iv@ncica
|
o apotekarko hvala..za friz i kile..hehehhe al vratim ja to, sad se po ručkovima hoda poslije ovih posjeta grobljima :)))) mogla bi se opet uduplat hehhehe.. nego mi se ti oporavi i što se više nečeg bojiš too više od straha na sebe nešto navlačiš..samo polako, glupo je reći odmaraj što više kad znam da nemožeš, jer mi je i samoj tako..evo Andreju će sad 7 mjeseci a ja od kad se riodio nisam odmorila s njim nimalo, kad on po danu ono malo skine s očiju , ja bi skuhala nešto i uradila po kući..i on već budan te gotovo, inače sam ga jedva nekako naučila da spava po danu pomalo, muke smo mučili, pa je navikao spavati 3x po malo, al danas smo morali hodati po grobljima na više strana te je spavao samo 2 puta, ali po satak, ja se iznenadila, po noći se još budi .. Nego imam novost, zadnja 2 dana kad doji gricne me nečim a neda primaknuti ustima da vidim..muče ga zubići i stalno stiska usnu, sve grize, bali...bude mučan , neda mi namazati gelom, ali ne mogu nikako da provjerim jel se pojavio zubić, večeras me opet ono dok doji malo gricne i stiska valjda ga boli i slabije jede.,na prevaru sam mu jedva povirila i skužim bijelu točkicu dolje lijevo, ali još nije sav se pojavio...mislim da je zubo pa ga čekamo..hajd neće li više izbiti