ena23
|
IZVORNA PORUKA: Dz3ni Drage moje, hvala na odgovorima kao prvo. Jednom sam je pustila da plače. Plakala je jedno pola sata i nakon toga je fasovala temperaturu tako da sam rekla nema šanse više. Čitajući vaše postove, zaključila sam da sam možda ja pogriješila tako što "pobjegnem" kad trebam negdje ići, kontam tako joj je lakše. Sad mala glava sigurno misli da ću joj stalno bježati, šta već Valjda će biti bolje kad prohoda... e da htjela sam jos napisati da tako male bebe u stvari nemaju bas pojam o vrmenu, dakle, ti kad uteknes iza zida (u kuhinju) u njemnim ocima je to isto ko da si sjela na avion i otisla na madagaskar na par dana... eh ono sto ce ona razumjeti (s vremenom i praksom naravno) jeste da kad mama kaze papa mama ce otici ali ce se brzo opet i vratiti dakle, nece biti iznenadnih, sokantnih saznanja da se mama nekako rastvorila u zraku... i jos nesto sto je kod nas malo upalilo: kad se udaljavas iz sobe pricaj sa njom dakle pricas, pricas, pricas, pricajuci odes do kupatila i vratis se... prvi dan samo uteknes za zid, drugi dan se zadrzis pet sekundi u kupatilu, treci dan osam sekundi... razumijes vec. dakle, da ona u svojo glavici skonta da iako mamu ne vidi, mama je i dalje tu, nije nestala bestraga i opet ce doci