Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
sirup koji smiruje kaalj 8 listova lovorovog lista + 250 gr smeđeg ećera prokuhati sa onoliko vode koliko treba da se ećer pokrije u erpici i to kuhati nakon prokuhavanja 3-5 min. procjediti i piti supenu kaiku ujutro i naveče. Odrasli mogu i 3-4 puta dnevno,. u ovaj sirup se moe umjeati i med ali u većini prirodnih sirupa koji su na bazi meda a za djecu su je zamjena smeđi ećer.
a sta da se procijedi kad sve bude u tecnom stanju da se izvadi lovor??
Dan...Opet sam na poslu,s njega vam se jedino i javljam...Tocno mi ovaj posao poslije 15 u mjesecu dođe kao odmor....Smorila se kuci skuhaj doreucak,skuhaj rucak,kruh,kompot ,gluposti dan mi prođe ni u cemu....Da mi je dan musko biti.... U nas stanje ne bas najbolje.... Antonio kaslje i to pravo zrelo pun slajma ali dijete ne zna da izbaci,drugih simptoma nema....poslije prospana nije mu bolje tako da sam mu ukljucila po sebi bisolex mozda izbaci kroz stolicu....Nesto mi se ne vodi doktoru drugih simptoma apsolutno nema....Dajem mu caj od zove i sipka u kombinaciji MM toliko suho kaslje ispara pluca prospan liqid mu nije pomogao pa sam mu dala pholcodin par dana i zaprzila mu mlijeko i secer Ja kasljhem zrelo i znam iskadljati hi hi,menstruacija tu a krajnici i grlo se upalili i ove aftice tako da uzim<m tantum verde...Sve mi ovo lici na obicnu prehladu za koju se nadam da ce proci... Vidim jos bolesnih ima,zelim vam brzo ozdravljene Bambi koga to moje oci vide,jesi zeno ziva,kako si ti kako djecica Leona kako je cura Techerko kako je Lanči Lady kako guza Ostal grlim Eh da je li vasa djeca znaju traziti kad su gladna ,meni se to gotovo nikad ne desi da sam trazi da mu ne ponudim ne bi nikad ni jeo a pio bi uvijek
E ja kasnim malo sa odgovorom, ubi me posao! Znaci sirup DENIVIT PLUS ima kupiti samo u apotekama privatnim DENIDA, u Sarajevu znam da ove apoteke se nalaze na Mejtasu ulica Mejtaš 1., i kod DZ Omer Maslic.Sirup kosta 13,50KM i daje se 3x1 kasikica od 5ml. Mi smo u septembru pili sirup Denivit ( bez plusa) super se pokazao, ali ga ja budala prekinu.Ovo je njihov proizvod, imaju 5-6 vrsta sirupa i neke kreme.Na trzistu su sa svojim proizvodima 5-6god i pokazali su se ok( to mi rece zena u apoteci).I Da sirup je i za imunitet super ( tako pise na kutiji). Ja sam sve probala sto sam cula da je dobro i za kasalj i za imunitet , od omege3, pikovot sa omegom, naturemix, multivitamin od dr.tajsa itd., mom Afanu samo djeluje obicni pikovot od 1 godine ( za apetit) i ovaj sirum, dajem mu jod Plivin vitamnin C i perlice ljibljeg ulja.
Je li ovaj Denivit plus se moze stalno davati ne bitno da li sad djete kaslje. ja sam neki dan kupiala za kasalj u dm-u medexov slican sastojak ovome med najvise i borove iglice i vitamin c, ulje eukalipsa i ne znam jos nesto u malim kolicinama i cini mi se da mu pomaze kod kaslja kosta negdje oko 18 - 19 KM, a sad bi neki dobar za imunitet da probamo posto se iduce sedmice vracamo u vrtic
Meni je rekla apotekarka da se moze neprekidno davati.
Noa, evo ti adrese apoteka u Sarajevu Apoteka Denida Nedžarići Trg međunarodnog prijateljstva 18, Otoka Radenka Abazovića 6,Grbavica Derviša Numića do broja 1,Pazarić Željeznička 4,Podlugovi Moševačka 52, Mejtaš Dola 1,Marijin Dvor Dolina 10, Kovači Safvet bega Bašagića 17, Breka Zaima Šarca do broja 116, Malta Bihaćka 1
Je li ovaj Denivit plus se moze stalno davati ne bitno da li sad djete kaslje. ja sam neki dan kupiala za kasalj u dm-u medexov slican sastojak ovome med najvise i borove iglice i vitamin c, ulje eukalipsa i ne znam jos nesto u malim kolicinama i cini mi se da mu pomaze kod kaslja kosta negdje oko 18 - 19 KM, a sad bi neki dobar za imunitet da probamo posto se iduce sedmice vracamo u vrtic
Sretno Teki, .. steći će on imunitet, samo polako, ... Eto probaj taj što je napisala Mala Selma, pa ćeš vidjeti...
strah me nesto teta sve su ok sve super s kojima sam pricala, ali ja sam inace uvijek bila za vrtic i kontam haj vadit cu ga od tamo kada got mognem dok ovu prvu zimu izguramo onda se nadam da ce biti bolje. malo cu odmora, malo mama, malo svekrva i tako da probam izgurati.