pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Lady26 Da, tuta trening....cijeli dan je teti u gacicama, bez incidenata, meni nije htjela piskiti u tutu, sjedila pola sata i nakon sto sam je obukla upiskila gacice...hajd dobro....nahranila je i krenule se spremati za van, osjetim smrdi - ukakila se u gace... tako mi je krivo bilo mogla sam plakati majke mi....imam osjecaj da nece meni na tutu Sad ce godisnji pa ce biti samo sa mnom, mozda se to preokrene.... I jos nesto, vise puta me je nazvala "teta" , tako mi se stislo u grlu, kao da mi knedla stoji, evo i dok pisem ovo....jednom sam reagovala, a drugi put samo gledala u nju pa se onda ispravila... mi još nismo ni probali s tutom, doduše sve on kapira i konta ali kada mu se kaki neće tutu ali sjedio bi na šolji cijeli dan i onako i puštao vodu do boskonačnosti a i mene je R nekada znao nazvati tetom, jednostavno ga prenese, zaigra se, zabrblja jezikom i eto ga..i tatu je znao zvati teta ..ali i nanu...ali znao je i nanu da zove mama..tako da...ne brini..priznaj i ti se nekad zaneseš pa neku jaranicu zovneš imenom neke druge i sl. zaboravih napisati-jučer smo malu zlatnu kosicu ošišali..totalno..jao scene ja ga držala u krilu, nema sile da se sam šiša, vrišti, dere se...komplet interex nas je čuo ja sva od njegove kose, njemu kosa u ustima, u očima, vrti se, bježi, govori onoj curi što ga šiša:"dota teta, dota više".."neće beba mašinicu" ma ja joj kažem, samo ga ti šišaj i ne obaziri se, moramo ga ošišati pa kako god...sada mi je tako neobičan...duša moja...
< Poruku je uredio pocahontas -- 13.7.2011 8:12:47 >