Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
da vas pitam al ozbiljno smijul se govoriti ruzni snovi nisu ruzni al za mene je bilo odkud to ni pomislila nisam reko ako kazem bojim se da se ne ostvari ......
nisam nego sam trudna bila kao ja vama slikam test da pokazem a neznam kako sam zatrudnila jer smo se cuvali hb pa samo san da nisi drugo rodila
''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''
da vas pitam al ozbiljno smijul se govoriti ruzni snovi nisu ruzni al za mene je bilo odkud to ni pomislila nisam reko ako kazem bojim se da se ne ostvari ......
nisam nego sam trudna bila kao ja vama slikam test da pokazem a neznam kako sam zatrudnila jer smo se cuvali hb pa samo san da nisi drugo rodila
Spermici su cudo jedno
Znam te puško dok si pištolj bila Nego hanady pošalji i meni taj link-još bih jednom pogledala film(ako ga nađem) što ga nekad davno gledah!
a neznam zasto tako " glupe" snove sanjam ama ni da pomislim a kamoli sta drugo . Konatam da nece mi neko u blizini nekog koga poznam rec da je trudan . Al eto....
sanjti da si trudan ili da na to misliš kažu neki teret....il na tebi il će stići a kad sanjaš da si rodila odlazi neki dever od tebe
eto ti tumačenje da se ne plašiš beze da je ''''fululo'''' doduše tebi bi najveći dever i bio da znaš da si trudna šala mala...al majkemi beze s eopireš
< Poruku je uredio Hanady RR -- 20.7.2011 13:40:08 >
sto nas svijet ima glupe komentare, idem ja Luka u slingu a Igo u kolicima, kad ona (neka baba) meni jadna mama jednog nosi drugog gura, rekoh Boze sacuvaj da sam jadna nista mi ne fali, a ona me gleda ko nije joj jasno.... kao da ja zelim da me neko sazaljeva, moja djeca ja ih izvela, moja odluka niko me nije tjerao.ja jedva docekala da mogu sama s njima a ona meni tako
Znam te puško dok si pištolj bila Nego hanady pošalji i meni taj link-još bih jednom pogledala film(ako ga nađem) što ga nekad davno gledah!
a neznam zasto tako " glupe" snove sanjam ama ni da pomislim a kamoli sta drugo . Konatam da nece mi neko u blizini nekog koga poznam rec da je trudan . Al eto....
sanjti da si trudan ili da na to misliš kažu neki teret....il na tebi il će stići a kad sanjaš da si rodila odlazi neki dever od tebe
eto ti tumačenje da se ne plašiš beze da je ''''fululo'''' doduše tebi bi najveći dever i bio da znaš da si trudna šala mala...al majkemi beze s eopireš
hvala na tumacenju Mala , dragi momci pametni . Dali se lady sad brcka svoje none ..... jedva cekam da dodju da cujem dojmove . Techer isto nadam se da nema mucnina . Bambi kako je S.
MALA, sta bi ta baba rekla da te vidjela kad si "imala" i Rianu "zakacenu" na kolica
ma budala Bgm, svako ima svoje.imas opustenih zena sa troje hodaju bez problema, ja maloprije vidjela, a imas ih ne mogu sa jednim izaci na kraj, ali to je sve normalno. samo ja ne trazim nikakve komentare, brate zadrzi za sebe, ja ako nesto vidim u sebi prokomentarisem a ne naglas da me neko cuje
MALA, sta bi ta baba rekla da te vidjela kad si "imala" i Rianu "zakacenu" na kolica
narod ko narod...kad ih vidi kako spavaju...kažu najbolje je ovako ''ublizu'' roditi... kad te vidi kako ih vani izvordiš...kažu...jadna ona...bome koda mi ih ko dao usput a jok da su moja djeca...
meni jedna u kombiju kaže...a što niste jednu ostavili kući...rkeo nemama kome a i sve da imama ja sam odlučila s anjima u šetnju zajedno...
kaže žena: bogami ja bi jednu u mahlai ostavila nije vam lako...
reko ženo draga meni je lako sa njima al nije sa tobom...de me se prođi...meni djecu ne odgaja mahala no ja
jednom mi hanadi bila nervozna u pionirskoj...već pospana aj čekam mm d ajavi d aje došao po nas... ona plače, baca s epo pionirskoj a ja lijepo sa njom pirčam ''nemoj bebo mamina, hajde budi fina ljubi te mama, hajde da kupimo jagodicu bobicu itd...'' a trudna sma bila sa F.
Kad žena sa ekipom kraj mene...
''Ih da je moja ja bih nju napmlatila nebi ona meni tako porvodila''
Ja
Pa reko nije vaša srećom...tu sam još osmjeh imala
Kad ona nastavlja : '' Svakome Bog i da djecu, kad ti je to takvo kakvo će ti biti drugo''
hej...da nisma bila trudna i da nisma čuvala H jednom rukom da ne psuca glavom od pod...majkemi ja bih joj šamar svezala...
samo sam rekla....
'' Fuj''
meni jedna u kombiju kaže...a što niste jednu ostavili kući...rkeo nemama kome a i sve da imama ja sam odlučila s anjima u šetnju zajedno...
kaže žena: bogami ja bi jednu u mahlai ostavila nije vam lako...
reko ženo draga meni je lako sa njima al nije sa tobom...de me se prođi...meni djecu ne odgaja mahala no ja
a najsladje su mi one koje niko nista ne pita, ja ignorisem, ma jok ona nastavlja da prica, traze stvarno da joj kazes zavezi nije te niko nista pitao, ali stvarno...
a ja ne zelim da ostavljam dijete, oni su meni jednaki kojeg da ostavim, zao bi mi bilo da je jedan sa mnom a drugi sjedi kuci s nekim....