|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
21.11.2009 12:38:10   
Private
shejla, mala ti je pravi slatkis, da mi budes prija- nema veze sto je moj malac 6 mjseci mladiuser posted image Samo je nemoj tjerati na tutu, a kazu da bebe treba za svaki obavljeni posao pohvalitiuser posted image

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 8826
21.11.2009 12:39:09   
suna

user posted image user posted image

[/quote]

a mi je mnn predlagala, neko se zalio sto mame nemaju gdje da kukaju tj. da ne kvarimo temu o bebama pa ne znam stvarno zele li ostale da otvorimo i temu 'mame 2009' da tamo tracamo o nama, ako se slozimo onda otvaramo temicu, kad stignete pisite sta misliteuser posted image , ako to nije duplanje slicnih tema user posted image

[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image ,potpisujem

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8827
21.11.2009 12:42:51   
Pretty mamma

Evo mi smo bili na Dobrinji u Zari (kod Haris E.), kupila sam komplet haljinicu i majicu za 3 KM, rukavice za 1 i kapicu za 1 KM, bodić za 2 KM.
E sada Shejla, u koju ti ideš?
Vidim da sam ja propustila cijelu festu sinoćuser posted image , ali mama mi je bila pa samo malo pričale i gledale CSI.
Laura je postala jaaaako bezobrazna...samo kuka ako ju pustim samu, a nije bila takva prije. cccc.....
Evo ja jedva stignem doručkovati od nje...
Pusica za sve od nas.
P.S. I ja sam za otvaranje teme mame 2009.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 8828
21.11.2009 12:50:49   
suna
IZVORNA PORUKA: shejla

evo samo da se prijavimo da smo kakali i piskili u tutu  (iz prve) user posted image

user posted image

eto, nemamo kad sada citati - sve vas ljubimo!!! user posted image
idemo u soping - u Zari ima neko super POnizenje - haljinice 2 KM user posted image , pa idemo vidjeti...

masala jest pepauser posted image user posted image

"Ništa značajnije ne može učiniti otac za svoju djecu, nego to da voli njihovu majku."

više volim što nemam sve a imam VAS,nego da imam sve a nemam VAS

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 8829
21.11.2009 13:04:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: suna

IZVORNA PORUKA: shejla

evo samo da se prijavimo da smo kakali i piskili u tutu  (iz prve) user posted image

user posted image

eto, nemamo kad sada citati - sve vas ljubimo!!! user posted image
idemo u soping - u Zari ima neko super POnizenje - haljinice 2 KM user posted image , pa idemo vidjeti...

masala jest pepauser posted image user posted image

ma pre, pre, prepepauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suna)
  Neposredna veza do poruke: 8830
21.11.2009 13:05:13   
Anoniman
jutro...vidi dernecilose ovdje sinocuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ja opet fulilauser posted image user posted image user posted image ...neka, neka

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8831
21.11.2009 13:21:17   
Pretty mamma
E moja dadada, i ja sam sve fulila sinoć.
Shejla, Lamija je prelijepa!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 8832
21.11.2009 13:30:34   
Anoniman
shejla curica je ko med. user posted image  za prvo obavljanje u tuti.

Ja evo ludim laganini user posted image user posted image  Stigla nam jutros mašina za suđe i sušilica i ništa ne ide po planu user posted image  Kuhinja mi je u haosu, B zeza hoće vani, kuća k'o da je bomba pala a ja bi se već trebala početi spremati...... mm ko razvlaka jedva se vuče i postavlja te stvari, ma sad bi ga spucala najradije user posted image
Odoh meditirati mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

I ja sam za temu mame 2009 user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 21.11.2009 13:31:09 >

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 8833
21.11.2009 13:37:17   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

bebac totalno istraumiran nema sanse da 2 sec bude sam nece da spava svake sekunde se budi da vidi jel ima neko snjim u svoj krevetac nece ni pod razno ...

user posted image user posted image  pile drago user posted image user posted image  zaboravit' će on to brzo. Ne dajte se, ljubi ga, mišić dragi prepao se user posted image

(odgovor članu Ex Yu)
  Neposredna veza do poruke: 8834
21.11.2009 13:38:07   
remzy
IZVORNA PORUKA: enisa_sara

shejla curica je ko med. user posted image  za prvo obavljanje u tuti.

Ja evo ludim laganini user posted image user posted image  Stigla nam jutros mašina za suđe i sušilica i ništa ne ide po planu user posted image  Kuhinja mi je u haosu, B zeza hoće vani, kuća k'o da je bomba pala a ja bi se već trebala početi spremati...... mm ko razvlaka jedva se vuče i postavlja te stvari, ma sad bi ga spucala najradije user posted image
Odoh meditirati mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

I ja sam za temu mame 2009 user posted image

polako mila ,bit ce sve ok ,za PAR sati!!user posted image
a sta bi tek rekla meni u mene ti je haos u kuci ima 3 mjeseca!!
majstori jos nisu ni poceli kako treba ,a vidi sto je vremena proslo...,danas prozori trebali da se postavljau i majstor nedodeuser posted image user posted image ,a ja se taman i psihicki pripremila za to!!!

usput da pozdravim sve mame i njihove bebice ,sa teme bebe 2009 !!!
pusa za sve!!!

Lamija 07.08.2002god
Fatih 07.02.2006god
Ambera 12.08.2008god

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8835
21.11.2009 13:53:24   
ivanak
Bok, kako ću ja bananu dati malome?
Zgnječit je ili?

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu remzy)
Neposredna veza do poruke: 8836
21.11.2009 14:10:48   
pocahontas
oho ho vidim zurka bila sinoc..meni bile drugarice, muz druga smjena, pa smo malo mahalale...user posted image
ex yu ljubi dragog dejcaka, zaboravice on to brzo...
enisa i mene nekad sporost muza nervira, pa ja od huje sve sama odradim, sve muske poslove... a onda njemu ove zenske ostavim - usisavanje, ciscenje kupatila, kuhanje i Boga mi on to fino odradi...user posted image  
a sto se tice mrdanja cudnih objekata po stomaku, meni se mrdalo pravo..jedno vrijeme nisam smjela muzu reci nista, kontam istraumirace se covjek misleci da nisam opet user posted image ..i jednom mu ja kazem boga mi se reko nesto mrda praavooo..reko stavi ruku  pa ce s vidjeti..ja kako je coek problijedio user posted image user posted image user posted image user posted image mislimd a su to crijeva koja se namjestaju poslije poroda..sta ja znam sta je vise....ja sam imala i bolove uzasne nekoliko puta ali sad vec ne odavno....eh ovo bi bilo gore navedeno za temu mame 2009..user posted image
shejla, Rafijeva ex girlfriend je lijepa kao i uvijek, ima puno pepe none user posted image ..znao je Rafi izabrati ali sta ces, nije nam se dalo da budemo prije user posted image BTW imaju
isti krevetic..

Ciciju sam jutros dala svjeze izblendanu jabuku i krusku, dakle nisam kuhala..nakon 20 min Boze sacuvaj, haos u peleni da izvinete...dakle, u slucaju zatvora jabuka+kruska=user posted image
mya user posted image za izlazak..ja pravim pakleni plan za Crvenu jabuku 5.12. u Zetri-moj rodjendan i moj omiljeni bend...ma 90% da necu otici ali eto..bitno je da razmisljam o tome....user posted image
p.mama u kojoj Zari si tacno bila na dobrinji-je li ona u aveniji ili ona prema aerodromu? ima li sta za frajerčiće?user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 8837
21.11.2009 14:40:00   
Apotekarka
Evo i meneeeeeee..ja sam vam se danas nesto razradila precistila sam kucu,tj dnevnu i opralka sve prozore...malo sobu pospremila i eto sad malo odmaram,a mm je dobar pa evo pravi rucak a jutros je maleni ustao u 6 i 15 a mm ga prenio kod mene i okreno leđa i nastavio spavati a ja se iskrivila pazeci da ga ne udarim i umorila dodajuci dudu..e ujutro ce kod njega ako se probudi...sad spava danas smo sat vremena bili u setnji bas je dan prelijep
ivanak ja svom izgnjecim banane i jos bolje ako je banana malo zrelija ali nemoj mu puno dati jer to stvrdne stolicu ja mu dam manje od pola...
ex yu ma smirit ce se zlato...
shejla curica je preslatka
mya znaci izverla si se neka,neka trebala si Minju dovesti da je Antonio cuvauser posted image ,joj jesam i ja pozelila izaci kaze mm ti se danas razradila kad trebas dobiti e tek za 15 ak dana nije pms mili kontam nego pun mi klinac kuce3,svaki dan isti pa reko da se malo ispucam cisteci...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 8838
21.11.2009 16:43:17   
mojbebac
cao svima, i mi smo sinoc propustili festicu zato sto samm bila umorna i zaspala, nazalost ali nisam mogla izdrzati ..... danas smo bili u vikendici i super sam se odmorila, mm nam je spremao sac, i bilo je ekstra ....
nego htjela sam nesto drugo vidjeti sa vama: vec dvije noci anja se budi u 11 ( zaspe oko 7 ), a do sad nikad nije, pa s bojim da joj mozda nije dovoljno mlijeka, ne znam sta da radim .... posavjetujte me .... probudila se u 11, bila je raspolozena, nije plakala, igrala se malo i zaspala i onda se probudila u u pet da jede, sto je uobicajeno, i spavala do pola osam .... brine me to budjenje u 11, da li da nesto preduzimam ako se i dalje bude budila da je pustim da se igra i zaspe, ako ne bude plakala, naravno .... molim vas da me posavjetujete, ukoliko je neko mozda imao slicnu situaciju .... inece samo doji, pije sokic po danu ili pojede nesto zavisi kako kad .... unaprijed vam hvala i oprostite na duzini posta ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 8839
21.11.2009 17:44:05   
Anoniman
pozdrav,svim mama i bebicama od nasuser posted image user posted image user posted image
Sahara,Ajnica je preslatka user posted image user posted image user posted image none bebele ljubi mi

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 8840
21.11.2009 18:11:23   
Anoniman
A đe je tema mame2009...ja je cekam i cekaaaaaaamuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 8841
21.11.2009 18:15:50   
mojbebac
ajde otvorite temu pa da se malo izjadam ..... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8842
21.11.2009 18:17:07   
mojbebac
anja sad nije htjela jesti hippovu kasicu - teletina, riza, mrkva ..... a kad sam je probala vala bilo mi je jasno sto neceuser posted image !!!!

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 8843
21.11.2009 19:27:43   
mojbebac
...... gdje ste zene, je li moguce da nema ni jedne .... sta li radite???????

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 8844
21.11.2009 19:37:50   
Anoniman
Efo meneuser posted image

ni Andrej nece te kasice s mesomuser posted image doduse poceo mi je zahebavati i oko povrca....samo voce snjofa bez nagovaranja

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 8845
21.11.2009 19:54:06   
noaa

IZVORNA PORUKA: mojbebac

anja sad nije htjela jesti hippovu kasicu - teletina, riza, mrkva ..... a kad sam je probala vala bilo mi je jasno sto neceuser posted image !!!!

moja Noa ovu kasicu jede ko luda,inace samo povrce nece nikako,prava je mesozderkauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 8846
21.11.2009 20:00:56   
mojbebac
ko ce joj ga znati sta joj je, i ona je htjela sve nije birala ali zadnjih dana pocela zezati pravo .... valjda skontala da joj se moze pa koristi priliku .... mi smo sutra planirali ici na planinu, nadam se da ce biti lijepo vrijeme .... da se user posted image  nosic smrzne ....

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 8847
21.11.2009 21:05:07   
Mya_81 RR
Pa, gdje ste žene?

Minjica spava, a mislim da ću i ja uskoro da nadoknadim od sinoć...

Mi smo danas probali rižu s brokulom (HIPP) i mislim da ne trebam ni govoriti kakava joj je reakcija bila. a da budem iskrena i meni se digao želudac kad sam samo pomirisala user posted image

I ko će otvoriti temu mame 2009? Uh, kad je okupiramo past će sistem user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 8848
21.11.2009 21:11:24   
shejla
e drage moje, hvala na cestitkama za prvo kakanje user posted image user posted image user posted image  

mi bili u Zari na Pofalicima i tamo nema snizenjauser posted image  tako da nismo nista kupili.

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 8849
21.11.2009 21:25:33   
škorpija
šejla stvarno je medena, ma nisam ni skontala, zar je ono tuta bilauser posted image .
Ex Yu kako je Danijal, joj baš mi je žao , mogu misliti jadničak koliko mu je sve to strašno izgledalo.
Mia kako je Minjica, je li ozdravila, joj ja danas htjela svome krompir dat, ma ne znam šta mu je bilo, isto ljepilo, ma ni ja ga nisam mogla prugutati, a kamoli on jadničakuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 8850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  352 353 [354] 355 356   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *