veeseelaa
|
IZVORNA PORUKA: teacher75 upala pluca tek maloprije dosli kuci, proveli citav dan u DZ. nalaz krvi pokazao jaku upalu, crp cak 101!!!leukociti 19.0, hematokrit 29.80, MPV 5.1, tako da je osim jake upale prisutna i anemija grlo cisto, tako da je dr odmah iskljucila upalu grla, sa slusalicama nije nista cula ali nas je poslala na snimanje pluca i pokazalo upalu na oba plucna krila sto je najgore, poslala nas plumologu u omera maslica jer je plumolog u novom gradu radio tek popodne da provjeri dijagnozu i on rekao da ne vidi nista doktorica i njena kolegica nisu mogle vjerovati jer se na snimku pravo vidi, pa su poslije pitale jos kolegu plumologa iz novog grada i on potvrdio upalu pluca. e svasta! ukljucili joj injekcije nekoliko dana pa ce poslije pancef antibiotik. ne mogu da vjerujem kako je hinjski dobila upalu jer uopce nije puno kasljala, niti se ista culo sa slusalicama ja sam napola luda, sve me ovo izmorilo i psihicki i fizicki, maloprije joj dala paracetmaol, temperatura bila 38.4. sva sam fuj tiki žao mi je al bar znate sad šta je u pitanju, biće Lanica brzo bolje čim je terapija uključena, budite jake obje, ljubim vas