Apotekarka
|
Vecer,sta je ovo tema pusta....Ili vas kisa uspavala ili utakmicu s muzevima gledite... Moje dijete je bez temp.ali brate strajkuje s jelom...Sve sto pojede je uz molbe i varakanje kroz igru... Za cijeli dan je ovoliko pojeo: 500 ml mlijeka(zahvaljujuci mom trudu,pricanja price,a ponedjeljka se bojim jer u tetinom je rukama) 10 kasikica juhe,jednu malu hrenovku bez kruha,malo kokica par sokica, jedan komad uzeljevace 3 rezice cajne bananu,keks, ovo nije moje dijete Ovih dana me zeludac izludi sto zbog jeseni,sto zbog dsikiracije Vec duzi period mi teta ide na zivce,smanjeno radno vrijeme a ona gora Cijele prosle sedmice samo jedan dan kod nje zaspao u 13 h sve mene docekao Ove sedmice ni jedan dan kod nje nije htio nimalo jesti,niti mu je mogla uzmjeriti temp.izgovor ne da se...i onda zove mm upomoc Da ne pricam da ni za sobom uglavnom ne skloni nista Zena pece 300 kg sipka prodaje pa se smori kod nas joj dpođe ko odmor Sinoc sam zatekla dijete u piđami,cak ga vodila takvog u komsiluk ,kao nije dao presvuci benten piđamu Svaki dan gotov po sat ranije otisla s posla da bi ga mm normalno nahranio A ovo veceras je prelilo casu,kisa pocela ja zvaa mm da dođe po mene.Mi pred kucu ona vec spakovana da ide stoji na vratima,Antonio izleti u carapama preko ploce visike nekih 1,5 m ona veli a joj jesi zafrkan,a ja poleti za djetetom,on drzi staklenu zdjelu koja mu ispada,ja dignem dijete,ona veli gdje metla sve se sasulo i dolazi mm a upaljen mu auto,kaze ona evo ti pometi ja ode... Da sam ugovorila vrtic(kod nasse moras ranije najaviti) tacno bi je poslala kuci,pa stvarno Sto vi velite na sve to,kad je mm priznao da se pokvarila kud ces dalje....Mi kontamo Antonia na proljece u vrtic valjda dotad ne pogubim zivce,jer mi se ne mijenja sad teta radi par mjeseci Kako ste vi ovog kisnog dana,ja grozna.... Kako limje Lana P.s Oprostiote na ovolikom postu