|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
23.11.2009 8:38:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Ma ona jedina radnja za bebe u skenderiji. A ima i u tom wenice, ljetos sam uzimala, a i nedavno, sa dugim rekavima je bio 9 KM.

A znaaaaam...nego nisam skend ukopcalauser posted image user posted image user posted image ...znam koja je to

a gdje je weniceuser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 8976
23.11.2009 8:38:57   
Pretty mamma
Ima i u Robotu, dolje u trgovini, ali su bljak. Ja uzela prije koji mjesec 2 komada. Odmah se razvuku...oko 3 KM.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 8977
23.11.2009 8:40:05   
Pretty mamma
Hahaha, joj dadada maloprije napisah kad sam se nadovezala na saharu. Wenice je u robotu, socijalno.

Laura je u mom naručju!

Neposredna veza do poruke: 8978
23.11.2009 8:40:28   
Nunichi
Joj ja ne mogu pohvatat sve, a vidim imamo i mame 2009, valja mi i tamo. user posted image user posted image
Breskva drago mi je da ste zavrsili i da je plavooki sad dobro, Sonjice i vi ozdravili, ma bravo! user posted image user posted image user posted image

Nikolina moja mila, pa dobro nam dosla, bas sam sretna sto te vidim! user posted image
Ljubi pile maleno!

Dadada, zao mi je Andreja, ali draga, koliko puta Zara padne dnevno na laminat, ono dok se dize, vjeruj da me panika hvata. Ne mogu je 24/7 pratiti, a ona se samo vere uz sto, komodu, krevete... Sad je sve kriticno, sve ih zanima, otkrivaju nove mogucnosti, a jos uvijek su maaaaliiii.
I cestitiamo Andreju prvo ustajanje! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8979
23.11.2009 8:41:04   
pocahontas
Nunichi thanx, probacu ali kod mene ti je dodatni problemos sto nemam bas velike (.)(.) pa nemogu ih ono izbaciti kao produzni kabl pa da se on konektuje user posted image user posted image user posted image user posted image nego se sva moram nageti nad njim da je fino obuhvati...ali hajde bas cu trenirati ovih dana lezecki user posted image

dadada, bodija imas u TL, ne znam sad da li ti cijena odgovara-5 komada za 34 KM..dakle po mojoj slčobodnoj matematickoj procjeni oko 7 KM po komadu..meni su fini onako od oka, nismo ih kupili ali vjerovatno hocemo uskoro....mi imamo puno onih futavih od Asje u kojima spavamo tj. nisu abs futavi ali su pink rozi rozi....a ono za ispod neke fensi majice na kragnicu, moram mu kupiti neku musku boju bodija....user posted image

zna li ko ima li bodija u Zari, muskih naravnouser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 23.11.2009 8:42:21 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8980
23.11.2009 8:42:22   
Anoniman
ja sam u amku na mojmilu kupila tako dobar jedan jedini...nije ih bilo vise, na etiketi se naravno ne vidi vise marka od pranja a ja majmun nisam odmah pogledala ...znam samo da nije p.maja

< Poruku je uredio dadada -- 23.11.2009 8:43:06 >

Neposredna veza do poruke: 8981
23.11.2009 8:44:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

Hahaha, joj dadada maloprije napisah kad sam se nadovezala na saharu. Wenice je u robotu, socijalno.

tenkjuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 8982
23.11.2009 8:45:46   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: pocahontas

nunchi thanx, probacu ali kod mene ti je dodatni problemos sto nemam bas velike (.)(.) pa nemogu ih ono izbaciti kao produzni kabl pa da se on konektuje user posted image user posted image user posted image user posted image nego se sva moram nageti nad njim da je fino obuhvati...ali hajde bas cu trenirati ovih dana lezecki user posted image

user posted image user posted image E sto me nasmija... Nisu ni kod mene kao produzni user posted image ali moze se. Stavis ga blizu skroz, a ako mu zacepi nosic, samo ono jednim prstom malo pritisnes. A vec je on veliki momak, namjestice se sam.
Probaj zbog sebe i ledja svojih, vrijedi vala.

Breskva nije meni problem nju uspavati, nego kmezi tokom noci. Ja je uzemem ona prestane, ja spustim ona opet, ja na siku ona prestane, doji pola minute, zaspe, ja opet je spustim ona opet kmezi. Ne place, ne otvara oci, samo kmezi i okrece se lijevo desno. user posted image

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 8983
23.11.2009 8:46:15   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Joj ja ne mogu pohvatat sve, a vidim imamo i mame 2009, valja mi i tamo. user posted image user posted image
Breskva drago mi je da ste zavrsili i da je plavooki sad dobro, Sonjice i vi ozdravili, ma bravo! user posted image user posted image user posted image

Nikolina moja mila, pa dobro nam dosla, bas sam sretna sto te vidim! user posted image
Ljubi pile maleno!

Dadada, zao mi je Andreja, ali draga, koliko puta Zara padne dnevno na laminat, ono dok se dize, vjeruj da me panika hvata. Ne mogu je 24/7 pratiti, a ona se samo vere uz sto, komodu, krevete... Sad je sve kriticno, sve ih zanima, otkrivaju nove mogucnosti, a jos uvijek su maaaaliiii.
I cestitiamo Andreju prvo ustajanje! user posted image user posted image user posted image

ma znam...ali...ali....user posted image

Ljubi to malo stojanceuser posted image user posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8984
23.11.2009 8:49:12   
Pretty mamma
Nema u Zari bodija, i ja sam gledala neki dan...a da probate u Todoru?

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8985
23.11.2009 8:51:47   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nunichi

Breskva nije meni problem nju uspavati, nego kmezi tokom noci. Ja je uzemem ona prestane, ja spustim ona opet, ja na siku ona prestane, doji pola minute, zaspe, ja opet je spustim ona opet kmezi. Ne place, ne otvara oci, samo kmezi i okrece se lijevo desno. user posted image

e onda su novi zubići, moj sad isto tako doji, doji samo što ga sklonim vrisak, a bradavice me užasno bole jer sad baš ima snage da vuče...moram malo na temu bolne bradaviceuser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8986
23.11.2009 8:54:30   
Nunichi
Pa i ja se tjesim da su zubici. Sad ima 4, moram je malo provjeriti kad bude raspolozena, da vidim ide li jos koji.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8987
23.11.2009 8:55:52   
Mya_81 RR
Blago vama, vi u SA imate izbora kao u priči...kod nas mislim da ima svega 5, 6 mjesta gdje se može kupiti nešto za bebe...user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8988
23.11.2009 8:59:19   
Anoniman
Dobro jutro user posted image

Nikita dobro nam došli tvoj princ i ti user posted image
Opet sam na preskok čitala user posted image , nemam puno vremena.... Moj se jutros probudio u 6:30, nekako smo uspjeli ostati u krevetu do 7 a inače prvo buđenje je bilo u 5 user posted image
pocahontas ja svog stavim pored sebe dok doji i oboje ležimo user posted image  Ne znam jesi bila na časovim za trudnice, obješnjavali su i tu "metodu" dojenja. Legneš na bok, onu ruku koja je sa te strane na kojoj leđiš digneš iznad, da ti od prilike šaka bude malo iznad glave, bebija isto na bok i to je to. Ne znam, nama fercera taj položaj.....
A za ljubav......... slažem se sa sheri, baš tako kako je napisala user posted image user posted image

Eh idem sad do nove teme, mame 2009 user posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 8989
23.11.2009 9:16:07   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Blago vama, vi u SA imate izbora kao u priči...kod nas mislim da ima svega 5, 6 mjesta gdje se može kupiti nešto za bebe...user posted image

ma fol imamo izbora...imas ili ili ...nemas onu neku srednju normalnu kvalitetu po nekoj srednjoj normalnoj cijeni...ili imas "smece" ili da masno platis isto "smece"...a sve su u principu krpice

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 8990
23.11.2009 9:22:02   
marinčii
mala mu a mi smo ti ko kokoške rano idemo spavati a rano se i budimouser posted image ,joj jutros kad sam ga uzela imam šta vidit sav se izgrebo po glavi  ja više neznam šta ću s njim čim je nervozan grebe li grebeuser posted image
što se tiče bodića meni se najbolji pokazali oni od mtč-a al su oko 11km..a one iz tl čimoperem se promjenu ,razvuku užas il sam ja naletila na takve

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8991
23.11.2009 9:35:07   
Anoniman
poceo mi je skulpture razvaljivati...bas sam dobila fine kritike od sinauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 8992
23.11.2009 9:36:49   
gvendolina
IZVORNA PORUKA: Ex Yu

mi jos uvijek deveramo oko cune, bebac je ok prevrce se okrece po sobi stalno je na podu predje cjeli stan kotrlja se ,,, al na cuni jos imamo zavoj i to nam je haos neznamo kako to da skinemo presvlacenje je pakao al proci ce i to ... 

zar niste skinuli zavojuser posted image nama su rekli 3 sata kasnije da ga skinemo.Skuhas kamilicu i kad se ohladi polako kvasi zavoj.Kad se dobro namoci lagano skidaj,malo ono bude i zalijepljeno,ali polako.Ja bila pocela i onda mm preuzeo,jer bi ja skidala 3 satauser posted image

Ajdin 30.04.2009.
Afan 15.04.2014.
mamini zivoti

(odgovor članu Ex Yu)
Neposredna veza do poruke: 8993
23.11.2009 9:37:10   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Izgleda ce biti opasan kriticar. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 8994
23.11.2009 9:39:57   
Pretty mamma
marinčii,
slažem se za mtč, linija leptirić. Zaista su kvalitetni, ali su malo skuplji.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 8995
23.11.2009 9:40:38   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image dadada sklonij na vrijeme i meni ja zaplatila vaza, meni jako draga bila...Kako se samo smijao dok sam ja kupila ostatke

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 8996
23.11.2009 9:41:09   
mala mu
IZVORNA PORUKA: gvendolina

IZVORNA PORUKA: Ex Yu

mi jos uvijek deveramo oko cune, bebac je ok prevrce se okrece po sobi stalno je na podu predje cjeli stan kotrlja se ,,, al na cuni jos imamo zavoj i to nam je haos neznamo kako to da skinemo presvlacenje je pakao al proci ce i to ... 

zar niste skinuli zavojuser posted image nama su rekli 3 sata kasnije da ga skinemo.Skuhas kamilicu i kad se ohladi polako kvasi zavoj.Kad se dobro namoci lagano skidaj,malo ono bude i zalijepljeno,ali polako.Ja bila pocela i onda mm preuzeo,jer bi ja skidala 3 satauser posted image

nama su rekli nakon 24h da mu skinemo zavoj,malo se zaljepilo pa mi nismo smjeli čupati,isto smo ga namakali u kamilicu al' kako nije popuštalo odneli ga ko dr. i on mu skinuo..

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu gvendolina)
Neposredna veza do poruke: 8997
23.11.2009 9:42:06   
Anoniman
ja sam cekala ovaj dan...evo ga krenuo prema posudama od tete leniuser posted image ...sklaaaaaaaanjaaaaaj...gdje cu ja sada psu drzati vodu???

Neposredna veza do poruke: 8998
23.11.2009 9:42:46   
marinčii
pretty mamma je baš su super ovi dana budem kupila još koji a jučer je dobio jedan od tetke..jer nam sad treba veći broj (74)ovesve prerasto a njihovi nam baš pašu dugi su a uži model ..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

Neposredna veza do poruke: 8999
23.11.2009 9:45:03   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

poceo mi je skulpture razvaljivati...bas sam dobila fine kritike od sinauser posted image user posted image user posted image user posted image

Naš stan zaista trenutno nije predvidjen za dijete...mislim da bi vaša djeca uživala kod nas dok bi sve pregledali, prevrnuli i bacili na pod user posted image ....tako da ćemo uskoro morati uraditi mali razmještaj, ali najviše me je strah sta bih s kornjačama jer ih ne mogu staviti na neki viši nivo, a već vidim da će joj biti zanimljive kako ih sad snima iz AS user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  358 359 [360] 361 362   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *