Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Zenice samo da vam pozelim laku noc, mi maloprije dosli sa joginga, u Vilsu tako jako mirisu lipe... V. spava, piskio je u kadu, kad sam konacno odustala od tute i odnijela ga na tusiranje pred spavanac ...al' hajd bolje i to nego na tepih
sto nam to nema tajre... ...znaci gud najt slip vel
Mi samo da vam mahnemo...ja peglala i pakovala nas odosmo sutra kod mojih malo, ako se do sutra ne porodim , nesto me gospodja pravo ziga. Odoh sad po jedan apauricncic, pod tus i u krevet. Ljubimo vas
PS. dadada nije bona hiće, nisam ni krevetac, ni dusek kupila jos
Samo da mahnemo... Kako ste na svi jutros? Amancek se probudio u 07h jutros,ima proljev,valjda zubici opet... I u 09 opet zaspao,mloprije se probudio,opet proljev,a nama vode nestalo... Spremamo se,odosmo preci kod nase nani. Bravo za V. i suhu pelenu Uzivajte u setnji Tekja,ljubi djecaka...
Minja i Hanadi,budite nam uvijek sretne i bezbrizne,od srca vam zelimo sve najljepse. Ljubimo slavljenice medene Ostalima
Dan... JUtros sam ustala bas bezvezna...bol u zeludcu,u glavi ,slabost opet simtomi slivcni proslig mjeseca kad sam na infuziji zavrsila,bit ce da je pred menstr.za 5 dana trebam dobiti,pms me drma u svakom pogledu... Cak sam i dijete istukla,toliko je bio histerican,jedva sam ga kuci doivela osdd svekrve,onda je poceo izvodito hoce 2 sata prati zube,savse smocio,ne da se presvuci i posteno je dobio po guzi,onnda je mene nerovoza uhchvatila sto sam ga istula zao mi ga,a stvarno u zadnje vrijeme cim nije po njegovu to su pravi napadi... On jos spava evo od poila 2,da ne budse nocas dernek,ali zato sam se ja nacistila,imam jos obaviti usisavanje soba,kupatilo i kupanje....I spremiti nas za sutrasnji put u Hertcegovinu.. Minja,Hanady sve najljkepse za vas rođendan vam zelimo....velike cure ste postale....Puno zdravlja,srece i lijep provod Bebacha sta je s njom kakoje maleni Ostale imate mahanje u poslu sam po kuci
tajra stavi i ti djecicu da im se divimo
ova moja maza evo se melja sat vremena po meni kako je ustao, nikako da se dozove
bebacha je vidim u tz, da brzo izadjete i proslavite svoj mali rodjendan sa sekom i tatom,sve sve najbolje
takodje sretan rodjendan hanady i minjici od mye sve najbolje cure drage, puno zdravlja prije svega a sve ostalo ce doci.
tajra, sad se sjetih da sam i ja ostala trudna kad mi je muz bio bez posla ...kako je njemu to tesko palo, majko moja... a ja uzivala...bio mi na raspolaganju 0-24, vozario me na posao, kuhao, cistio...ma sve zivo... koki, mahni i ti bambini...a jesmo li obje u Ozren gledale kad smo rasle, ha?
apotekarko, hajd kad si se razvrijednila i meni stan sredi ...joj ja cu sutra, danas me ovo vrijeme usporilo skroz...V. citav dan piski u tutu, al'' nema pojma, on to mehanicki kad mu ponudim piski, da ne nudim bilo bi u gace Pohvalno je sto smo otisli u kupovinu, bili 3 sata, a piskio kad je usao u kucu, u tutu
mala...ljubim spavalice medene
< Poruku je uredio tekja -- 25.6.2011 18:26:44 >
i ja i ja samo da vas pozdravim,evo spakovano sve za neka cetiri sata put za Neum valjda ce nam biti lijepo vrijeme da se nismo dzabe nakanili,koliko sam stvari ponijela ko da ostajemo 7 dana,sve moglo bi ovo trebati,moglo bi ovo......eto ostajte nam zdravo,pa se vidimo sutra navece,ako Bog da ustvari veceras proslo je 12