emma.L
|
mynxlee, možda su mu zubi smetali. Kad su Emi izbijali zubi, tako u naletu po dva, slično su nam noći izgledale . Nemam ti što reći, nego da prolaze kroz faze. I mi smo se hvalili kako spava cijelu noć ili se jednom budi da jede, a sad u subotu je prejecala noć u snu , iz tko zna kojeg razloga. Onda je u nedjelju spavala fino, jednom samo jela. Sinoć pakao opet- samo sam sebe tješila da će svanuti i da, hvala Bogu, ništa ne boli. Kod nje u sobi sam bila već u 2:30, dakle već sam je uzela iz kreveta i utješila, a vratila sam se u krevet u 15 do 4. Slagala je robu, pentrala se po meni, kenjkala, plakala, pričala, pila, otvarale smo prozor- ona pada od umora ali onog trena kad je ponesem prema krevetiću, počinje plakati (što se nikada nije dogodilo). Onda sam joj dala aptamil topao i nekako je ostala. Kasnije sam je čula u snu da plače, ali se sama smirila. Kad je sinoć nisam prenijela nama, neću nikada . Nadam se da su zubi. Ili možda počinje upijati svijet i preživljavati sve dnevne događaje po noći, tko zna .