|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
4.12.2009 8:45:24   
samedi
Evo glasala sam za Lanu,stvarno je preslatka!!!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 9651
4.12.2009 8:57:45   
Private
Jutro mama i malim bebama,kako ste,pije li se kafa?Vidim zalite se da bebe nece buku,ovaj moj spava i kad TV radi,a jucer sam i usisavala pored njega.user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 9652
4.12.2009 9:08:32   
DM
Moraću i ja početi piti kafu,da makar nekad u danu naptavim pauzu(osim kad sam na ringeraji)! Svi piju kafu,a jauser posted image user posted image user posted image !!!!
e private i moj je tako spavao kad je bio manji, a sad se prolopovio-spava po 1 h max i budan! Njemu smeta kad ne podrigne nakon podoja i to ga probudi,a zaspi na siki,ponekad smo ponekad ga uspijemo drugačije uspavati,a to je uglavnom negdje u gostima, u AS i to velikoooooj galami! Kažem im da je to sindrom drugog djeteta,mada ni prvi nije naviknut na tišinu!
Ima li ko vijesti o myi?

Čim želja prestane biti želja,
čim minu čežnja, ni slasti više nema!

(odgovor članu Private)
Neposredna veza do poruke: 9653
4.12.2009 9:11:26   
marinčii
doublemom ovaj moj može kući spavati uz tv i radio,al izgleda on se boji nepoznati osoba a još ako su glasne odma u plač,čitala sam na temi podrška da je minja bolje nema ture ako spadnu leukociti možda će i kućiuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 9654
4.12.2009 9:15:59   
Private
Ovaj moj je katastrofa od djeteta.Tek mu je dva i po mj.a takva je baraba.Prvi mjesec sam ga morala razbuditi da jede,kasnije on mene budi da jede.Vec dva dana nece da spava po danu ni u krevetcu ni na seciji vec u autosjedalici,eto neki mu to cejf.Vidio gospodin da mu je super,pa hoce da se ljulja u njoj,od jutros pogotovo.Cim stanem u dreku.Sinoc je ne plako nego se dero ko blesav,jel ga iznesem u hodnik,na balkon,kupatilo,usuti se i pocne da razgleda.Vjerovatno mu naumpalo da malo prosetauser posted image Iz pameti ce me istjerati ovo djeteuser posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 9655
4.12.2009 9:21:00   
Pretty mamma
mojbebač,
čitala sam da banana može zatvoriti, pa da nije od toga beba imala problema?
L se jednom budila u 5, ali sam ja loše spavala, danas sam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Budile smo se konačno u 8, ali sam pospana...
Idem vidjeti što ima sa Minjicom na drugoj temi.
Marinčii i ja iščitavam temu o uvođenju GH, baš nije jednostavno. Mislim je, ali opet nije.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9656
4.12.2009 9:23:32   
DM
E baš mi je drago za malu bucuuser posted image user posted image user posted image
Ma i meni je zna napraviti frku kad neko dođe-on hoće da siki i da spava,još nema neki ustaljeni red spavanja-jedan dan buđenje u pola7 drugi u pola9( s tim da po nekoliko puta siki po noći)i kako onda da spava u isto vrijeme?!
A još i te muke sa podrigivanjemuser posted image user posted image user posted image !
A ne mogu ga non-stop držati na siki da bi on zaspao(mislim po sat vremena i onda budan za pet min)!

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9657
4.12.2009 9:29:44   
DM
I mi počeli sa GH :mrkva-ide nekako
                         jabuka:pa eto
                         krompir:ma radije ne bih
                        riža sa breskvom:njam,njam
a sika je glavna hB

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9658
4.12.2009 9:44:39   
marinčii
pretty mamma ma kao izgleda lako al bogme nije,,jase nešto baš bojim da ne bude problema kad počnemo s grčevima,alergijamauser posted image ,al ajde valjda neće
mi dobili bon za paketić od sv.Nikole iz mm firme sad u subotu u KOSAČI bude predstava i onda dijeljenje paketića,al bome neznam bili išli strah me radi ove gripe a bit će gužva,a nama predstava ionako ništa ne znači više mi zbog slike volila bi baš al bojim seuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 9659
4.12.2009 10:16:32   
Anoniman
marinci,i meni svi kazu da ga ucim na galamu a ne na tisinuuser posted image user posted image
Ja Anelu dajem svasta i sad-zasad oce i flasu i gustu hranu.Juce sam kupila 2 kasice i sokic.Kasice su slane.
Sledece sedm.abd.kuham pa neznam samo kako piru da napravim,smijemli stavit mljeka.
Odnosno nesto mi naumpade da napravim piru i stavim ad.mlijeko stim da mu dobro izmeksam sta mislite???

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 9660
4.12.2009 10:20:28   
marinčii
felix mislim da smiješ stavit ad mlijeko u piru mada nisam sigurna kako će to ispastiuser posted image ajde valjda ti koja iskusna mama kaže ,

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9661
4.12.2009 10:24:06   
Apotekarka
Felix ja sam jučer pravila Antoniu piru s ad mlijekom pira ko pira a on je i navikao na to mlijeko...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9662
4.12.2009 10:25:48   
sheri
dobar dan!
mi smo pajili ok, mada je mama mogla jos
sad pijem kaficu, a Nora gleda crticuser posted image user posted image user posted image . glava me zaboli koliko pojacam da dijete uzivauser posted image user posted image
marincii, ja cu ti doci i stuci te ako ne odvedes dijete na prvu dodjelu paketicauser posted image user posted image user posted image
ja jedva cekam Novu godinu! i zbog sebe i N, mada vise zbog sebe jer ne vjerujem da ce ona ista skontati. malo otidji, nema ljubljenja, diranja, pokupite paketic i svi sretniuser posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9663
4.12.2009 10:27:50   
marinčii
sheri tu baš bude puno gužve a ovaj moj plašljiv pravo mislim da bi samo plako pa bi mi to bila tlaka,a još javljaju kišuuser posted image ,što ovaj Božić nije ljetiuser posted image
poslat ću ja mm po paketić user posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 4.12.2009 10:28:27 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9664
4.12.2009 10:31:54   
DM
Ma ja se izgubim među tolikim mamama!
Feliks doji li malo? Ako doji( a ako i ne doji)pire možeš napraviti bez ičega,samo sa vodicom u kojoj se skuhao krompir,važno je da probaraznovrsnu hranu i da se na nj navikne, nama je možda neukusna a njima je to njam,njam..

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9665
4.12.2009 10:37:19   
Anoniman
nedojima nego je na ad.mlijeku .....
Hvala vam,probat cu napravit s ad.mlijekom posto tu hapu jede i podnosi.

(odgovor članu DM)
  Neposredna veza do poruke: 9666
4.12.2009 10:39:22   
Anoniman
idem mm.kad vidi da sam palila net rece sta je ovouser posted image user posted image on ga iskljucio posto sam juce nabila malo vise racuna heheh al sam skontala kako ga pali.....
Recu neko ti provalio i trosi net.....user posted image user posted image user posted image
ljubite male guzare
pusssssa

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 9667
4.12.2009 10:42:45   
sheri
znam da je guzva mila, a i znam da ces odluciti najbolje sto znasuser posted image . ja sam uzasno luda za Djeda Mrazom, i sve oko njega, Nova god, i bas mi je zao sto se sad ovo radi da ga zabranjuju i sl, zao mi zbog djece. ja sam rekla ko mom djetetu kaze da on ne postoji, sa mnom ce posla imatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DM)
Neposredna veza do poruke: 9668
4.12.2009 10:46:31   
marinčii
ma naravno i ja obožavam sve oko Božića,nove godine još mi rođendan 29.prosinca pa mi je 12 mjesec najdražiuser posted image ,ma čuj zabraniti Djeda mraza ma gluposti pa oni hoće da ubiju sve lijepo što djeca imaju...i to nazivaju demokarcijomuser posted image (al nije to sad priča za ove teme) 
a dogodine ćemo ga voditi sigurno..mada sam ja mislila i ove al me zeznu ova svinjska gripa..baš me ustravila

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9669
4.12.2009 10:50:15   
noaa
cao mame i bebare,vidim kod vas muke oko uvodjenja GH,mi smo poceli sa 4 mjeseca sokice i vocne kasice a sa 6 ostalo pa ako mogu pomoci tu sam..

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9670
4.12.2009 11:08:33   
sheri
hej, pa i mi smo prosle sedmice poceli sa kasicama. jabukica ok, mrkva ok, breskva nije okuser posted image user posted image user posted image , valjda joj kiselo, meni je, pa nece dijete. ja to malo samo napravim, jednu cetvrtinu jabukice malo skuham i ispasiram, pa pojede. ko zna, mozda bi dijete jos, ali nejma, ne damuser posted image user posted image user posted image user posted image . a nisam primjetila da manje doji, ni kolicinski, jer isprazni siku, a ni rijedje, dojimo kao i do sada.
ma i meni je sve izgledalo kao nuklearna fizika, ali sa je ok

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9671
4.12.2009 11:10:44   
marinčii
sheri znači ti sama praviš kašice,ja se još mislim koje mi je zdravijeuser posted image ili kupovne il da pravim ,ma ja sto pitanja sebi postavim ma sve moram iskomplicirat i provjerit po 100 puta pravi tvrdoglavi jaracuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9672
4.12.2009 11:15:30   
sheri
marincii, ja inace sve sama pravim. ne volim kupovnu hranu, osim cevapauser posted image user posted image user posted image user posted image . a kuci sam, imam vremena, i pravim. i mnei je moja mama. imam sokovnik, za sokice, super budu, a i sama to pijem. a kase naprvim stapnim mikserom, on je zakon. mozda cu i ja nekad to kupiti, ali dok ne moram prvaim sama

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9673
4.12.2009 11:37:17   
marinčii
ma imam i ja i sokovnik i blender a i štapni mikser  al opet nekako nisu ni zdrave ove voćke što kupujemo pa mi i to nekakouser posted image ma neznam nisam pametna,svi mi želimo najbolje i najzdravije svojoj djeci al bojim se da više ništa nije 100%zdravo tako da jedino možemo birati ono što smatramo makar malo boljim

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9674
4.12.2009 11:43:39   
sheri
ma naravno!
a ti cs svakako odluciti sta je najboljeuser posted image evo N hoce da kuca

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 9675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  385 386 [387] 388 389   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *