Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
ma moja ko cigance, samo da ide negdje, sad je U konjicu i bit ce dole do petka-subote, ako Bogda 15.07 ode opet sa mojima na vikendicu u gracanicu ma dijetetu ne trebam sec jedne, njoj samo da hoda (na mamu) ko dzindas
Heloooooo Ko o čemu, ja o kaki Uspio jutros i danas u vrtiću Ja sam kao zgažena što od sekiracije oko njegove guze, što od čitavo-noćnog nespavanja, što od posla...... a ne mogu ni sada da spavam - zaova mi ostala u bolnici, uskoro postajem dajidžinica, aBd
Neka je sa srećom dajdžinice...divan je to osjećaj da sve hairli i lahko zaovi prođe
a kaka...čitah sad tamo...nisma siguran da je to neki veći medicinski problem.... Mislim da je sve posljedica oduzimanja tute... ali kako bi bila sigurnija u svu tu muku koju porlazite i raloge za istu nije zgorega da porazgovaraš sa pedijatricom...
Moj ti je dsavjet da opokušaša u jutranjim satima dati mu kašiku malsinovog ulja...umješati je u doručak ili onako s akšike ako želi...moja Farah hoće...nama je to regulisalo stolicu po ostavljanju tute
Preporuka pedijatra je da ga ne vodimo..... Kaže da je sve to "tuta-trauma" i fizički je vidno da se on suzdržava, kada dobije nagon skakuće na prstima, sav se ukoči...ali je mene strah...... kontam šta ako je nešto drugo.....nisam pametna. Dajem mu, Hanady, i maslinovo ulje, čisto onako, ne buni se. Ma nema šta nismo pokušali..... jedino još nismo mliječni šećer što mi je preporučila Mala1994, ali ponudila se da mi da pa ću i to probati....
N_N..ja ti saljem jedan big ...nemoj se sekirati...idi pojedi nesto, a onda mi platu obracunaj ...procice i to sra*e...ukini mu cokoladu, daj mu samo da pije sok od sljiva...niko ga nista nece pitati...morace
mi smo dobro spavali...hvala bogu ...sada (krenula sam da pisem igra se...a onda je spucao tv plasticnom palicom ) dobiopoo guzicetini...sad smo u svadji
Lady Lana je med medeni, sve hocu da prokomentarisem sliku i zaboravim. Mama2009blago tvojoj smizli kako ona uziva, hocu i ja . Mi smo imali burnu noc, od pola dva do pola pet opet cura bila budna. ja je uzmem u narucje ona se smije i super vesela, samo li je spustim u krevetac ona u vrisku i tako cijelo vrijeme, na kraju uzela cuculu i gura mi u usta i govori evo i crce os mijeha, a meni dusa spavaaaaaaaaa. Hvala vam drage moje, jos malo i odoh kod te dr pa cemo vidjeti sta ce reci. Tako sam nesto lijena da najradije ne bih gu*icu sa kauca digla cijeli dan
Jutro,uhhhh vidim svašta se dešava... N_N i mi smo muku mučili sa kakom ali sam našla caku pa ne može nikako a de ne razrahati i btw čestitam što ćeš nam postati dajdžinica Lady imal' te kafe za mene???? prijeko mi je potrebna
Jutro...tmurno i toplo...Mene danima zeludac i stomak muce evo juhu jedem ... rucak sam nastavila,kruh zakuhala a dijete mi jos spava,sinoc imao nastup budio se,htio ustati u pola 3,pa sam mu dala sok i smirio se,mozda mu sparno pa ozednio ,mm na putu... Pripremamo se za sutrasnji veliki dan... Bebacha kako je Anelko Lady gospoja u prolazu ti se odmah pozvjerila N-N casts li,je li stigla bebaca..NE brini to za BEnju sve je to u njihovim glavicama proci ce,moj nikad nije u tutu ili solju nista obavio sjeo par puta po par minuta dadada ucis li Mama 2009 uzivjte kad je Bog dao tajra,koka,bambi,noa,mala 1994,saharai ostale