Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ako se mogu te kile poklanjati udjelite koju meni Nama je ni nocas bila festa, evo peta noc...ja mislim da se dijete naspava, jer se probudi i vristi dok je ne uzmem, cim je uzmem osmjeh od uha do uha i onda pocne da skace po nama, da nam daje cuclu, hoce da nas hrani svojom flasicom i tako 2-3sata. Moje dijete jutros pojelo jaje , a inace milion puta sam joj ponudila nije htjela ni pomirisati ga.
N_N... Bedo je presladak, a dedo kralj , moj bi tata i nagovorio da gadja kad bi je cuvao
jelo nedaj se, sve ce to narod pozlatiti, ja ludog dana Boze sacuvaj...bs sam bljak, evo sad usisah i malo raspremih rekoh ne bili se bolje osjecala a ono isto da ne kazem sta
ja ti necu nista savjetovati samo mogu reci da ce sve da prodje i da ces brzo zaboraviti sve to kao i svi mi
Moje dijete dobrih sat vremena hoda po kuci i nosa tatinu majicu, sve je prislanja uz sebe i govodi "doba, idi" (dobra, vidi) Mi bi trebali sutra poceti sa krecenjem, ali jos nista nije sigurno tako da sam kao na iglama. Da mi je i to zavrsiti, Anu prebaciti u njenu sobu i onda odoh da se porodim
jelena bome ovo treće...javit ti 18-tog da te ne slažem ako kažem za 5-6 godina
ma hajde sve živ insan predevera...
Bome sam prije kad vidim žene sa puno djece kao ono mašlllah , blago njij, blago onoj što ima blizance... a sad ...rekoh čovjek uči dok je živ a i stavove mjenja majkemi
a ti ne zuri s tim porodom, neka vas jos zajedno da nam Luka naraste veliki.
meni su se svi cudili i govorili kako mi je beba velika (mislim na Igora) i stvarno kad sam ga rodila a on kao bomba, dundo pravi, crna kosa , dug sav cvrst, (masala) a Luka bio mrvica mala bez kosice isto pahuljica zato i tvoj Luka treba da naraste veliki da en bude kao imenjak
Mala nema koristi od zaljenja, zalila se ne zalila isto mi je, samo se bolje ja osjecam kad se ne zalim...najgore mi je kad se zalim a niko ne benda , mislim na ukucane
e to si u pravu, zalio se na zalio niko te ne konta...
a sto se tice ovog treceg, moja sestra je uvijek govorila da hoce da ima cetvero djece ali kako je rodila svog mladjeg sina kojem je sada 15 godina nesto se usutila i osta na dvoje. a meni se cini da cu i ja, kad bih znala da cu dobiti curicu mozda bih se i usudila ali posto su kod mm sve muski nesto se ne usudjujem jer mi jos jedan piso trenutno nije bas ...
nego jelo neka ove mame sa jednim prvo odrade drugo pa cemo onda pricati o trecem
Ma ne zurim ja, ali kako ovi svi moguci radovi idu sporo kod mene to kad ja sve zavrsim bice taman oko termina, ako i ne presisa . Dr mi rece otprilike druga nedjelja u avgustu bi mogao biti zakazan CR, ali vidjecemo na komisiji jos. Ma kad god samo nek je ziv i zdrav. Joj trebam ici po nalaze, a nikako svoje cjenjeno dupe da dignem sa stolice.
Pa to mi i dodje 39. nedjelja, jer po menstruaciji 13.avgusta termin, a po velicini ploda 20avgusta. Meni je kasnila ovulacija, pa se i srce kasnije jednu nedjelju culo, tako da mi kao dan D racunamo ovaj 20.
Zaha Sta nam Esmica radi? Izgleda da se vrijeme poboljsava,jutros je bas bilo tmurno. Moj djecak pajki svoju prvu dnevnu turu,pa ako bude Suncaaa planiramo jednu duguuu setnju
< Poruku je uredio MALA1994 -- 1.7.2011 13:04:58 >
dan zene..... malog uspavala ,veliki je svojevoljno "istjeran" napolje a ja pijem domaci sok od maline i pusim (u svakom pogledu ) lady sve smo mi manje vise normalne .. Mala da nije probava u pitanju,ti si premlada da hercika zeza .. tajra jos nisi presla u mornare ...strpaj me u gepek kad krenes pliiiiiiiiizzzzzz .. a na mene vrijeme pravo utice kad pisem ovakve gluposti