|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 6.2.2010 22:52:18
|
|
|
|
iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: Super dada Ja bih htjela da uvedem nesto od proizvoda tipa cokolino, keksolino i slicno sto ne sadrzi gluten, s tim da bih htjela da miksam u taj prah u AD i dajem na flasicu, povremeno. Mislim zbog hranljivosti. Moze li mi neko preporuciti neki od tih proizvoda? sve to sto ti nabroja sadrzi gluten,..znam sve vrlo dobro jer smo mi bili bez gluten a do 9 tog mjeseca... dakle riza, kukuruz , proso..nisu gluten..sve sto sadrzi psenicu, raz, zob ti je glutensko..imas dosta hippovih kasica u teglici ali i onih u kutiji u obliku praha kao frutolino sto se prave s vodom, ali sadrze ti ad mlijeko..pa ti je tako lakse..na svakoj ti kutiji ima oznaka ako ne sadrzi gluten, te ako se pravi s vodom, te koliko ad mlijeka ima u postotcima.. sve su ovo mlijecne bezglutenske kasice lino-frutolino, hipp- jabuka- banana, breskva, kajsija, first milk pap, god night s jabukom ili bananom..budu one i u kutijama i u teglicama i ne sadrze gluten sadrze milijeko , a prave se s vodom, pa je to super i jednostavno, a ne sad i ad mijeko kupovati i kasicu..imas jos nekih bezglutenskih milupinih i humaninih, ali se prave sa ad ili obicnim mlijekom..te nisam probala...te puno onih glutenskih sto se prave s mlijekom.. idi na hippovu starnicu imas slike hrana i objasnjenja..imas i teme ovdje procackaj o bezglutenskoj hrani ;))) govorila sam o tunjevini ne kao o otrovu nego da nije preporuciva..a sad nije ni miljeko pa ga vecinom daju prije prve godine...malo opreza sta fali u prvoj godin i, pa cijeli ce zivot svasta jesti..zasto sad ne biti malo oprezan, kad vec mozemo, nase mame to nisu mogle pa sad svi patimo od necega..nece se nesto odmah pojaviti..moze n tek malo poslije, nisam nista lose mislila ;)))
|