|
RE: Ishrana bebe od (4,5) 6 do 12 m... 20.2.2010 23:08:27
|
|
|
|
iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: sahara E mi imamo 4 cvrsta obroka, 2 slatka i 2 slana, ali ova moja je sto bi rekli masala prava poguzija, ja jedva jedem od nje , joj ni mi nismo probali ribicu, kanim se danima, a moja ne voli krompir nikako, ni zelje nesto posebno a ni jaje, mislim pojede ali ne bas sve i ne uslast kao ostalo, lijepo slozi facu i kao da zeli povratitti, a ostalo dok jede ja joj kazem njami, njami a ona ponavlja , a jako voli piti vodu i posebno sokice od kuhanog voca iliti kompot, i onda je pravo smijesna kad se napije kaze aaaaaaaaaaaaa, ono kao reklama za neki gazirani napitak , sljedeci mjesec cemo morati probati jaje cijelo radi vakcine, znaci u 12 mjesecu ali ne sa punu godinu dana, i mlijeko kravlje, nadam se da ce ga htjeti piti, sika mora na posao i nama ti je slicno ovako, samo sto ujutro imamo vocno mlijecni, pa slani povrce+meso+jaje-zumance, pa zitno-vocni, pa mlijecni + keks za veceru+ doji ponekad..heheh pa isti nam je dan rođendan..i mi nismo ribu probali..i cekamo jos malo s cijelim jajetom i kr. mlijekom ..savjet jedan..mali od moje tetke je alergican na jaja..savjetovala mi je da mu bjelance prvo namazem malo oko usta i negdje jos po tijelu..nekoliko puta prije nego mu ga dam da jede, jer se i tu moze vidjeti al.reakcija..eto valja svasta znati
< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.2.2010 23:10:51 >
|