ali se nikad ne javim, nemam kad. Mi smo naruceni u srijedu za sunet, vec mi se izvrne stomak kad pomislim na touser posted image . Ne smijemo vise odugovlaciti je ga boli kad piski

Curica 2006
Dečko 2009

Neposredna veza do poruke: 23645
20.6.2011 14:22:08   
Lady26

ja cu tebe ubiti,lady

Pa ja, Dr Thaiss, vidjela na internetu maloprije user posted image user posted image user posted image user posted image - cika google zakon user posted image
Nisam znalaaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image mojne me ubijat mlada sam jos...nisam prozivjela kao ti i koka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 23646
20.6.2011 14:23:18   
koka i po
rijesite to sto prije jer dijete moze dobiti infekciju.sretno.

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 23647
20.6.2011 14:24:00   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: felix

ja cu tebe ubiti,lady

taj anel pio nista nam nije pomogao .U njemu imaju samo vitamini voce dosta .A u pikovitu pise da je kod manjka apetita ....

i ovaj je felix evo ja nasla na webu ima i zeljeza u njemu i svih vitamina

Dr. Theiss Multi-Vitamol Sirup 1+
    multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima univerzalni proizvod za prevenciju hipovitaminoze posebno se preporuča djeci slabog apetita, za jačanje obrambenih snaga i tijekom oporavka od bolesti.
Način primjene: Djeca od 1-6 godine 1 malu žlicu 2-3 puta dnevno. Djeca iznad 6 godina 1 veliku žlicu 1-2 puta dnevno.
Pakiranje: 200 ml, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani

vidis sta pise, vidjecu i ja bas mozda da uzmem ovaj kad budem uzimala slijedeci put sirup.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 23648
20.6.2011 14:25:24   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: felix

ja cu tebe ubiti,lady

i ovaj je felix evo ja nasla na webu ima i zeljeza u njemu i svih vitamina

Dr. Theiss Multi-Vitamol Sirup 1+
    multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima univerzalni proizvod za prevenciju hipovitaminoze posebno se preporuča djeci slabog apetita, za jačanje obrambenih snaga i tijekom oporavka od bolesti.
Način primjene: Djeca od 1-6 godine 1 malu žlicu 2-3 puta dnevno. Djeca iznad 6 godina 1 veliku žlicu 1-2 puta dnevno.
Pakiranje: 200 ml, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani

vidis sta pise, vidjecu i ja bas mozda da uzmem ovaj kad budem uzimala slijedeci put sirup.

a to je neki drugi ondauser posted image

Neposredna veza do poruke: 23649
20.6.2011 14:25:55   
nanika
Sto se tice sirupa ja sam Esmi davala neki biljni iz biljne apoteke u Hrasnom i ne da joj je pomogao, ekstra je, dijete se zimus zacrvenilo u obrazima, jede . Ja je stalno pipala ima li temperaturuuser posted image . obrazi rumeni pa mi cudno. Doduse ona ima 5godina, morala bi pitati covjeka u apoteci od koje dobi djeca smiju uzimati.
 Ladyuser posted image user posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu nanika)
Neposredna veza do poruke: 23650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  944 945 [946] 947 948   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *