|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1057 1058 [1059] 1060 1061   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
12.7.2011 17:21:12   
R&T@
IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jos jednom kad sam tako "pokusavala" da se svadjam i sva bijesna kazem pa sto cutis reci nesto, a on mrtav hladan "pa sreco rekla si ti za petorouser posted image "

user posted image user posted image user posted image

Divan jeuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26451
12.7.2011 17:56:32   
Amani12
Nk si nam se vratila Tajra,tema odmah zivnula user posted image
Ja bila u shopingu sa kumom,uzivala,svasta nesto htjela kupiti,a na kraju kupila sebi samo hlace i naocale,ali zato djecacima majice i malenom jos i teksas bermudice i gacica.
Marame nigdje ne nadjoh user posted image
Sad se rashladjujem lubenicom,Amancek spava,kod nani,pa cu kasnije po njega.

A to za ustajanje i pomoc u javnom prevozu.
Jako rijetko se vozimo,ali tih 5-6 puta mi nikada nijedna zena,djevojka,djevojcurak nije ustala da pomogne,ali zato uvijek jesu momci,i to najcesce decki 15-20godina.
Ja to uvijek prepricavam jer mi je bas bilo fascinantno...
I da,nemojte mi u ovnove dirat  user posted image user posted image

21.12.2009. Najljepse Sunce obasjalo nase Nebo Ljubavi <3
30.01.2016. Nova najveca Ljubav stigla u nas zagrljaj <3

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26452
12.7.2011 21:11:32   
tekja
Gdje ste sve pobjegleuser posted image ...mi malo prosetali gradom, umorili se, istopili, MM opet radi nocnu, bogme ce mu biti tesko 2 noci zaredomuser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26453
12.7.2011 21:19:27   
Ella_H
Ola.
Tajra vratile ste se dame znaci,
trazila sam vas ehehe, necu da pitam
kako je R. slusala znam da je fina curauser posted image .
Mi smo bolesni A. bronhitis i upalu usiju, plus prehlada
a i ja sve to zajednouser posted image user posted image user posted image ,a za bronhitis ovdje
genije nedaju nista kaze mi dr da nije potrebno
a ja se samo nasmijahuser posted image user posted image user posted image ,sestra nam je bila
jos jedan genije rasisticki divna nedo Allah da
je sretnem gdje u mrakuuser posted image . Obadvoje smo na
amoxicilinu.
Maloprije mi A. iskopca laptop i baci na zglobuser posted image ,
bas se osjecamuser posted image user posted image jer i mm vala oduuuuuzi ponekad
dolaske kuci navecer tako da sam vazda s A. nedostaje
mi inspiracije za dnevno-vecernje aktivnosti s hiperaktivnim
celjadetom a za mm mi nedostaje sabur i kad istekneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Amani12)
Neposredna veza do poruke: 26454
12.7.2011 21:23:01   
R&T@
Ella_H, ti si meni divna...
I kad ti je tesko, napises dobar postuser posted image user posted image user posted image

R. po obicaju, kao i tvojuser posted image user posted image user posted image

Bas, bas mi je zao zbog bronhitisauser posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 26455
12.7.2011 21:31:23   
Lady26
Ev i mene user posted image
Lana eno kmeci u krevetu, nece da zaspe user posted image ...upucat cu se bude li noc kao prosla...nemam snage fkt a posla imam preko glave (na poslu, za racunarom)....jos me ova vrucina smlati, hebo te nisam ni za sto... (Tajra, moja vjecna neodumica, kako se ovo ispravno pise user posted image )

Da, tuta trening....cijeli dan je teti u gacicama, bez incidenata, meni nije htjela piskiti u tutu, sjedila pola sata i nakon sto sam je obukla upiskila gacice...hajd dobro....nahranila je i krenule se spremati za van, osjetim smrdi - ukakila se u gace...user posted image tako mi je krivo bilo mogla sam plakati majke mi....imam osjecaj da nece meni na tutu user posted image
Sad ce godisnji pa ce biti samo sa mnom, mozda se to preokrene....
I jos nesto, vise puta me je nazvala "teta" user posted image user posted image user posted image , tako mi se stislo u grlu, kao da mi knedla stoji, evo i dok pisem ovo....jednom sam reagovala, a drugi put samo gledala u nju pa se onda ispravila...user posted image

L. 04.12.2009.
E. 19.03.2015.
Moje princeze

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26456
12.7.2011 21:40:49   
Anoniman
Dobro draga tajra, ti kako se pojavi roman napisauser posted image , pokusala citati ali nema sanse, tako da cu reci dobro nam dosla i pusa za ovnicuuser posted image

tiki, super, hvala Bogu da je sve ureduuser posted image

bolesnim bebarama zelimo da brzo ozdrave, mamama da se ne sekiraju punouser posted image

A ljudi jest vrucina, ufffffff

< Poruku je uredio sahara -- 12.7.2011 21:41:09 >

(odgovor članu Lady26)
  Neposredna veza do poruke: 26457
12.7.2011 22:08:34   
tekja
Ellauser posted image , nema nam druge nego sabur i sa velikim i malim momcima...zelim vam da nam brzo ozdraviteuser posted image

Lady, nemoj da brigas, pa TEBE L. voli najvise na svijetuuser posted image , a lapsusu ne pridaji toliku vaznostuser posted image , sto se tute tice, poolaaakooo, strpljenja, tako to krece, treba njima vremena, a upiskit ce se ona i teti...btw, pise se nedoumicauser posted image user posted image user posted image

Danas govorim MM, bas sam neka, prvo sam V. ukinula nocni podoj (kao zao mi, a imao je 19 mjeseciuser posted image ), pa je 1,5 mjesec poslije prestao dojiti, pa naredni mjesec skinula pelenu, joj traumiram dijete, velike promjene mu namecem, kako li se on osjeca, da li ga maltretiram, bas sam se nesto bila bezveze ucrnjacila...blentava zenauser posted image user posted image user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 26458
12.7.2011 22:54:56   
vjestica
e jbg ja zaboravila dam na temi gdje većina mama ima 2 djece, ja navikla na neplodne parove, kojima smeta svašta nešto, a kamoli sauna user posted image user posted image
još ćete me ubjediti da se od seksa zatrudni user posted image user posted image
noa prelijepo user posted image user posted image takve me vijesti uvijek posebno obraduju

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26459
12.7.2011 23:01:27   
dafri
veče,
koko,felix,Ella nadam se da će dječaci do sutra biti user posted image
tajra dobro došla nazad,user posted image user posted image za tutu
Lady naravno da to nije zbog tebe,još je ona mala,naučiće,jeste li danas prvi put bez pelene

mi bili na kupanju,ušli u kuću u osam,popili hapu i spavanjac
cura  se već navikla na ovaj ritam,kada dođemo po nju kaže mi mama obuci kupaćke gaće

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 26460
12.7.2011 23:04:56   
Ella_H
Tajra, tekja ma totalno ste u pravu, volim i ja vas
redom i vi ste meni divne zene borci.
Ko ono napisa nema seksa u zajednici,
kako li a ostadoh trudna onda sa H.user posted image ,
brojim godinu i po dana staza u zajedniciuser posted image .
Lady ako te tjesi moj A. je opet fasciniras s kakom
pokaki se gdje god uhvati priliku i donesi meni
svojom rukomm divotauser posted image ovo se desi uglavnom jednom
dnevno kad sam u nekoj obavezi. Naucit ce se na tutu
svako djete je drugacije a curice su i pametnijeuser posted image .

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 26461
13.7.2011 1:06:36   
DM
E drage moje mi brojimo i 6. dan u febrilnom stanjuuser posted image
I. temp ne popušta-mislim oborimo je, ali se ponovo vraća, jutros smo radili lab.nalaze i biće tek sutrauser posted image , a nalaz prve koprokulture tek u petakuser posted image još mi ona doc-kad sam tražila da radimo koprokulturu kaže-pa ne radimo to baš odmah-tek ako potraje grrrrrr-šta ako potraje, a navodno se temp vraća sa prolivom(kojeg btw ima2-3puta max-jer smo ga sanirali....) i nalaze radimo na naše insistiranje-još znaju koliko dugo treba da budu gotovi i opet odugovlačeuser posted image user posted image user posted image
Moje mače je toliko loše danas popodne bio(u febrilnom stanju, i nekako mi vratić i glavicu drži ukočeno da smo ga odveli na infektivnu polikliniku na pregled, baš me bio zabrinuo-ali na sje gore primila jedan fina doc i detaljno ga pregledala-nem,a sumnje na ne daj Bože-ono što sam mislila da jeste-preporučila još bris grla i nosa uz ostale nalaze....

Skontala sam da je je dijete vrat ukočio od onih obloga koje su mu kod pedijatra stavljali na plećkice-i tako mokre i hladne pelene su stigle i do vrata i eto ti belaj!!!

a onaj prvi doc koji mu je onako "od oka " dao sumamed-pa lijepi moj doc kad vam je svako febrilno stanje djeteta-upala grla-e đaba vam vaša diploma......e nećeš me više preveslati sigurno-kad kažem dajte da radimo nalaz ima da ga radimo ili ću vas prijaviti-ne znam ni ja gdje sve nećuuser posted image user posted image user posted image

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 26462
13.7.2011 1:14:43   
DM
A šta me utješilo najviše-infektolog nam kaže da s obzirom da je ovoliko dugo febrilan-prilično je dobar-mislim bez dehidracije.....i da smo ga dobro sačuvali od iste(uz to još i proliv...)user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26463
13.7.2011 1:17:15   
Hanady RR
joj doumblemum baš mi je žaouser posted image

....znaš šta moja je handi kasam sam mlađu rodila ima 15 dana temperaturuuser posted image mi mislili ima H1N1...završila na infekltivnom ir adili test na gripu nije je imala hvala bogu...al je ona svih tih 15 dana pila zinat za upalu grla...koje na kraju nije ni bilo...
muž ode u apoteku i kupi nam rhinostop sirup...davali joj njega tu noć i sutradan i sve prestalo...
nevjerovatno al rhinostop je djelovao na virus gripše koju kom je dijete očito imalo...od tada moja H nije bila nikada bolesa...dali je organizam stekao toliki imunitete na viruse ne znam al maššalah fakat je super...

nalaze eto čekaš...vidi šta će sutra pokazati...vjeruj rhinostop je dobar i za temperaturu daješ ga na 4 ili 6 sati piše tamo i ne brineš o temperaturi jer on u sebi ima i paracetamoluser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26464
13.7.2011 1:20:16   
DM
Ma najveća muka me uhvati zbog idiota koje izgleda moraš moliti da ti napišu uputnicu( a to im sestre urade)jer su oni eto pametniuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26465
13.7.2011 1:26:32   
Hanady RR

IZVORNA PORUKA: doublemum

Ma najveća muka me uhvati zbog idiota koje izgleda moraš moliti da ti napišu uputnicu( a to im sestre urade)jer su oni eto pametniuser posted image user posted image user posted image

joj užas....al fakat više koji je ovo vrag sa doktorimauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 26466
13.7.2011 8:09:55   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: Lady26

Da, tuta trening....cijeli dan je teti u gacicama, bez incidenata, meni nije htjela piskiti u tutu, sjedila pola sata i nakon sto sam je obukla upiskila gacice...hajd dobro....nahranila je i krenule se spremati za van, osjetim smrdi - ukakila se u gace...user posted image tako mi je krivo bilo mogla sam plakati majke mi....imam osjecaj da nece meni na tutu user posted image
Sad ce godisnji pa ce biti samo sa mnom, mozda se to preokrene....
I jos nesto, vise puta me je nazvala "teta" user posted image user posted image user posted image , tako mi se stislo u grlu, kao da mi knedla stoji, evo i dok pisem ovo....jednom sam reagovala, a drugi put samo gledala u nju pa se onda ispravila...user posted image

mi još nismo ni probali s tutom, doduše sve on kapira i konta ali kada mu se kaki neće tutu ali sjedio bi na šolji cijeli dan i onako i puštao vodu do boskonačnostiuser posted image user posted image
a i mene je R nekada znao nazvati tetom, jednostavno ga prenese, zaigra se, zabrblja jezikom i eto ga..i tatu je znao zvati teta user posted image ..ali i nanu...ali znao je i nanu da zove mama..tako da...ne brini..priznaj i ti se nekad zaneseš pa neku jaranicu zovneš imenom neke druge i sl.user posted image

zaboravih napisati-jučer smo malu zlatnu kosicu ošišali..totalno..jao scene user posted image user posted image ja ga držala u krilu, nema sile da se sam šiša, vrišti, dere se...komplet interex nas je čuo user posted image ja sva od njegove kose, njemu kosa u ustima, u očima, vrti se, bježi, govori onoj curi što ga šiša:"dota teta, dota više".."neće beba mašinicu"user posted image user posted image ma ja joj kažem, samo ga ti šišaj i ne obaziri se, moramo ga ošišati pa kako god...sada mi je tako neobičan...duša moja...user posted image user posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 13.7.2011 8:12:47 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Lady26)
Neposredna veza do poruke: 26467
13.7.2011 8:13:49   
R&T@
Pozdravi za generacijuuser posted image

Evo da i jutros pocnem romanuser posted image user posted image user posted image

doublemumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Samo da dusici bude boljeuser posted image

Moja R. seta u punoj opremi od 6 jutros: ruksak, tasna, carape, cipele, lutka, troje gacica...user posted image user posted image user posted image

Hajde, barem nema kapu na glaviuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 26468
13.7.2011 8:15:39   
R&T@
pochaontas, daj slicicu da vidimo momkauser posted image

I hoces li danas cuvati i moju R. dok se sisa...
siske su joj u ustimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26469
13.7.2011 8:19:37   
niki83
user posted image user posted image user posted image user posted image joj tajra R ti je legenda user posted image
i mi smo jucer prvi put osisali kosicu, imamo sad jako modernu frizuricu user posted image
meni je preslatka ovako, a mm umalo nije zaplakao jucer kad ju je vidio, kaze pa nikad vise nece biti "one" kosiceuser posted image user posted image user posted image user posted image a bila je super dok ju je teta sisala, doduse stojeci je to radila, ali kao velika je gledala u ogledalo i pratila proces user posted image ma samo neka nije bilo placa, ufffuser posted image

N&N

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26470
13.7.2011 8:26:36   
R&T@
Moja R. nije htjela ni uci u salon prije polaska u more, a prije toga je bilo normalno sisanjeuser posted image
Valjda ne moze sve biti laganouser posted image

user posted image  za tvoju dobru djevojcicu i moderni frizuser posted image

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 26471
13.7.2011 8:31:50   
niki83
Jos da hocemo doruckovati kao sto smo dobri dok se sisamo...user posted image
joj dosadilo mi je vise ovo ubjedjivanje i na silu guranje da jede..hajd rucak, hajd i vecera, a sad jos i dorucak..user posted image

N&N

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 26472
13.7.2011 8:32:20   
Malenaoduvijek
dobro jutro zenice

doblemum bas mi je zao malenog, aBd da vam nalazi pokazu sta je pa da dobijete  adekvatnu terapiju 
a svaka cast da ste ga uspjeli sacuvati od dehidracije.
da brzo prodjeuser posted image

lady moja ja znam da ti se svakako kosa dize na glavi od tete a jos te i dijete tetom zove, nemoj omaklo joj se, ipak je ona svaki dan s njom ne zamjeri.
user posted image user posted image
a za tutu hajde znaj mozda jeste neki protest, Luka vristi kad ga stavim na tutu malo je reci, a Igo sjedi tri sekunde i ode onako go jedva doceka user posted image , ali treba biti uporan znam.

a za nove zunze da budu sretne, meni je tako bilo tesko kad smo Igu prvi put sisali, kod njega sve bile niki kovrdje i naravno kad smo osisali nigdje nista.user posted image

koko, felix kakva je jutros situacija?

tajra a gdje krenula cura tako obucena user posted image user posted image , ljubim

ostale user posted image user posted image

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 26473
13.7.2011 8:34:55   
Malenaoduvijek
IZVORNA PORUKA: niki83

Jos da hocemo doruckovati kao sto smo dobri dok se sisamo...user posted image
joj dosadilo mi je vise ovo ubjedjivanje i na silu guranje da jede..hajd rucak, hajd i vecera, a sad jos i dorucak..user posted image

ja vise uopste ne tjeram da jede, hoces neces ne moras.
pa vidi kako je vruce sta god da pojede dobro je

Ne pokusavaj me shvatiti samo me voli!

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 26474
13.7.2011 8:35:16   
R&T@
Misli Rina: "Ova luda mama mene jucer drzala u kuci, pa da se ja spremim, mozda negdje krenemo..."user posted image user posted image user posted image

Evo sarmiram mog tatu da je vodi kod sebe, pa da ja idem traziti haljinu za sebeuser posted image

(odgovor članu Malenaoduvijek)
Neposredna veza do poruke: 26475
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1057 1058 [1059] 1060 1061   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1057 1058 [1059] 1060 1061   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *