Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dady Evo i nas!!! ČUNU ODREZALI!!! Uuuuu,bilo je strašno!!! Sinoć kada smo došli u ordinaciji već bio neki braco,pa smo malo sačekali. Primio nas u 17:50,bili gotovi u 18:30! Dawud nije plakao sve do šivanja,bio je pravi junak! MM i ja smo se bili dogovorili da ga on čuva,međutim dr. kaže bolje da bude majka,da ga može tješiti! I tako mama zaplati,al ponovo kako je moglo biti,bilo je super.Mazili se dok je dr. radio svoj posao,i tata nam se pridružio malo poslje,tako da smo mi bili uz svoju bebanu!!! Dr. nem je rekao gazu da skinemo nakon dva sata,po dilasku kući.Eh tek tada su nastali problemi! Vjerujte mi sam čin suneta je ništa,naspram prve piše! Tek tada su ga pravi znojevi počeli obljevati,jadan sav u goloj vodi,grči se ,pomodrio od boli i tako 15 minuta i onda se kvalitetno popiškio!!! I onda je zaspao nakon toga i spavao je fino ,onago sav gologuzan ,čuna ko da je puklla petarda u njoj!!! I gledajuči ga tako mama tek onda očejfila turu plača,al što je tu je!!! Danas je super evo ga igra se,odmah sam mu obukla pelenu i ne žali se !!! To je moj mali junak! Eto to vam je naš dan-D!!! Veliki ljubac za sve bebače i mamice!!! pussa za dawuda da sto prije cunica prodje auuuuuuuu,majko moja mene polako panika,i briga hvata kako ce mi al prezivit cmo abd.kao i ostali
|