Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
blago tebi marinćii, moj bi isto najradije samo gluposti jeo iako pojede i on ostalog ali nekad se bas namucim. a nama je najveci problem sa vocem jos mu napravim vucnu salatu i slag izmutim da malo to kamufliram, kad uzme prvo samo malo slaga samog mmm hoce jos umotam voca malo u slag posise slag a voce ispljune
Joj, ne spominjite mi hranu. M je postala strašno zeznuta! Jedan dan voli meso, drugi ne voli, pa onda tako s krompirom, pa s povrćem, o voću da ne govorim.
E, kad se sjetim kako sam bila sretna kad smo tek krenule s dohranom. Sve je jela, a sad ne jede ni trećinu od tih namirnica
teki ni ovaj moj ne okuša voće skoro godinu dan ništa od voća nije pojeo i evo zdrav je hvala bogu,ja se nekako tješim da ovo naše voće i nije zdravo pa i nema neke koristi od njega ,a bome i ovo mlijeko kupovno čitam da nekoliko puta prebrišu rok i opet daju isto mlijeko u prodaju ,ma to je užas,ma vašta ja smislim kad s tješim
rose moj Luka je pio esbesul prije par sedmica, ma on je za blaze upale.ne znam sta bih ti rekla, a jeste vi kod Adnana i vrazovoj bili?a jesi probala onak sirup sa lovorom i smedjim secerom da joj das
marina a inace nema problema kad to ne jede, moras li ga mazati posebnim kremama?
tajra Igor kad god da legne nadigne se u 6 pola 7..
To si u pravu inaceovdjevode brigu o tome u djecijim institucijama,skolama,ali opet ljudi koji nisu upuceni u razne nazive recimo za jaja kojih ima najmanje 10,moze doci do greske..Gdje god odem moram ili nositi od kuce hranu ili ispitivati..Ali sinoc sam naprailalistu pitanja za hecima prije nego pocne s radom da ja izvrsim inspekciju....Sta,kako,ako,zasto,kada imam 20 pitanja,al sta cu moram se informisati,pa nek misle da sam dosadna ....
tajra mlijeko smanjuje resorpciju željeza ,nama je doktor i savjetovo da ga ne pije ,bolje je uvijek fermentirane proizvode tj,jogurt,al evo M i ne pije nešto puno mlijeka a često je anemičan
Svako ko misli da hljeb treba preskakati-grijesi...naravno da je najzdravije ako uzimas integralni hljeb, tjesteninu...ili onu sa raznim zitaricama...sta hocu da kazem zitarice su jako zdrave...a tjestenina je od zitarica...tj. imas minerala, vlakana etc. u njoj...pa skontaj da sportasi najvise tjestenine upravo jedu ...ne opterecuje stomak tj. zeludac, ne sadrzi pezpotrebne masnoce...hranjiva je...vari se brzo...a daje ogrganizmu energiju koja mu je potrebna...naravno da je bitno i da je kvalitetna...kao i da je ne jedes tipa sa kecapom...nego da napravis pravi sos....
postavim nekad sve recepte koje znam...samo da kafu popijem
marina a inace nema problema kad to ne jede, moras li ga mazati posebnim kremama?
Odkako smo izbacili jaja,nikakvih problema...Nekad mu iskoci na zglobovima malo ekcema,za to imam posebnu kremu...Ali svaki dan 3 puta koristimo ekstra masnu kremu za noge ,ruke,...
Medex Omega-3 Kosta oko 25 KM, kutija je bijelo-plava s nacrtanim "pametnim" ribicama...
Sto je to, za sta je to?
to je za razvoj mozdanih celija,daje se umjesto D3 kapi vecoj djeci.dobra je i za kosti. a ima i dodatne vitamine u sebi, Luka je pije od prosle nove godine sa kratkom pauzom
Sirup za djecu, trudnice i dojilje pripremljen je iz meda, ribljega ulja, folne kiseline i vitamina A, C, Di B12. Bogatje DHA i EPA u omjeru 5:1, koji je sličan omjeru u majčinom mlijeku (4:1). Sirup ugodno utječe na razvoj mozga, povećava sposobnost koncentracije, smanjuje mogu- ćnostpojave hiperaktivnosti i agresivnos
...elem jutros je odvedosmo u Vrazovu. dr je poslusao, pregledao grlo...nije crveno i nije nista ozbiljno ali ipak dao esbesul...da li je neka mama koristila...
Ako si bila kod Adnana , on daje taj sirup kao pozdrav...
Mi imamo barem 10 recepata za isti Ako si ga vec podigla u apoteci, baci ga u smece...
Ako ga dajes s mlijekom, povratit ce... pokvarit ce joj stolicu, a nista "preventivno" nece djelovati...
Djevojcica nema upale i stvarno ti ne treba da je trujes i kvaris joj imunitet...
Dadada kod mene Adi rijetko kad jede bijeli hljeb,ali kupujemo crni kako ga zovemo tj integralni ili ja pravim kifle sa mrkvom i raznim zitaricama...Moze se ovdje kupiti na kilu fino samljevenih pa pomjesam sa brasnom..Ispadnu super...
rose moj Luka je pio esbesul prije par sedmica, ma on je za blaze upale.ne znam sta bih ti rekla, a jeste vi kod Adnana i vrazovoj bili?a jesi probala onak sirup sa lovorom i smedjim secerom da joj das
aha...kod Adnana...da ne cekamo + moja S nekako vise voli muskarce pa je pregled prosao bez suza i mogao je i poslusati
kako se pravi sirup s lovorom i smedjim secerom?
Jedino sto mi je u noci palo na pamet je da joj napravim ono mlijeko sa secerom
dobro jutro Noi vise nije promukla mislim da je napokon ok. ne smijem na glas reci al cini se da ne balimo vise Marina sretno Adiju a i tebi iskreno ja bih voljela da je pored mene bio kakav doktor kad smo uvodili jaje,meni je to bila trauma iako nemamo sklonosti ka alergijama,ustvari bilo bi dobro da je bio pedijatar za Nou a psihijatar za mene