|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1002 1003 [1004] 1005 1006   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
1.7.2011 16:05:54   
R&T@
Samo meso i voce...

Ja cijelo jutro kuhala buraniju, a ona ni da proba...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25076
1.7.2011 16:07:12   
Malenaoduvijek
ljubice, zubice evo mene

bolja sam, jelo hvala ti do neba user posted image user posted image user posted image

izgleda to mi je trebalo da sa nekim odraslim prozborim koju user posted image user posted image

vi ste meni super sa tim torbama, ja ne nosim torbu nego ruksak i onda ruksak na ledja i udri brigu na veselje user posted image user posted image

a felix jeli Anel nece u kolica ili ga ti ne stavljas?

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25077
1.7.2011 16:08:36   
Anoniman
Kod mene cura juce pojela pite aman kao i ja i to posle obroka i sinoc ja perem tepsiju, a ona prisla i govri daj iteuser posted image user posted image
Danas je prije spavanja pojela cijelu pastrmku, krompiric jedan i malo blitve... ja sam prezadovoljna. Primjetila sam da vise voli da jede sto i mi jedemo, jer cesto mi se desi posto mi kasnije rucamo od nje, i nama planiram nesto sto se ne moze podgrijati da njoj napravim posebno i dama nece da jede, a kad joj dajem sto i mi jedemo pojede kao velika.

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25078
1.7.2011 16:11:11   
R&T@
Nama je pukao tocak na kisobran kolicima, i bas mi nedostaju.
Sve se nadam da ce ih muz popraviti jer mi nije do kupovine novih.

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 25079
1.7.2011 16:11:49   
Lady26
Ja to kad ovako nesto procitam prvo mi osmijeh na lice zbog vas pa bih onda sjela i plakala.... user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25080
1.7.2011 16:19:34   
Malenaoduvijek
ja Luki vise def necu nikakve sirupe davati, jedino onu omegu.

zadnj dva dana svaki obrok pojede po 3 kasike i taraba nece vise da se na glavu nasadis, kud ces dalje kad sinoc nije htio cokolino sav da pojede koji inace obozava user posted image user posted image

a bravo za Anusku, to je prava cura user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25081
1.7.2011 16:24:21   
Lady26
Kono po 10094834903284x hajde mi napisi NE RECEPTE, nego samo prijedlog za rucak....a da nije brokula, karfiol, supa (bilo koja), tikvice, spinat-blitva, tikva (nju ne kupujem user posted image ), grasak...
Za Lanu....
Idem danas u kupovinu i ne znam sta vise da kupim....kupujem jedno te isto user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

Neposredna veza do poruke: 25082
1.7.2011 16:32:08   
mama75
IZVORNA PORUKA: Lady26

Ja to kad ovako nesto procitam prvo mi osmijeh na lice zbog vas pa bih onda sjela i plakala.... user posted image

Potpisujem user posted image

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25083
1.7.2011 16:36:06   
mama75
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ja Luki vise def necu nikakve sirupe davati, jedino onu omegu.

zadnj dva dana svaki obrok pojede po 3 kasike i taraba nece vise da se na glavu nasadis, kud ces dalje kad sinoc nije htio cokolino sav da pojede koji inace obozava user posted image user posted image

a bravo za Anusku, to je prava cura user posted image user posted image

Evo moje iskustvo sa tim sirupima: pokusavala sam Sanostol. Multivitamol, cak i neki Apettito (od njega dijete kiselinu imalo user posted image ) i onda mi kazu da probam ampule maticne mlijeci. Je li do njih ili je jadna izgladnila bila jer je 15 dana prije toga jela samo supu i nista drugo, uglavnom moja malena se bas projela. Pa eto pokusaj mozda s tim. Ja sam kupila ampule za odrasle, daje se po pola ampule ujutro prije jela. Kutija kosta oko 30KM, dodje 10 tih ampula. Imaju i za djecu ampule, cijena je ista, i njih dodje 10kom, ali se pije cijela, pa mi se ove za odrasle malo vise isplate.

Neposredna veza do poruke: 25084
1.7.2011 17:18:32   
Apotekarka
Dan...Pozdrav od umorne mame....Evo na poslu sam...Jucerasnj dan je dobro prosao,neki nam nisu mogli doci ali bil je lijepo...zao mi samo sto je malo djece bilo(ostali sprjeceni bili)ali Antonio je uzivao...to je najvaznije....Ja sad moram pospremiti jos malo prostor gdje smo odrzali slavljke a mam goste u 7 sto sinoc nisu mogli doci,a i juros sam imal tako da se to slavlje otegne 5 dana al AJD...Još veceras planiramo na party u gradu i8 sutra radna subota,stomak me muci zeludac i okolo sve,a i pms me drmna tako da sam grozna....A jos gor mi je sto Antonio evo do sad gotovo nista nije jeouser posted image ,i jucer je slabije...
Pozz za sv nemam snage nabrajati

(odgovor članu mama75)
Neposredna veza do poruke: 25085
1.7.2011 17:29:45   
Amani12
Apotekarka user posted image

Moj djecak evo spava drugu turu danas.
Rucao,pa isli vani u setnju i parkic,ljuljali smo se pola sata,a ganjali macu isto toliko.user posted image
Ja cu lagano veceru da spremam.
Kad vec spominjete kolica,meni su ona zakon.
Amancek se uvijek volio voziti u kolicima,pa tako i sada,a s obzirom da ja volim bas duge setnje,nema sanse da bi njegove nogice mogle toliko presetati a niti da bi ga ja mogla toliko nositi.
Tako,bravo za kolica user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 25086
1.7.2011 17:55:37   
tekja
aaaaaa jesam vas pozeljelauser posted image ...

Jucer citav dan frka, bili sinoc na rodjendanu - V. uzivao, danas pospremala stan, evo maloprije sjela, pa dok vas iscitahuser posted image ...pomislih, joj taman kad zavrsim citanje eto MM i Vedada iz setnje, a nista necu stici napisatiuser posted image

Tuta trening se nastavlja, sinoc se nijednom nije uspiskio, a bili smo u igraonici puna tri sata, uredno djecak sa mamom isao u wcuser posted image ..ali, uvijek ali, vec tri dana, od onog uspjeha na tuti, nije kakio...krene i staneuser posted image ...sjedi jadnicak po pola sata na solji, ali nista...i onda tuzno konstatuje "mema kake"user posted image  i pritom slegne ramenima...

Mala, hoces na BB sutra, da idemo skupa?

Kolica....ajjjjjjjj....kolica su zakonuser posted image ...mi sad na proljece kupili kisobran kolica ponovo, opet ih skupo platili i to nakon sto su nam se chiccova raspala, kad ce MM, pa je l' ti stvarno trebaju, kao V. vec hoda, nece htjeti, dzaba bacamo pare, vec smo kupili jedna, a sad me ljubi svaki put kad nakon V. mahnitanja po gradu, ubacim ga u njih i gotova pricauser posted image  

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 25087
1.7.2011 18:23:23   
marinčii
apotekarka drago mi je da je roćkas dobro prošao,uh a šta reći za pms mene drma već skoro 2 tjedna nisam nizašta a nikako dauser posted image procuri,a za nejelo neznam šta pšametno reći sem da njima tako nekad naleti dan da nećče,nadam se da će već sutra biti bolje
amani drago mi je da ste uživali u šetnji,ljubac dječakuuser posted image user posted image
tekja nadam se da će V prokakiti,evo i M ima tjedan dana rijetko kaki i kad kaki bude mu tvrđa stolicauser posted image user posted image
Evo ja sve kontam izvest ću ga vani,mm radi drugu a nikako mi se neda samoj ,baš sam bljakicauser posted image  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25088
1.7.2011 18:26:53   
leona81
i mi smo poceli jesti skoro sve:) ne znam sta se desilo ali jede 90 posto hrane a prije nije jela nista...otkad ide u vrtic sve je krenulo na bolje...osim sto smo cesce bolesni

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 25089
1.7.2011 19:18:12   
Anoniman
Nama nista od krecenja sutra, tek sledeci vikend....pih.

Vidim pisete o kolicima, moja cura hoce u kolica dok se vozi, cim stanemo istog trena vriska. Do skoro je htjela malo i vise, sada ne.

(odgovor članu leona81)
  Neposredna veza do poruke: 25090
1.7.2011 19:34:57   
Anoniman
Je li ko od vas pio Tothemu u trudnoci i je li vam pomogla?

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 25091
1.7.2011 19:39:04   
marinčii
IZVORNA PORUKA: jelenaT

jelena ja nisam al je moja prijateljica,to su ampule jeli tako?koliko mi je rekla da su njoj baš brzo pomogle i digle željezo

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25092
1.7.2011 19:40:00   
Bambi09
IZVORNA PORUKA: Lady26

Kono po 10094834903284x hajde mi napisi NE RECEPTE, nego samo prijedlog za rucak....a da nije brokula, karfiol, supa (bilo koja), tikvice, spinat-blitva, tikva (nju ne kupujem user posted image ), grasak...
Za Lanu....
Idem danas u kupovinu i ne znam sta vise da kupim....kupujem jedno te isto user posted image

mi smo danas rucali predivan rucak... kuhana riza i mladi krompir iz pretisa... njamiiiiiiiiiiiiiiii

25.03.2004. rodila se moja Bini
24.12.2009. rodio se moj Nane
19.08.2014. rodio se moj Mini

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 25093
1.7.2011 19:41:33   
Hanady RR

jelena moja zaova je pila tothemu u trudnoći u posljednjem tromjesečju i pomogla joj je solidno s tim da je pila C vitamin s anjom svaki dan onaj šumeći...

a ja nisma mogla piti tothemu u drugoj trudnoći, porbala sma i nije mi godila jer sam imala porblema sa žuči i jetrom u isto vrijeme i jetra mi nije nikako apsorbovala d vitamin što bi bilo loše po bebu da tothemu unosim je rje jaka a da jetra ne balansira kako treba...elem ja sam ti pila guber vodu iz srebrenice...
nevjerovatno za 21 dana mi je željezo sa 2,6 skočilo na 8 i tako ostalo sa tim sam nalaozom i otišla na porod

eh da jelo ako trebaš tothema imama ja 6 ili 7 komada...rado ću ti pokloniti da sad ne kupuješ...je rmoje da čekaju nemaju potrebe da dočekaju istek rokauser posted image

< Poruku je uredio Hanady RR -- 1.7.2011 19:43:07 >

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25094
1.7.2011 19:49:31   
Amani12
Jelo ja sam pila tothemu u 8om mjesecu trudnoce i super mi je pomogla,jer mi je zeljezo bilo naglo bas dosta palo.
Naravno,uz to obavezno i vitamin C.
Ja sam imala malo problema sa probavom,ali s obzirom da je to inace moja boljka,ti vjerovatno neces...

user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 25095
1.7.2011 19:51:37   
Anoniman
Hvala vam... Hanady hvala, kupila sam vec jer mi je propisala dva puta na dan do kraja trudnoce, a pijem sumeci Mg sa C vitaminom, tj trebali bih pitiuser posted image . Meni je mimo trudnoca uvijek bilo lose zeljezo i popravljala sam ga kupinovim vinom samo tako, ali posto sada nema nista od vina ne preostaje mi nista nego hemijom da se kljukamuser posted image

Neposredna veza do poruke: 25096
1.7.2011 20:01:47   
Hanady RR

Hvala vam... Hanady hvala, kupila sam vec jer mi je propisala dva puta na dan do kraja trudnoce, a pijem sumeci Mg sa C vitaminom, tj trebali bih pitiuser posted image . Meni je mimo trudnoca uvijek bilo lose zeljezo i popravljala sam ga kupinovim vinom samo tako, ali posto sada nema nista od vina ne preostaje mi nista nego hemijom da se kljukamuser posted image

ja sma i prije operacije žuči popravljala željezo, tada sma pila tothemu al mi opet loše bilo, žuč je bila krivac...eh tada nism amogla nabaviti guber vodu ali sam pila kupinovo vino, čaj od koprive, ferum lek, itd...pa ko pomoglo jeuser posted image

eh sad smao d ati kažem za tothmu...ona brzo oksidira pa je najbolje da je piješ ovako...

razbiješ ampulu, navučeš je odmah u špricu ili pipetu iz dječijeg soka i odmah u grlo direkt...tako je brzo slaiješ pa ima bolji učinak i štitiš zubeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 25097
1.7.2011 20:10:40   
Anoniman
mi skoro dosli iz setnje user posted image Nahodali se bas , ...
Lady vidim L. zezi sa hranomuser posted image misa mu . user posted image user posted image Ja A. samo jedan obrok pravim rucak ovo ostalo jede kao i mi takodje i vecera s nama jer se tad budi ustane sta god je nama na stolu i njemu je i hb sad zasad se ne buni jede .
DAnas ce mm nisam dugo jeo makarona ajd skuhaj necu rekouser posted image user posted image user posted image necu pred A. opet ce se navuc na njih pa jadna ja user posted image user posted image Kad zaspi skuhacu da on ne vidi .

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 25098
1.7.2011 20:11:21   
teacher75

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: tajra

Dadada nam ziva....... juuuuuuuuuuupiiiiiiiiiuser posted image

Lady, ocitouser posted image , opet bez interneta na posluuser posted image

A moja "slicnost s moretom" se pretvorila u hrkanjeuser posted image user posted image

šteta ...noć je bila pogotna za isniraciju...trebala si iskoristiti...promjene vremena su dobro baidisale djecu...spavaju ko totpoviuser posted image user posted image user posted image

i mene je inspirisalauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 25099
1.7.2011 20:12:25   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994

ljubice, zubice evo mene

bolja sam, jelo hvala ti do neba user posted image user posted image user posted image

izgleda to mi je trebalo da sa nekim odraslim prozborim koju user posted image user posted image

vi ste meni super sa tim torbama, ja ne nosim torbu nego ruksak i onda ruksak na ledja i udri brigu na veselje user posted image user posted image

a felix jeli Anel nece u kolica ili ga ti ne stavljas?

NECE  cim mu pokazem ih on se dere histerise vice nece nece nece gura ih vraca nazada .....neda...
Tako da on sve svojim nonama . Danas sam prutic otkinula i zaprijetila ako ne budes slusao mama ce puc puc po guzi ili ces u kucu Moras mi dati rukicu .
I vjerovali ili ne nije mi ruku pustaouser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 25100
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1002 1003 [1004] 1005 1006   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1002 1003 [1004] 1005 1006   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *