pocahontas
|
IZVORNA PORUKA: Leena I da, zaboravih, Pocahontas, ne vrti ciko rucno onu vrtesku, nego je mora rucno zavrtiti da bi pokrenuo motor, onda ide dalje na motor, i meni se ucinilo da vrti, pa mi muz objasni kako sam blesava i tu ga i ti meni reče kako sam i ja blesava gledah tvoje slike na fb ...kako si ti nekako filmski, umjetnički lijepa IZVORNA PORUKA: Iman83 Ništa ne kuham...isjeckam prvo i onda zblendam...ma više mi ide ova riječ na živce nego sami čin A Pocy zadade temu i ispari... I kod mene je medeno srce s pzp... hvala vam zene za utjehu i savjete...poenta je da on žvače, nije da se davi, dapače ali jednostavno, više pojede (100% vise pojede) kada je nešto blendano, jer znam koliko i sta mu uguram u blender...ali ne znam koliko je i to ok jesti haman pa tečnu hranu .. postepeno ću mu davati gnječeno, pa sjeckano i postepeno izbacivati blender u većini obroka...voljela bih zadržati doduše taj belnder po pitanju voća, jer i ja sama pojedem tako kilu voća u blend varijanti, a što neko reče, da ga žvačem cijeli dan, ne bih ga nikad pojela.. R. nije neki ljubitelj hljeba mrsko mu valjda to zvakati..jer recimo, on bez problema pojede punjenu papriku ili japrak (ono meso samo unutra) ali bez hljeba...dakle, faširano meso jako lijepo žvače i pojede...isto tako komadiće jabuke, kockike...teta mu isjecka i ponese u park i tako pojede cijelu jabuku dakle, nije da ne zna da žvače ili da se ne daj Bože davi, ali eto..gnjavi, ali kada mu je blendano, sve smaže za 2 minute!