|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
26.11.2009 6:51:11   
dady
jutro evo da vas pozzdrsavimo,vidim da smo jutros prvi!user posted image
dawud se probusio jutros u 6,pa evo sada mama pije user posted image ,bujrum nek se pridruži ko hoće,a beba ologuza se igra nogicama,konačno je skontao da može nogice staviti u usta!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Exyu čestitamo naa sunetu!
i sve bebače male ljubimo!user posted image user posted image user posted image user posted image

DAWUD 20.06.2009.
Mrvica je postala mrvetina!!!
:)))))))))

ZEJD 07.11.2012.
Nova Mrvica :)))

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 9251
26.11.2009 8:36:12   
Anoniman
jutro
jestel mi spavali.Mi smo sinoc imali goste,bio je nervozan kmekav,zaspo oko 21.budi se dva put jeo i do 7.spavali skoro ga kupala i opet zaspo.Uzadnje vrijeme se punoo smijemo al bas fino na glasuser posted image user posted image al kad god se smije stuca stouser posted image mozda uzdahne zraka.....
Poce se prevrtat,digne none,zaljulja se i prevrneuser posted image user posted image kako je smijesan ....
Ljubimo vas punoo

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9252
26.11.2009 8:42:42   
Mya_81 RR
Hej, felix, mila...mi slabo spavamo zadnja 4 dana...često se budi plačući user posted image i tako...a nakon hranjenja koje nam je oko 4, pola 5 (hm, prije je bilo oko 6, ali je mala malo pomjerilauser posted image ) slabo spava, vrti rukama kako stigne i okreće glavu, a drama je odmah nakon što joj duda ispadne...nemam pojma zašto je tako...sva sam nikakva ujutro i treba mi poprilično vremena da se razbudim (otprilike do negdje 20h kad je spremam na spavanje user posted image )

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9253
26.11.2009 8:43:11   
marinčii
jutro i od nas...i ovaj moj je baš nervozan u gužvi felix..jučer bili kod moje mame i došli ovi susjedi na kavu a on u plač nikako ga smirit..i mi se pokupili i kući..čim smo došli ..odma smijeh ,vrištanje ma druga beba...izgleda mi s njim nigdi nećemo moć otićuser posted image ...i mi smo jutros pajkili do pola 8 ..nismo odavno toliko dugo..dva puta se budili i jeli...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9254
26.11.2009 8:48:55   
Anoniman
ahhh,sta je ovoj djeciuser posted image user posted image
I mi smo takvi,uh sutra Bajram sto marinci kaze cim je guzva galama on se unervozi,a cim sam kuci guguce miran hm.tko ce ih stignituser posted image .Nauci se opet nosat,a sve je kriv mm.on ga i nosa rekla sam mu ja Necu da ga ucim .Gledam kad nema mm.da ga zabavim svakako samo da nenosam .Znimljive mu moje ruke(prsti)vrtim povis glave on gledi dira ih,hvata a pucketanje prtiju to je nesto posebno joj,sta ga nauciuser posted image .

Mya,nije ni Anel sjajan bas samo sto on sreca neplace kad se budi sinoc oko 1.cujem vrti se ja usta on trpa ruke u usta smije se ko naspavao se oce da mu se prica ja nista samo cucu dam i legnem nakon pola sata zaspo.
Place kad treba spavati uh tad je bas nervozan.
Kako Minjica hapi kasice?Svidjal joj,seuser posted image

< Poruku je uredio felix -- 26.11.2009 8:59:50 >

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9255
26.11.2009 8:55:02   
marinčii
a valjda ti bude sutra dobar..i ne bude ljut na gosteuser posted image user posted image user posted image ..
kako on papa?jeli prihvatio kašice?
ja jutros doručkujem a ovaj moj gleda u mene i sve me imitira kako žvačemuser posted image user posted image baš mi ga bilo žao..ma koda ga gladnog držimuser posted image user posted image jopuža mala
mya_81 jutro i tebi..kako je Minjica...sluša li?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9256
26.11.2009 8:55:51   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii

jutro i od nas...i ovaj moj je baš nervozan u gužvi felix..jučer bili kod moje mame i došli ovi susjedi na kavu a on u plač nikako ga smirit..i mi se pokupili i kući..čim smo došli ..odma smijeh ,vrištanje ma druga beba...izgleda mi s njim nigdi nećemo moć otićuser posted image ...

Eh, tako se i nama desilo u onom periodu kad je zahladilo pa neko vrijeme nismo nigdje išli...i dodje Minja na spavanje kod bake i dede i nastane drama...nije prestala plakati dok je nismo uspavali i umjesto slobodne večeri ja bilo kod roditelja do 10 navečer...i otada smo krenuli s laganim procesom navikavanja koji nam dobro ide jer stvarno ne želim da imam te probleme...

IZVORNA PORUKA: felix
Kako Minjica hapi kasice?Svidjal joj,se

Ide nam dobro..jučer smo papali tikvicu i ne znam je li joj se toliko svidjela tikvica da je plakala svaki put kad izvadim kašikicu ili joj je pasalo malo ono češkanje o žlićicu, ali šta me briga - pojela je sve...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9257
26.11.2009 9:00:43   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: marinčii
mya_81 jutro i tebi..kako je Minjica...sluša li?

Bila dobra par dana i onda je jučer opet uhvatila nervoza...evo je od ranog jutra samo cendra....ništa joj nije po volji...a i spavanje nas zeza user posted image ..eh, da smanjila je i spavanje po danu bar za pola user posted image

Kako vi, mila? Nadam se da će se buditi odsad svako jutro oko 8 user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9258
26.11.2009 9:03:01   
marinčii
mya_81 kako misliš na lagano navikavanje..voodiš je svugdi nakratko ili?a i meni se to baš ne sviđa al šta mogu..kad smo većinu dana nas dvoje sami pa se valjda privikao na mir i tišinu
e kad bi bilo svako jutro u 8 to bi bilo i više nego sjajno al sumnjam..i kod nas je to još promjenjivo...dobro smo polako se pripremamo za uvođenje guste hrane..bolje rečeno ja se pripremamuser posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 26.11.2009 9:05:13 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9259
26.11.2009 9:03:40   
Anoniman
kako on papa?jeli prihvatio kašice?

jest na moje iznenadjenjeuser posted image
Na dan pojede po solju jednu puno kasice.Tako i sutra dan a on sto ostane,mama pojedeuser posted image bas je fino.
Dajem i sokice al nece lopov na flasu vec na kasikicu,,,tako i dajem.
Bitno da hoce poslije i flasicu to mi je prvo.Na prve dvi,tri kasikice se stresa a poslije vec jede bolje dok okus neosjeti.

Neposredna veza do poruke: 9260
26.11.2009 9:07:39   
Anoniman
Ko nam naletio...ko nam naletiouser posted image user posted image user posted image nekiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...ja cu pasti u depru kada sve pocnete raditiuser posted image user posted image user posted image ko prava ocajna kucanicauser posted image user posted image user posted image

noaa...skontala sam i ja da je curauser posted image user posted image user posted image (doduse nakon 8 mjeseciuser posted image )...ma to ja kako je noa u bibliji musko pa automatski mi musko ime...sta's ljankase user posted image user posted image user posted image ...a inace pravo volim ta unikeks imena...vanja, sasa, NOAuser posted image user posted image
Hanady, kako je puslica??...ljubi jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9261
26.11.2009 9:09:10   
Anoniman
marinci,i kod nas je tako mir tisina.Kad gdje odem pa galama negodimu bas jos kad mu tko tepa malo glasnije vrcne se......
Anel ustaje oko 7.a spavao do 9.pomjerio lopov ustane oko 10.kmeci oko pola 11 ,spava mu se cudno nedam zaspat bar do 12.da ustimam jelo spava udani po 15.min najdulje je 25min i to se desi jednom u mjesecu.Izmori me da navecer mi nije nidoceka kad on zaspi,idem i ja odma lec tako da mm.jadan uvijke ostane sam gleda tv.user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9262
26.11.2009 9:12:25   
Mya_81 RR
Marinčii, ne vodim je sad nigdje u zatvorene prostore zbog gripe, ali idemo samo kod roditelja...tamo je uvijek puno (sestra, njen klinac, baka, mama, tata i pas) i to je dovoljno ljudi da se navikava na buku oko sebe user posted image ...to kad smo se nas troje zatvorili u stan nije htjela ni kod njih ići...čim dodjemo ona u plač, ali sad je dobro jer idemo češće user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9263
26.11.2009 9:16:37   
marinčii
felix i ovaj moj po danu slabo spava nekoliko puta po 15 minutauser posted image user posted image a smiješan je jučer mi u šetnji zaspo al čim kolica stanu on otvara oči,evo ga mlatara nogicama skoro trenerkicu skino user posted image user posted image ma smiješan je baš,,
mya_81 i ja odem kod svojihi kod svekrve al ne baš često jer mi nisu blizu i kod jedni i drugi mi treba pola sata vožnje..a kako mm radi a imamo jedno auto..onda većinom idemo vikendom ili evo ko jučer pošto nije radio...

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

Neposredna veza do poruke: 9264
26.11.2009 9:26:30   
sheri
jutro drage!
hladno jutro! kod nas nema grijanjauser posted image user posted image , prehladno je. no idemo opet kod dede, toplije nam je, a i idemo pomagati oko kolacauser posted image user posted image (ovo znaci smetati tetki)
I Nora ima tih momenata da kad vidi neke ljude place, ali opet neke druge-ne. primjetila sam kad mi nekome stanemo ispred vrata i ta osoba otvori vrata, valjda ad se iznenadi kad nas vidi, obraduje, sta li vec-ona pocne plakati. a kad nama neko udje ne placeuser posted image user posted image . ali, mog tatu kad god vidi( a ciko je btw veeeliki, uvijek smrknut) izmami mu osmijeh i ona se njemu odmah podje smijatiuser posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9265
26.11.2009 9:57:06   
mojbebac

samo da vam se javim ..... anja je kuci sa tatom, ja danas kratko svratila na posao, pa cemo u skitnju .... tj. u soping, tajo odlucio da nas casti .....user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9266
26.11.2009 10:01:06   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

ja cu pasti u depru kada sve pocnete raditiuser posted image user posted image user posted image ko prava ocajna kucanicauser posted image user posted image user posted image

Ma tebe ce tvoja Nunacha zabavljati svaki dan sa radno mjesto. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9267
26.11.2009 10:10:12   
marinčii
IZVORNA PORUKA: mojbebac

samo da vam se javim ..... anja je kuci sa tatom, ja danas kratko svratila na posao, pa cemo u skitnju .... tj. u soping, tajo odlucio da nas casti .....user posted image user posted image user posted image user posted image

blago vama..uživajteuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 9268
26.11.2009 11:18:43   
Anoniman
ja sam danas kontala u kupovinu,al moram povest Anela nema sveki kuci.Pa nemam ga kod koga ostavit,jedino mi briga jutros se kupali.Pa se malo bojim nahlada ...

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9269
26.11.2009 11:21:54   
marinčii
joj felix i ja sam baš tako bojažljiva..i svi me kao u čudu gledaju i govore mi da ću ga kao razmaziti..ma di ćeš ga držat tako moraš ga čeličit i takve izjaveuser posted image ...jel ti mama blizu da ga njoj ostaviš il čekaj da tm dođe s posla pa nek on čuva a ti u  hodnju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9270
26.11.2009 11:24:35   
Anoniman
nazalost nije ni blizuuser posted image
mora cu tako,ili ako nista neka me cekaju u autuuser posted image (prije ce tako biti)samo sto mm.mrzii samnom ici u kupovinu kaze nikad zavrsit kao da si otisla na kraj svjeta ....Nekonta nas zene kakve smo kad se gdje zavucemo......
I mene starh nahlada a i nama tako isto sve govore a meni na jedno udje na drugo izadje...
Kad se nahladi meni na brigu opet ne njima.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9271
26.11.2009 11:31:23   
marinčii
ma baš moje dijete moja briga...i imam pravo da ga odgajam kako mislim da je dobro..a znam i mm je takav kad je kupovina u pitanju

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9272
26.11.2009 13:10:22   
Pretty mamma
Hej,
evo samo da se javim. Put prošao super, ali smo se jaaako umorili, vozili smo 10 sati, došla sinoć u 22, jedva sam čekala da vidim smoju curicu. Baka i tetka su ju divno pazile, a ona se tako razveselila kad nas je vidjela user posted image user posted image .
Sad sidemo šetati pa se javimo kasnije, dok pročitam što se izdešavalo dok nas nije bilo.
Puse!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9273
26.11.2009 13:44:21   
ivanak
Dajmeo mu vode u mlijeko i kakica mu je mekša.... hB već mi je lakše.... pao mi je kamen sa srca....

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9274
26.11.2009 13:48:01   
marinčii
ivanak..pozdrav..ajde super da je stolica bolja sadauser posted image user posted image
a koju vodu ti daješ bebici..ja za pola mjeseca planiram početi s gustpom hranom pa me zanima koju vodu da mu dajem,flaširanu,s česme ,prokuhanuuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 9275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  369 370 [371] 372 373   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *