|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
7.12.2009 13:43:29   
Anoniman
evo ti i chiccove http://www.amazon.de/s/ref=nb_ss_3_8?__mk_de_DE=%C5M%C5Z%D5%D1&url=search-alias%3Dbaby&field-keywords=hochst%FChle+chicco&sprefix=hochst%FCh

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9901
7.12.2009 13:52:43   
Pretty mamma
dadada,
ovo je zaista skupo...u AmeriKi je puuuno jeftinije, ma znala sam. Hajd da su ovo cijene u markama, ali je zaista previše. Mislim, cijene su kao i ovdje, ništa jeftinije.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9902
7.12.2009 13:55:53   
marinčii
ma stvarno su skupe ove chiccove meni se svidila ova chicco polly al kod nas je 300km,to mi baš previše

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Pretty mamma)
Neposredna veza do poruke: 9903
7.12.2009 14:00:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Pretty mamma

dadada,
ovo je zaista skupo...u AmeriKi je puuuno jeftinije, ma znala sam. Hajd da su ovo cijene u markama, ali je zaista previše. Mislim, cijene su kao i ovdje, ništa jeftinije.

zavisi sta...ima stvari kao npr. ova prohodalica za koju sam ja zapela ona je duplo jeftinija...cak je jeftinija nego u ameriKi...a ovi ameri ne salju u evropu...jedino da nadjemo neke koji salju

Neposredna veza do poruke: 9904
7.12.2009 14:31:51   
bebana27
ej drage moja evo da vas napokon pozdravim mali mi nervozan ovih dana pa nemam vremena da se javim
juce je imao zelenu stolicu pa ne znam sta je strah me a sutra idemo na kontrolu
nadam se da nije nista strasno jer on lijepo jede spava ali svaku noc u isto vrijeme podje plakati pa sve do ponoci prije ja zaspem nego on

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9905
7.12.2009 14:36:00   
sheri
bebana, jel izvuce sve iz sike? mozda se napije samo onog prog vodenastog mlijeka? nam ase to desilo kad je N imala 4 mj, pa mi doktorica rekla da joj uvedem nadohranu,a li ja ju nisam poslusala. i dijete ok, napreduje i bez toga. samo jesam forsirala da popije cijelu siku

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 9906
7.12.2009 14:53:06   
škorpija
bebana to mi zvuči kao da ima grčeve

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 9907
7.12.2009 18:29:04   
belmac
evo i nas user posted image
djećica su ozdravila i super se oporavila. skroz sam zadovolna jer , ipak, iako ih je napao ovaj virus sve je skroz brzo prošlo i najbolj moguće, bez ikakvih, i najmanjih komplikacija. to su mamine jake bebare.user posted image
inaće, kod nas ništa novo, zubova ni na vidiku, puže, igra se, fino pajki, mada zadnjih dan-dva odbija hranu. samo siki, ali ništa drugo neće. opet neka njena faza, nadam se da će je proći brzo. glavna fora joj je da puže samo toliko koliko joj treba da dođe do nećega uz šta će da se podigne. ustaje uz sve: zid, vrata, kauć, sto...i stoji. ćuva se samo jednom rukicom i bojkotuje kad se spusti da sjedi.hoće cura da hoda! uživa da se gleda u ogledalo, sita se isprića sa odrazomuser posted image podsjeća me na onu bebu sa reklame za osiguranje.sve viri iza ogledala, traži "bebu".
toliko za sad.ljubac za generaciju!user posted image

Aiša, mamina velika princeza - 1997.
Harun, mamin momak - 2000.
Amna, mala guzara - 21.3.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 9908
7.12.2009 18:31:56   
Anoniman
belmac, super da su djecica ozdravila, hB, ljubac za njihuser posted image
I hanady je negdje pisala da su djeca ozdravila, i njima ljubac, super za djecicuuser posted image
Ja se javim poslije, kad mi Ajna dopustiuser posted image

(odgovor članu belmac)
  Neposredna veza do poruke: 9909
7.12.2009 18:40:01   
Pretty mamma
Belmac, divne vijestiuser posted image user posted image user posted image
dadada,
si skontala sta za guralicu?
škorpija, slike su divne!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu belmac)
Neposredna veza do poruke: 9910
7.12.2009 18:53:24   
Anoniman
P. mamma, bila sam danas u Orchestri, opet 50 %  i 30 % snizenje na neke stvarcice, kupila sam joj neke gegice i igracku telefon, a u Malisi smo nabavile tutu user posted image , naravno morat ce na obuku kod Andrejauser posted image

Neposredna veza do poruke: 9911
7.12.2009 19:01:24   
Pretty mamma
navedi ti nama cijene gega i igračaka, da vidimo isplati li nam se ići user posted image

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9912
7.12.2009 20:02:29   
Anoniman

navedi ti nama cijene gega i igračaka, da vidimo isplati li nam se ići user posted image

E jest ti daleko, ccc, gege 16 KM ali su sa onim folom kao suknjica preko, a igrackica oko 17 user posted image , ali je zasad ni ne gleda, uzas user posted image , i dalje zeli nase mobiteleuser posted image

Neposredna veza do poruke: 9913
7.12.2009 20:49:12   
pocahontas
i mi smo danas setala se ciic mici user posted image ..cici je sve prespavao pa se plaho nadam da mu je godilo...i sutra cemo ako "bidne" lijepo vrijeme user posted image
odosmo se kupati, sami smo tajo nam radi user posted image ..pa da mamita gleda izbacivu na Velikom Bratu (nemojte nikome reci user posted image user posted image ).... 

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9914
7.12.2009 23:29:03   
mojbebac
samo da vam se javimo, ja sam u haosu sa poslom, nist ane stizem, jos kad dodjem kuci i najave mi se gosti , evo sad su mi otisli .... ma poludicu majke mi .... radicu do kraja decembra, i onda pauziram januar user posted image user posted image user posted image , da se druzim sa mojim bebacem, i da zajedno uzivamo u zimskim carolijama .....

vala moglo bi se organizovati i jedno druzenje na nekoj od okolnih planina sada u januaru kada padne snijeg?

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 9915
8.12.2009 9:55:44   
Anoniman
Jutrica.
Kako su vaše bebice spavale? Moje zaspao tek u 22:30 user posted image , prvo buđenje u 4h user posted image  i onda zvanično u 7h. Sreća pa se probudio inače bih zakasnila na posao user posted image
Da vas pitam, mi bismo trebali ići na redovnu vakcinu, onu sa 6 mj., al se meni nešto ne da voditi ga zbog ovih viroza.... user posted image  Koliko smijemo kasniti?

(odgovor članu mojbebac)
  Neposredna veza do poruke: 9916
8.12.2009 10:25:05   
noaa
Enisa pa dje si zenouser posted image user posted image mi smo kad je bila nestasica hib-kasnili 2 mjeseca e sad nama su rekli da kasniti mozemo al ranije se ne moze primiti niti jedna.

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 9917
8.12.2009 10:29:00   
delly
jutro svima
i moja je zaspala oko 23 sto meni pase user posted image mogla je i ranije ali morala sam je izgnjaviti user posted image spavala u komadu do 6 i 10 jela i spavala do 9 49 user posted image u minutu se to prati user posted image user posted image .
izgleda da joj izbija zubic jos jedan kraj ovog ,vidim ga ali jos nije izbio pa je muci to malo user posted image ali hb nema temp

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 9918
8.12.2009 10:54:15   
Pretty mamma
Noćas smo imali burnu noć. L je zaspala rano, oko 21 sat, ali se budila u 1.15 i bila budna do 4.10. Ja sam ta 3 sata ludila. Ona se igrala, 2 puta dojila, pričala...ma nema šta nije...meni je to trajala kao godina...onda sam još počela šmrcati jer sam bila sa sikama "na izvol'te"...taman kad sam zaspala, oko 5 se mm budi jer radi od 6 pa me i to razbudilo. Danas sam user posted image user posted image .
Dadada, skonta li sta za guralicu?
Puse!

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 9919
8.12.2009 11:10:25   
Anoniman

Belmac, divne vijestiuser posted image user posted image user posted image
dadada,
si skontala sta za guralicu?
škorpija, slike su divne!

ma skontala sam da trazim od dide (mog tate) za novu...tj. u njegovom slucaju za booooooooozic...on zivi vani, pa reko taman da ga iskoristim...ali cu ih svakako kontaktirati (mislim na amazon) da vidim salju li i ostale prnje sem knjiga i cd-ova

ja vama, tebi i pustari, jos ne snimih one dvdove user posted image user posted image ...ali budem, budem

Neposredna veza do poruke: 9920
8.12.2009 11:12:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

P. mamma, bila sam danas u Orchestri, opet 50 %  i 30 % snizenje na neke stvarcice, kupila sam joj neke gegice i igracku telefon, a u Malisi smo nabavile tutu user posted image , naravno morat ce na obuku kod Andrejauser posted image

dovedi ti nju da vidi kako se to radiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a za mob. pa pocnite ga ti i muz ti u tebe koristiti pa ce i onauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 9921
8.12.2009 11:12:59   
delly

IZVORNA PORUKA: bebana27

ej drage moja evo da vas napokon pozdravim mali mi nervozan ovih dana pa nemam vremena da se javim
juce je imao zelenu stolicu pa ne znam sta je strah me a sutra idemo na kontrolu
nadam se da nije nista strasno jer on lijepo jede spava ali svaku noc u isto vrijeme podje plakati pa sve do ponoci prije ja zaspem nego on

tako smo mi imali , grcevi su to draga moja, pogledaj sta ti jedes mozda mu skodi to ... nazalost nista nepomaze samo nosanje i pjevanje jer njih to boli user posted image ... nama je proslo negdje oko 3 mj... ali svaki dan u minutu dode.... user posted image

25.07 -dosla je nasa princezica

(odgovor članu bebana27)
Neposredna veza do poruke: 9922
8.12.2009 11:15:20   
anidla
dobro jutro  i od nas user posted image
noc je prosla super, tri budjenja po pola sata, ali ovo zadnje oko pola 6 me smori jer tad pocinju grcici...evo sve do sad sam deverala s njim, zaspao je ali i dalje se vrti u snu i stenje....stavila sam mu toplu gazu namocenu uljem pa kao zaboravi malo...pomogne....danas ce mm kupit neki sirup nurs nesto user posted image user posted image user posted image valjda ce pomoci jer ovaj caj Hipp od komoraca nula poena, bar nama nista ne pomaze, imam osjecaj da su sve jaci grcevi....

sto se viroza i kontrola tice, mi moramo 10-tog na prvu vakcinu (onu od mjesec)....umirem od straha od same pomisli na bolnicu ali sta cu...ususkat cu ga i prekriti lice user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

Neposredna veza do poruke: 9923
8.12.2009 11:18:16   
Pretty mamma
Hej dadada,
nije do tebe za dvd-ove, nego za nas. Još ti ih ne dadoh.
Neka dedo i nama kupi guralicu ako su ove jeftinije za Božić, mislim ako dolazi, ja ti šibnem novce. To mi nekako super izgleda, valjda je korisno.

Laura je u mom naručju!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 9924
8.12.2009 11:18:28   
Nunichi
Anidla mila, mislim da nurs nesto user posted image ide tak nakon punih mjesec dana. Pa eto sacekaj do sutra. user posted image

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 9925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  395 396 [397] 398 399   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *