Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Dan...Nitlko za nas ne pita ,ovdje boja plaze a mi nismo na moru... Kako stre mi Bebacha zao mi je malenog misa mu Felix ma hebo svekrvu bude i meni stosta krivo al ajd sve su one u 5 deka a sigurnoi i mi za njihne valjamo Kod nas nista,sve bezveze ,ja evo na poslu,Antonio je nesto nerovozan prao bi zube 2 h u kupatilu,i iz pjheska n bi izlazio al da j netko od odraslih s njim
ej mila da te pitam nesto dok se sjetih Ovaj beviplex (b.compelx) sto A. dajem meni su rekli da ide jedna kafena kasika puna da razmutim s vodom, cajem al ne rece ne skonta koliko caja vode???? Ja tu jednu kasiku naspem mozda 20ml voda u solju i dam popije jel o.k to???
Felix nije vazan omjer mozes u boci citavoj tekucine a mozes i u manjoj kolicini... Lady radije multivitamol
Ja sam A. davaala obadvoje a bolje je jeo od pikovita nego tog multivita . Opet sve zavisi od djeta do djeta Dok nam Pikovit Probiotik nista nije pomogao /ni odmogao bezzz je iskreno Bolji je Pikovit 1+ Apotekarko de jos nesto samo , kad A. ovo ispije sve smijem li opet ukljuciti ili ne ???
De za ovu apotekarku jos jedno strucno pitanje da je iskoristim : Pije Lana REDAPIN skoro 2mjeseca (mislim) kad joj smijem dati novi sirup koji kupim, recimo ova multivitamol? Da napravim pauzu ili?
De za ovu apotekarku jos jedno strucno pitanje da je iskoristim : Pije Lana REDAPIN skoro 2mjeseca (mislim) kad joj smijem dati novi sirup koji kupim, recimo ova multivitamol? Da napravim pauzu ili?
PRVA sam pitala cekaj heheh salim se ajd apotekarko cekamo odgovore ......
ja cu tebe ubiti,lady ja ti jos kazem ima neki multivitamin od nekog dr (nisam se mogla sjetiti od kojeg) a ti sutis, pa ovo sto ti govoris je od dr theiss-a
ja cu tebe ubiti,lady ja ti jos kazem ima neki multivitamin od nekog dr (nisam se mogla sjetiti od kojeg) a ti sutis, pa ovo sto ti govoris je od dr theiss-a
taj anel pio nista nam nije pomogao .U njemu imaju samo vitamini voce dosta .A u pikovitu pise da je kod manjka apetita ....
Pozdrav za sve zenice i bebare . Ja po malo uletim, citam ali se nikad ne javim, nemam kad. Mi smo naruceni u srijedu za sunet, vec mi se izvrne stomak kad pomislim na to . Ne smijemo vise odugovlaciti je ga boli kad piski
Pa ja, Dr Thaiss, vidjela na internetu maloprije - cika google zakon Nisam znalaaaaaaaaaaa mojne me ubijat mlada sam jos...nisam prozivjela kao ti i koka
taj anel pio nista nam nije pomogao .U njemu imaju samo vitamini voce dosta .A u pikovitu pise da je kod manjka apetita ....
i ovaj je felix evo ja nasla na webu ima i zeljeza u njemu i svih vitamina
Dr. Theiss Multi-Vitamol Sirup 1+
multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima univerzalni proizvod za prevenciju hipovitaminoze posebno se preporuča djeci slabog apetita, za jačanje obrambenih snaga i tijekom oporavka od bolesti.
Način primjene: Djeca od 1-6 godine 1 malu žlicu 2-3 puta dnevno. Djeca iznad 6 godina 1 veliku žlicu 1-2 puta dnevno. Pakiranje: 200 ml, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani
vidis sta pise, vidjecu i ja bas mozda da uzmem ovaj kad budem uzimala slijedeci put sirup.
i ovaj je felix evo ja nasla na webu ima i zeljeza u njemu i svih vitamina
Dr. Theiss Multi-Vitamol Sirup 1+
multivitaminski preparat sa željezom namjenjen djeci iznad jedne godine života i mladima univerzalni proizvod za prevenciju hipovitaminoze posebno se preporuča djeci slabog apetita, za jačanje obrambenih snaga i tijekom oporavka od bolesti.
Način primjene: Djeca od 1-6 godine 1 malu žlicu 2-3 puta dnevno. Djeca iznad 6 godina 1 veliku žlicu 1-2 puta dnevno. Pakiranje: 200 ml, vitaminsko-mineralni dodatak prehrani
vidis sta pise, vidjecu i ja bas mozda da uzmem ovaj kad budem uzimala slijedeci put sirup.
Sto se tice sirupa ja sam Esmi davala neki biljni iz biljne apoteke u Hrasnom i ne da joj je pomogao, ekstra je, dijete se zimus zacrvenilo u obrazima, jede . Ja je stalno pipala ima li temperaturu . obrazi rumeni pa mi cudno. Doduse ona ima 5godina, morala bi pitati covjeka u apoteci od koje dobi djeca smiju uzimati. Lady