|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  313 314 [315] 316 317   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
14.11.2009 19:35:37   
sheri
mame, jesu li beb spremne za tekmuuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7851
14.11.2009 19:46:57   
Pretty mamma
Evo i nas. Laura ima 5 mjeseci danas pa smo malo kupovali. Nismo puno, samo malo-cipelice i bodiuser posted image .
Istjerala sam mm van sa kumom (da mi nisu doma kad uspavljujem malenu), a nas dvije cure ćemo ovdje navijati iz sveg glasa.
Sahara i Enisa, opet smo se mimoišleuser posted image .
Malenaa, sprži slike i pošalji user posted image . Glasala sam ti za Dinu.
Evo idem sada da pripremim hrane i sokova, da se ne dižem dok je tekma user posted image .
Pusica od nas!
Hajmo Bosno i Hercegovinouser posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7852
14.11.2009 19:57:12   
belmac
čuj jesmol spremni!?...još pitaš!....user posted image user posted image user posted image
user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7853
14.11.2009 20:01:05   
Pretty mamma
IZVORNA PORUKA: belmac

čuj jesmol spremni!?...još pitaš!....user posted image user posted image user posted image
user posted image

Hahahahahaha...slika je super, model presladak user posted image user posted image user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 7854
14.11.2009 20:03:38   
marinčii
pretty mamma čestitamo 5 mjeseci malenoj Lauri i šaljemo joj puno user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 7855
14.11.2009 20:04:12   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: belmac

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 7856
14.11.2009 20:04:56   
Honey3
svaka cast za navijacauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 7857
14.11.2009 20:05:08   
Anoniman
p. mamma cestitamo i miiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7858
14.11.2009 20:12:16   
Anoniman
P. mamma, sljedeci put prije izlaska proviri na forumuser posted image , cestitamo i mi ljepotici 5 mjeseci, a stize i poklon iznenadjenja user posted image user posted image user posted image
Amna je prava navijacicauser posted image , preslatka jeuser posted image
A vidis trebala bih i ja Ajnu okititi ali neJmam rekvizite, moracu bar napraviti nestouser posted image

Baraz, barazuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 7859
14.11.2009 20:37:52   
Pretty mamma
Sahara,
ma joj, i tako je mm bio free pa smo otisli do grada, ali mi je žao svaki put kad se nađete bez meneuser posted image .
U Euromarku u skendu smo našli diiivne cipelice, cijena 20 KMi bodić 9.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7860
14.11.2009 20:45:08   
Anoniman
ja danas srela komsiju s dvoje novina user posted image user posted image ...a ima dva unuka...morao covjek kupiti radi ovih kapauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 7861
14.11.2009 20:55:40   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: sahara

Da prijavim da smo se Enisa i ja, i naravno djecica, druzile danas, ma bas mi je lijepo bilo, a Benjo nam je pravi mali mamin sin, uh cure cuvajte seuser posted image , i srele smo i pocahontas i njene djecakeuser posted image

aaaa dakle to si ti bila sahara..ja kontam e koja li je sad bila sa enisom od ovih sto su se Zdogovorile user posted image ne vidjoh ti dijete od onog mei tai..sve zivimo u istom krugu izgleda..p.mama, enisa, sahara, skorpija, dadada....Rafi je dva sata setnje prespavao user posted image ...

It was pleasure to meet you girls user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7862
14.11.2009 20:57:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pocahontas

Da prijavim da smo se Enisa i ja, i naravno djecica, druzile danas, ma bas mi je lijepo bilo, a Benjo nam je pravi mali mamin sin, uh cure cuvajte seuser posted image , i srele smo i pocahontas i njene djecakeuser posted image

aaaa dakle to si ti bila sahara..ja kontam e koja li je sad bila sa enisom od ovih sto su se Zdogovorile user posted image ne vidjoh ti dijete od onog mei tai..sve zivimo u istom krugu izgleda..p.mama, enisa, sahara, skorpija, dadada....Rafi je dva sata setnje prespavao user posted image ...

gdje si ti?

mislim, gdje zivis?user posted image

(odgovor članu pocahontas)
  Neposredna veza do poruke: 7863
14.11.2009 21:53:16   
mojbebac
IZVORNA PORUKA: marinčii

mi zasad samo dojimo..nismo planirali prije 5 mjeseca ništa davati ..a onda ćemo pomalo kašikicu dvije da se navikava ..a di nađeš domaće voće to mi se čini nemoguće..i ja sam mislila mu cijedit sokiće al sad nije baš sezona od nekog voća pa nemam ideje..a nekako me strah da u onim kupovnim ima puno šećera

i ja sam tek od petog pocela pomalo sokice, a tek od skora pomalo voca ili povrca ..... pa moji tata i mama imaju svoje voce i povrce, tako da nam oni obezbjede sve domace i svjeze, srecom!!! pa mozes poceti sa jabukicama, njih sada ima.... anja obozava jabuku a mrkvu nece ni da pomirise, danas sam joj opet probala dati, nema sanse, hoce da povrati!!! i ja izbjegavam kupovne koliko god mogu, ali kad neko nije u prilici da ima domace, sta da se radi!!!!!

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 7864
14.11.2009 21:54:21   
Anoniman
proba..1,2,3

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 7865
14.11.2009 21:55:28   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: dadada

gdje si ti?

kod bosmala user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7866
14.11.2009 21:57:08   
Anoniman

gdje si ti?

a pa ti si tik uz saharu ...fakat smo se u komsilukuuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7867
14.11.2009 22:01:15   
pocahontas

gdje si ti?

a pa ti si tik uz saharu ...fakat smo se u komsilukuuser posted image user posted image

eh eto..sad kada se budemio setali nesmijemo se fuliti..ja se doduse uvijek setam uz miljacku pa prema vilsonovom..ili onom suncanom stranom ulice kod poste na malti pa prema pofalicima....user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7868
14.11.2009 22:06:26   
Anoniman
a ja opet kada setam, setam po otoci...zapravo preko mosta pa oko dzamije i bazena pa nazad...ma ako nista Zdogovorimo se ...jer smo stvarno sve u komsilukuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 7869
14.11.2009 22:14:31   
pocahontas
eh sad kada smo lijepo odale lokaciju nasih fensi vila, lopovi navalite na nas..sreca pa ove mahlaske teme ne cita svako user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7870
14.11.2009 22:16:04   
Anoniman
ma shebo bi se kada bi usao...ne bi covjek od nereda nista skontaouser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7871
14.11.2009 22:41:03   
pocahontas

ma shebo bi se kada bi usao...ne bi covjek od nereda nista skontaouser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 7872
14.11.2009 22:45:53   
sheri
ja ne gledam utamicu, mrsko mi, ima li koga za torokanje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 7873
14.11.2009 22:58:31   
danis
ja samo slusam ne gledamuser posted image

sve te vise volim svakog dana svakog jutra danas vise nego jucer a mnogo manje nego sutra
k 13 01 2004
d 09 07 2009

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 7874
14.11.2009 23:01:29   
sheri
ma mene i mm nervira , a tek komentator, a tek sto gubimouser posted image user posted image user posted image user posted image
sve me nervira, kao sto mezete primjetitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu danis)
Neposredna veza do poruke: 7875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  313 314 [315] 316 317   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  313 314 [315] 316 317   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *