|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
27.11.2009 17:25:49   
Apotekarka
dadda al me zeno nasmija...
felix draga bit ce Anel dobro a ne brini i dalje ti ponavljam za njega je normalna temp.do 37,5 ako rektalno mjeris...ne znam tko ti rece da ima temparaturu taj doktor garant nije upucen dobro...
Antonio je zadnjih dana bas kemkav,da li su zubi ili bolest zvana nosanje ne mogu da odgonetnem...nocas se budio priča vristi,ovo dijete se uvijek bori da ne spava i sam protiv sebe kad je toliko umoran i trlja oči,place ali nece pa nece dok ga bas skroz ne osvoji...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9326
27.11.2009 17:58:26   
Anoniman
dadada a sto  su tvoji momci smijesniuser posted image user posted image
apotekarko hvala mila,al on mi vise izgledao kao bolestan odnosno nahladjen malo.Jer mu se u ocima tako vidi.Bas je nervozan inace nije takav vec dva dana je nepodnosljiv cim ustane place,pozelila sam ga hornog vidjet.Spava od 16.sati umoran je pile moje neka odmara potreban mu je san a ikom...
Sto god,da je nadam se da ce ta faza brzo proci.....

(odgovor članu Apotekarka)
  Neposredna veza do poruke: 9327
27.11.2009 18:06:05   
Anoniman
dadada, uh mila zao mi je sto su ti priredili takav cirkus, ali ne cudi me nista od tata user posted image
Ljubac za tebeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9328
27.11.2009 18:10:45   
Anoniman
sahara ljubi mi Ajnicu.....

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9329
27.11.2009 18:17:54   
n1kky
Bajram Serif Mubarek Olsun i sve najbolje svima koji slave...

09.09.2009. najsretniji dan u mom zivotu...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9330
27.11.2009 18:29:41   
mojbebac
e dadada sto se ismijah, samo sam zamislila to sve sto si napisala .... user posted image user posted image

anja je evo nesto nervozna popodne, buni se, sve joj smeta, i samo hoce da se igramo sa njom, nece sama. ne znam sta joj je .... jos malo pa ce na spavanje ....

< Poruku je uredio mojbebac -- 27.11.2009 18:30:10 >

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu n1kky)
Neposredna veza do poruke: 9331
27.11.2009 18:32:15   
Nunichi
IZVORNA PORUKA: dadada

nego ne znam dal' da ovo pisem ovdje ili na "mame"user posted image user posted image muz je u pitanju ali zajedno s andrejom...elem, rekoh ja mm odoh da legnem 2 sata ne zelim znati za vas ...jah, i fino mu kazem...ako cujes da se nateze stavi ga na tutu...elem nedadose oni meni svakako da spavam od silne vriske i kenkanja, ali bas mene briga ja fino lezim i pravim se da spavam...nakon pola sata cujem ....ne andrej, stani, cekaj, ne...andrej....irenaaaaaaaaaaaaaaaaaa te ja ko vojnik ustadoh udjem u sobu andrej gol, kaka po zidu, kaka na podu, kaka na andreju...mali se smije a veliki kuka a ja skoro pa placemuser posted image user posted image user posted image user posted image pustio ga je da se ukenja u pelenu a njega vise ne mozes normalno presvuci, posto se odmah okrece i pocne da puza...a naravno nije bio spreman na takvo presvlacenje...ma ne znam u opste kako tu scenu da docaramuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jah i sada obojica spavaju a JA SAM BUDNA

Ma meni si vala docarala. Evo ismijali smo se i mm i ja. user posted image user posted image user posted image user posted image
Mogu misliti cirkusa. user posted image

Sahara draga, utjesila si i ti nas. Morala sam i tvoj post procitati mm, da i njemu bude lakse sto nismo sami. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9332
27.11.2009 18:33:03   
Anoniman
Hocu sreco, ljubi i ti meni Anela, nadam se da je boljeuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9333
27.11.2009 18:35:29   
Anoniman
Nunichi, ej, ma ludilo, hahahahaha, niste sami, a i ja njoj prijetim da cu je buditi rano kad se bude vracala kuci s derneka ( tvoj receptuser posted image )

Ljubac!

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9334
27.11.2009 18:38:48   
Nunichi
user posted image user posted image user posted image Nekako covjeku bude lakse kad zna da nije sam. user posted image
Moram se napregnuti veceras kad bude ustajala pa sjetiti se da si i ti negdje daleko budna. user posted image user posted image
Valjda cu se sjetiti, znas da nisam dobra tokom noci, kao i neki prisutni. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9335
27.11.2009 18:51:06   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , uh ja mislim da sam podvojena licnost u tim momentima, ne prepoznajem samu sebe kad sam ljutauser posted image

(odgovor članu Nunichi)
  Neposredna veza do poruke: 9336
27.11.2009 19:11:17   
sheri
drage moje, bajram barecula svima koji slave!
mi smo napokon stigli kucici, i Nora pajki. mislim da ima burne snove, koliko je ljudi danas vidjelauser posted image . al hajd gotovo je.
bila je dobra, svima se smijala osim mojoj dragoj rodici koja jedina ima frckavu kosu. nju kad vidi podje plakati, ali na kraju joj je poklonila jedan osmijeh.
svasta smo dobili, i poklona i bajramlukauser posted image user posted image user posted image user posted image
ljubim vas puno

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9337
27.11.2009 20:16:08   
Anoniman
joj ja nisam ovdje cestitala nego na kolektivnim cestitkama ...pa cu i ovdje ponoviti

user posted image BAJRAM BARCULAuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 9338
28.11.2009 10:23:00   
marinčii
jutro od nas!!mi se noćas dva puta budili,,neznam šta mu je dosad se samo jednom budio rijetko kad 2 puta al evo ima nekoliko noći po 2 puta se budi..ja opet počinjem misliti da nemam dovoljno mlijekauser posted image user posted image evo sad gospodin mali u ljulji legi i vrišti li vrišti..
pozz i puse za sve bebiceuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9339
28.11.2009 12:04:11   
Mya_81 RR
Eeeee, svi negdje otišli i nas zaboravili...neka, neka...user posted image

Mi imamo problema sa kašicama...čim joj stavim kašikicu odmah bi češkala desni  tako da nam to stvara problem...po prvi put je moram kompletnu presvlačiti nakon jela...nadam se samo da uspije nešto i progutati i da ovo neće trajati predugo....hoćemoooooooooooooooo više i te zubiće da vidimooooooo user posted image ....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9340
28.11.2009 12:10:00   
bebana27
evo i nas danas odmaramo nista necemo raditi jer idemo kod zauve na rucak
mali spava a ja malo po netu zadnji dana nesto mi je nervozan po dani spava a navece mjesecari user posted image user posted image user posted image dusa mamina
Mya u tebe se je curica rodila na moj rodjendanuser posted image user posted image user posted image nas dvije slavimo zajedno na isti dan

< Poruku je uredio bebana27 -- 28.11.2009 12:11:15 >

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 9341
28.11.2009 12:20:03   
Anoniman
Pozdrav svima!

Mi smo imali mirnu nocuser posted image , aloi je jako kasno zaspala, a sad opet pajki, mozda se i ja pridruzim ako stignem dok se ne probudi.
Sklopili smo sator i zasad je uspjela da se popne drzeci se za njega i interesantni su joj kljucevi i loptice koje dodju uz njegauser posted image

Ljubaccc!

(odgovor članu bebana27)
  Neposredna veza do poruke: 9342
28.11.2009 12:21:56   
pocahontas
IZVORNA PORUKA: marinčii

jutro od nas!!mi se noćas dva puta budili,,neznam šta mu je dosad se samo jednom budio rijetko kad 2 puta al evo ima nekoliko noći po 2 puta se budi..ja opet počinjem misliti da nemam dovoljno mlijekauser posted image user posted image evo sad gospodin mali u ljulji legi i vrišti li vrišti..
pozz i puse za sve bebiceuser posted image user posted image user posted image

draga, nemoj to niposto misliti..kod mene je identikus situacijon vec dvije noci..slomi me ovo moje malo čeljade user posted image probudi se pa gleda onako kroz resetke, dva crna oka bleje u mene pa onda nakautira cuclu koja tako odzvoni od parket i razbudi se...joj joj joj..pa onda brze bolje podoj i nastavi spavati..i onda opet tako nakon dva ili tri sata..sinoc je zaspao u 21.30 normala, pa se u 23h probudio pa u pola 2 pa u pola 5 pa u pola 8...user posted image ali hajd, dobro je dok nastavi i dok se ne igra po noci...

kod nas je kakica tvrda jako ovih par dana..nije se bunio do jutros..kada je kakao malkice je poceo da place..onda sam mu brze bolje sljivu za dorucak dala i par kasikica vode prije toga...uh, istovar samo takav user posted image
ne znam koju kolicinu vode treba da popije ili treba li uopste obzirom da pojede jako malo voca ujutro i poslije podne pojede nestle riza pahuljice sa tikvom ili mrkvom ili tako necim? probala sam mu na kljun dati vode...popije nekako 10 ml i to je to...poslije pocne da glodje onaj kljunuser posted image

< Poruku je uredio pocahontas -- 28.11.2009 12:25:27 >

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9343
28.11.2009 13:23:33   
Pretty mamma
Evo i mene na koju minutu.
Laura već 2 noći prespava sve do 7 ujutrouser posted image . E sada vjerujem da će se probuditi noćas...čim ju nahvalim, sve se okrene.
Vrijeme je bljak pa ne idemo nikamo, ona spava, ja njuškam po netu. Pokvario mi se mob. pa gledam ima li što povoljno.
Dadada, baš sam se nasmijala, mora da si imala čistiti poslijeuser posted image .
Nadam se da je Anel bolje.
Marincii, nemoj misliti da nemaš mlijeka, imam i ja te faze, traju po koji dan i sva sam istraumirana, onda opet imam na izvoz. Samo se opusti i ne brini.
Sahara, kakav je to šator?
Puse!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9344
28.11.2009 13:29:47   
marinčii
pocahontas i pretty mamma hvala vam na podršci to mi sad baš treba..sinoć je bio konektovan točno pola sata na sisi..ma sva sam se ukočila tako da sam jutros dojila u ležećem položaju..onako sjedeći mi leđa odpadaju...ma valjda prođe za dan dva..nije prvi put da nam se događa al eto ja svaki put pomislim da nemam dovoljno mlijekauser posted image al valjda bi on plako da je gladan ..evo danas je baš veseo..

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9345
28.11.2009 13:32:32   
mojbebac
Sahara, kakav je to šator? i mene bas interesuje, ako moze slicica, ja bih kupila anji nesto interesantno pa mi treba ideja, mislim da joj je dosadio onaj kavez, ili ogradica ili kako vec da ga nazovem, uglavnom znate na sta mislim ....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9346
28.11.2009 13:33:33   
Pretty mamma
marinčii,
i ja upravo tako razmišljam, da je gladna valjda bi plakala.
Moja malena uvijek doji u ležećem položaju, mislim ja ležim (a i ona) i kod nas sve traje jaaako dugo. Ali sve se to istrpi, imam osjećaj da pola dana ležim, od kako sam rodila. Zadnja 2 dana sam baš mislila da mi se količina mlijeka smanjila, već sam zamišljala scenarije u glavi što i kako dalje, ali sam bila uvjerena da je to neka faza. Evo sad je opet sve po starom.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9347
28.11.2009 13:46:50   
Anoniman
http://www.tomy.co.uk/products/discovery-dome-deluxe/?parent=2123951

Ovo je sator, ma pise da je tek od 12 mjeseci ali kako stvari stoje njoj ce tad biti zanimljivo nesto za djecu od 2 godineuser posted image , zasad se upoznajemo sa dijelovima a kasnije cemo koristiti sve njegove sadrzajeuser posted image

Marinci, to sa mlijekom se desilo i meni milion puta, mada sam odavno prestala da se pitam ima li dovoljno, vidim napreduje kako treba a i sad polako njopa i drugu hranu, nemoj brinuti ne nestaje mlijeko tek takouser posted image

(odgovor članu Pretty mamma)
  Neposredna veza do poruke: 9348
28.11.2009 13:55:38   
Anoniman
http://www.tomy.co.uk/products/discovery-kaleidodisc-lightshow-activity-centre/

A imamo i ovo,ovim se sluzimo od 2 mjeseca, prvo je bio vrtuljak na kreveticu pa sad igracka na podu, ma super smo ovo iskoristili, ovo bih fakat preporucila mamama koje su tek rodile jer se isplati dugorocnouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9349
28.11.2009 14:04:59   
Anoniman
dobar dan
Jestel mi spavali.Mi jesmo tura spala skroz hb.user posted image user posted image al i dalje se budimo plakajuci ,nosamo se non stop.Bitno da nema ture.Budili smo se dva put jeli i do 7.spavali .Usto lopov rano,ja malo ko produzila 25min.kad se okrenu on nogicu proturio kroz krevetic,ogradicu brzo sam skocila i pomaknula ga do kraja kreveta .Nema mira.Trpa sve u usta sto nadje rukice najsladjeuser posted image user posted image .
Pocahontas,vidim mucite s kakom.Bome i Anel nije vec 3dana kakio,muci se jos kako je imao turu valjda teze.Prducka,i usmidi ja skinem pempu ono nista ako nebude kakio do sutra idemo u potragu za sljivama (sokic)to mora da protjera.Kad nece ni caja slabo pije dam flasu on se igra s njom po desnima je gura....
Mya,nije ni tebi lako s Minjicom vidim i nju desni muce kad ce ti vise zubici da ih nemuce.
Anel zaspo pa ja malo na netu.
Ljubim vas.

< Poruku je uredio felix -- 28.11.2009 14:08:01 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  372 373 [374] 375 376   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *