|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.6.2011 19:40:27   
Amani12
Tekja bravo za V. user posted image user posted image user posted image
Mi sa kakicom nemamo problema,to uvijek trazi,ali pi pi i ne bas.
Danas se jednom upiskio na parket,ostalo tuta,odnosno wc solja...user posted image user posted image user posted image
E bas nas rashladi ova kisa user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24301
24.6.2011 19:41:49   
Malenaoduvijek
auuuu
sta ono bi, pa ovo je bio grad, evo tece jos ulicama voda.a moji pioniri spavali i Igo se probudi place, a onaj zuti mali nista spava ko svi sretni, a ja ne volim grmljavinu, a jedva prozor zatvorih user posted image user posted image sve mi pokislo ispod dok sam zatvorila.

a tajra tajra gdje si ti , drugarice posadimo cvijece kuda vojska druga tita krece user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja pozelila svog muzeka, a tek sutra navece dolazi hm,user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24302
24.6.2011 19:44:57   
Malenaoduvijek
ne migi Dado boji

to znaci ne grmi je li , dusa slatka user posted image user posted image
a pravi momcina nema sta super za tutu user posted image user posted image

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24303
24.6.2011 20:07:09   
tekja
IZVORNA PORUKA: Amani12

Tekja bravo za V. user posted image user posted image user posted image
Mi sa kakicom nemamo problema,to uvijek trazi,ali pi pi i ne bas.
Danas se jednom upiskio na parket,ostalo tuta,odnosno wc solja...user posted image user posted image user posted image
E bas nas rashladi ova kisa user posted image

Nama ce izgleda kaka ici teze...a Aman je punih 5.mj mladji, a bolje mu ide tuta trening...bravo Amanuser posted image

IZVORNA PORUKA: MALA1994

jest, jest, ne grmiuser posted image ...uh tebi danas momci dobro odspavali...mi nismo izlazili napolje i spavao je samo 1,5h...

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 24304
24.6.2011 20:11:37   
teacher75
mi isli danas na bijambare i jedva se zivi vratili. budale, nismo ponijeli kolica pa nam je sa lanom do doma trebalo oko sat vremena a jos sat u povratku, tamo malo padala kisa, pa smo krenuli nazad, duuuuuuuuga setnja do auta. zadnjih 15 minuta pocelo grmiti i sijevati a mi na cistini, nigdje zaklona, prepala sam se pravo. srecom, stigosmo u bukvalno zadnju sekundu uci u auto- vile nas pronosale, jer je odmah poceo grad velicine oraha!!!! nismo bili ni upalili auto kad je to pocelo. malo nam je krov i hauba unisten, ogromni su komadi leda padali, ne mogu ni zamisliti sta se moglo desiti da smo samo minutu kasnije dosli i da nas je to uhvatilo!!!

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24305
24.6.2011 20:21:42   
Malenaoduvijek
mogu da zamislim dati kako ste se prepali kad je ovdje padalo kao ludo mogu misliti kako je bilo u divljini

jeli zavrsila skola ili do kraja mjeseca, mislim za tebe ne za ucenike to znam da jeste

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 24306
24.6.2011 20:22:32   
tekja
uh Tiki dobro ste prosli...bas sto kazes, ne daj Boze da vas je uhvatilo...je l' se L. prepala? Ne brini za auto, sva steta u tome bila...jest da zaboli nepredvidjeni trosak, al' sta da se radi...

Ja cekam da se MM odluci hocemo li trcati ili ne...drzi me u neizvjesnosti...uh odoh mu malo tersat, nisam od juceruser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

Neposredna veza do poruke: 24307
24.6.2011 20:26:23   
teacher75
moramo ici do pocetka jula na posao. lana je srecom bila preumorna i pospana da bi se prepala. kad je poceo grad a mi u autu lana pocela govoriti "pupa se, pupa se"(kupa se) jer smo nekidan bili u autopraoni i kad se prepala ja joj reklada se auto kupauser posted image bila je pravo tragikomicna scena, mm psuje, ja isprepadana a lana se obradovala i vice "pupa se"user posted image jedva je vozio, prepali seda se staklo ne razbije, ja lani stavila sesir na glavu za nedajboze ako staklo prsne. odmah je zaspala. spaval svevrijeme voznje i sad nece da spava, a umorna ne moze vise hodati

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 24308
24.6.2011 20:27:57   
teacher75

ne migi Dado boji

lana gleda sada tvoj avatar i vice "lopta"user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24309
24.6.2011 20:35:30   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: teacher75

ne migi Dado boji

lana gleda sada tvoj avatar i vice "lopta"user posted image user posted image user posted image

svi su stavili djecu na avatare osim tebe, bio bi red da i ti nesto stavis user posted image

Neposredna veza do poruke: 24310
24.6.2011 20:36:47   
teacher75

IZVORNA PORUKA: teacher75

ne migi Dado boji

svi su stavili djecu na avatare osim tebe, bio bi red da i ti nesto stavis user posted image

ne znam kako se to radiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 24311
24.6.2011 20:37:28   
mama75
Dobro vece drage moje! Vidim neki pokisli, neki se isprepadali.... Mi danas u gradu bili i uhvatio nas pljusak taman kada smo ustali iz baste i posli prema autu. Inace kod nas nista novo. Mala pitala si sto me nema - ujutro radim, popodne hodamo, tako da bas nemam vremena za internet. Moje dijete opet u fazi "ne jedem nista". Dokle ce trajati ne znam, ali znam da sam na rubu zivaca. Jednostavno ne mogu da se ne sekiram, iako znam da to nece bas nista promijeniti - ona ne jede kako god okrenem user posted image

Neposredna veza do poruke: 24312
24.6.2011 20:45:51   
Malenaoduvijek
nemoj zezati kako ne znas gdje bambi da ti sada objasni, ne znas postaviti sliku ili ne znas smanjiti za avatar

Neposredna veza do poruke: 24313
24.6.2011 20:48:25   
mama75
Tiki ides na svoj profil i tamo najdes "slika za avatar", kliknes i onda odaberes sliku iz svog racunara. Ako su ti velike slike, prije toga joj smanjis velicinu.

Neposredna veza do poruke: 24314
24.6.2011 21:36:48   
teacher75

IZVORNA PORUKA: mama75

Tiki ides na svoj profil i tamo najdes "slika za avatar", kliknes i onda odaberes sliku iz svog racunara. Ako su ti velike slike, prije toga joj smanjis velicinu.

mrsko mi smanjivati, sve su velike

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 24315
24.6.2011 21:48:36   
Anoniman
da samo mahnem. i javim Jeli...nisam ti stigla danas do nobila...tata mi dosao, pa citav dan frka...trka...totalno sam smetnula s uma...sutra cu...obecAjem...casna pionirskauser posted image

bebacha... da sve brzo prodjeuser posted image user posted image hebemu viseuser posted image

ticerko...moras sliku otvoriti u microsoft office picture manageru...pa pod picture imas opciju crop, resize etc...radis od slike sta hoces...samo prije toga kopiraj sliku posto kad je smanjis to je to...nema nazaduser posted image ...ako ti je komplikejtid...posalji meni sliku ja cu ti je smanjiti a ti je onda samo postavi

Neposredna veza do poruke: 24316
24.6.2011 22:01:14   
Lady26
Vece....
Na zapadu nista novo user posted image
Mi danas isli sa nanom u kupovinu, idemo na rockas sutra, pa krenule do Pionirske, Lana zaspala u autu, i ja se parkiram, krenem da je izvadim a ona sva mokra i ne htjednem u P. sa mamom se zakacim, kao nece joj nista biti ona ce posusiti user posted image , mokar bodi mokra majica....sta li je mislila od to dvoje posusiti user posted image ...i krenem kuci....i njoj naumpade da odemo tetki na kafu, ona na podhrastovima i hajd smotam, sjedili malo ubasti, kad krenu grmiti i sijevati, ja govorim vi kako hocete ja odoh u kucu, ma nije proslo 5min kad je udario grad....majko draga, tetak poslije LOPATOM kupio led..... user posted image
Zovem mm da vidim gdje je on, kaze na grbavici samo kisa padala i to je to, govorim da grad pada, a on a gdje je auto, trebali ste ga pokriti user posted image user posted image , aha mos misliti....

Jos nisam dobila user posted image , ako preskoci sutra - kasni...a sve simptome imam....nervira me user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24317
24.6.2011 22:01:53   
Lady26
Dadada, kono nisam ljuta user posted image user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24318
24.6.2011 22:06:06   
Malenaoduvijek
pa gdje si ti drugarice posadimo cvijece, hahhaha.

moja lady ja ovdje jedina dezurala pola dana svi dodju i odu a tebe ni na mapia

a nemoj Bgt da istkasni pa da se sekiramo,  a moze to biti i od stresa user posted image

a nek si ti obisla pola grada a ja ovdje camim cekajuci user posted image user posted image user posted image

dadada user posted image user posted image
sta nam je tata donio iz njAmackeuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio MALA1994 -- 24.6.2011 22:09:59 >

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24319
24.6.2011 22:10:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Lady26

Dadada, kono nisam ljuta user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24320
24.6.2011 22:13:49   
Anoniman

pa gdje si ti drugarice posadimo cvijece, hahhaha.

moja lady ja ovdje jedina dezurala pola dana svi dodju i odu a tebe ni na mapia

a nemoj Bgt da istkasni pa da se sekiramo,  a moze to biti i od stresa user posted image

a nek si ti obisla pola grada a ja ovdje camim cekajuci user posted image user posted image user posted image

dadada user posted image user posted image
sta nam je tata donio iz njAmackeuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image ...nije taaata u njem. brat je u njemackoj...a taaaataje u madjarasuuser posted image
donio nam totalno kuluser posted image sorc, majicu i kapuuser posted image ....a meni niTauser posted image samo slatkiseuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 24321
24.6.2011 22:14:10   
teacher75

Vece....
Na zapadu nista novo user posted image
Mi danas isli sa nanom u kupovinu, idemo na rockas sutra, pa krenule do Pionirske, Lana zaspala u autu, i ja se parkiram, krenem da je izvadim a ona sva mokra i ne htjednem u P. sa mamom se zakacim, kao nece joj nista biti ona ce posusiti user posted image , mokar bodi mokra majica....sta li je mislila od to dvoje posusiti user posted image ...i krenem kuci....i njoj naumpade da odemo tetki na kafu, ona na podhrastovima i hajd smotam, sjedili malo ubasti, kad krenu grmiti i sijevati, ja govorim vi kako hocete ja odoh u kucu, ma nije proslo 5min kad je udario grad....majko draga, tetak poslije LOPATOM kupio led..... user posted image
Zovem mm da vidim gdje je on, kaze na grbavici samo kisa padala i to je to, govorim da grad pada, a on a gdje je auto, trebali ste ga pokriti user posted image user posted image , aha mos misliti....

Jos nisam dobila user posted image , ako preskoci sutra - kasni...a sve simptome imam....nervira me user posted image

nama je auto unisteno na 3-4 mjesta, ima udubljenja, ja se tjesila da bi bilo i da je ovdje ostalo na parkingu a ti mi sad rece da nije bilo na grbaviciuser posted image i mi sutra idemo na rodjendan u igraonu carobni svijet u 4user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 24322
24.6.2011 22:14:51   
Lady26
Sad citam temu za more i shebala se pravo....
Pa sta cu za hranu...mi planirali skoro sve ponijeti....
U pm....

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24323
24.6.2011 22:17:02   
Lady26

IZVORNA PORUKA: dadada

a meni niTauser posted image samo slatkiseuser posted image user posted image

To da se udebljas malo user posted image user posted image

Meni mama veceras prigovarala za kile user posted image user posted image user posted image i za mrsanje....user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 24324
24.6.2011 22:19:40   
Anoniman

Sad citam temu za more i shebala se pravo....
Pa sta cu za hranu...mi planirali skoro sve ponijeti....
U pm....
ma sve mozes ponjeti sem mesa i narezaka koji nisu vakumirani.

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 24325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  971 972 [973] 974 975   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *