mojbebac
|
a jeste vrijedne danas, 10 novih stranica, pa svaka cast .... nema sanse da mogu stici ovo iscitati, tako da ne mogu upratiti sta se desavalo.... meni je danas dan bio katastrofa na poslu,tamn dosla kuci i malo izasla u setnju kad mm zove, kaze imamo goste za pola sata, citav dan sam kao navijena, jedino moje oko plavo me oraspolozi, mamina dobrica je super i to mi je najvaznije ..... necu vas smarati sa svojim desavanjima od danas, ali bilo je svega, dobro je da je proslo .... novi dan - nova nafaka ..... moje pile je zaspala u sedam, i ja nesto da zavrsim i ja cu sa njom ..... neko je napisao da mu je tesko odvojiti se od ..... to je normalno tesko svima, o tome ne treba ni polemisati da li je nekom manje ili vise tesko, ali kad se mora, ali stvarno mora...... ponekad se jednostavno treba malo ostaviti beba sa nekim drugim, cisto da se navikne, i zato mislim da sto prije se pocne, tim bolje, bar se to kod mene ispostavilo, jer evo vec druga sedmica kako radim i nismo imali problem hb, a i ja je dojim..... i sve uklopimo lijepo!!!!!