|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  520 521 [522] 523 524   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
24.1.2010 21:50:28   
iv@ncica
hvala   drage  moje  ..i  ja  milslim  da  su ove zubeee  navalile 3 i 4-ceuser posted image ..malo  se  i  guza  crveni  i  prokakio  se  puno,  ali  ne  gubi  tek,,,fino  mi  je  jeo..samo  nece  da  doji  danas  nikako..osim  nocas  pomalo...ali  ne  moze  nocic   ne  radi...a  sad  je  sva  nadri  medicina  u  opticaju..eto  vec  me  zove  idem.. ;))))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13026
24.1.2010 22:03:56   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

p.s. skonta li ikada kako se zovu one patike?

Ma jok...nema odgovora na to pitanje...to niko, nikada nece saznati

Hm, da nisu mozda djonarice, kao bivsu folklorasicu me taj naziv nesto podsjeca na te patikiceuser posted image

< Poruku je uredio sahara -- 24.1.2010 22:04:29 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13027
24.1.2010 22:07:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Hm, da nisu mozda djonarice, kao bivsu folklorasicu me taj naziv nesto podsjeca na te patikiceuser posted image

tc...nisu ni djonarice
Ljubi mi to pile malo crno...eno je Andrej sanja...sve se nesto vrtiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13028
24.1.2010 22:15:28   
Ella_H
Poz drage moje kako ste mi kako bebice?
Felix da znas ponosna sam na tebe kako si mi fino
othranila malog Anela bio je majushan kad se rodio
ali sve i vise je nadoknadio i eto im dokaza kako i mi
mlade majke vodimo racuna o bebama heehe
Ammaru malo curi nosic a i ja sam shuhveli
moram priznati malo manje voli slane hapice kad mu pravim
grasak u blenderu mahune mrkvicu itd nego slatke
vocne hapice i sokic od jabuke hmmm na babu je haha
evo upravo je povratio grasak na mene haha
Divno nego imamo jos jedan problem u zadnje vrijeme
svaki dan tvrda stolica a nevoli bas kamilicu idem
skuhati kompot od sljiva nadam se da ce proraditi
Pusa za sve mame i bebe veeeeelika

< Poruku je uredio Ella_H -- 24.1.2010 22:17:06 >

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13029
24.1.2010 22:22:03   
Hanady RR
Veče drage moje

uuuuuuuu iv@nčice baš nam je žao zbog prehlade, al biće to OK samo polako...olakšaj bebi malo se ''zabij'' u onu temu kašalj i nosić curi, stavi u pretraživač. ima super savjeta da ebi pomogneš.

dadada hvala na patuljcima al ovi neće da pomognu samo me gledajuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

shejla nebiri takva djevojka ...biće momka i viška...nije rafo jedini, a rafina mama sad ''štreberica'' pa malo malo izleti na forum.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 13030
24.1.2010 22:27:21   
pocahontas
a sto me hanady i dadada prozivaju za učenje..sta vam je-ja sam vam kao Napoleon-dva posla u isto vrijeme mogu obavljati-ovamo tipkam i bacam pogled na knjigu-sta da vam kazem user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 13031
24.1.2010 22:36:12   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

tc...nisu ni djonarice
Ljubi mi to pile malo crno...eno je Andrej sanja...sve se nesto vrtiuser posted image user posted image user posted image

Evo i ona je tek zaspala user posted image , a kako me sad zadevera za patike, cccc, moram sutra mamu zvati, sad je kasno, ako ne mognem spavati - gotova siuser posted image user posted image

Joj, bas mi je zao malih bolesnih pacicauser posted image , a i velikih, puno zagrljaja i brzo nam ozdraviteuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 13032
24.1.2010 22:42:22   
Apotekarka
Eh evo i moj napokon zaspao danas od 3 nakon jednoiposatnog spavanja do sad oka nije sklopio,mama je isla s prijateljicom na kavu bila gotov 2 h malo smo se ispricale...Djecak je danas rucao pilecu supicu s povrcem punu zdjelicuuser posted image user posted image user posted image ...tajo ga presvukao veceras i dao mu kasicu od breskveuser posted image user posted image user posted image
Antonio mu se bio poikakao opet bravouser posted image user posted image user posted image user posted image
Ivancice drzimo fige da zlato malo ozdravi,vjerovatno su ti glupi zubici citav zivot s njima problemi,joj ja moram od utorka poceti ici zubaru,zubi mi u trudnoci otisli,a vjertujte rađe bi sad isla na porod nego zubaruuser posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 13033
24.1.2010 22:44:40   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: pocahontas

a sto me hanady i dadada prozivaju za učenje..sta vam je-ja sam vam kao Napoleon-dva posla u isto vrijeme mogu obavljati-ovamo tipkam i bacam pogled na knjigu-sta da vam kazem user posted image user posted image

ma ja učiš on line...i ja sam tako česo...ma ni napoleon mi ravna bio nije u rađenju dva-tri posla odjednomuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 13034
25.1.2010 1:13:49   
Anoniman
Da se kratko javim...... ovo moje dijete tek sad zaspa user posted image user posted image Jedva sam se okupala, kmeeeeeeeči, hoće meni - pravi mamin!! Nije ni čudo što još uvijek nema curu user posted image user posted image
Sad čitam ellin post, pa me interesuje kad ste vi počele davati user posted image grašak i mahune iliti buraniju?? Fkt nemam ideje a sa povrćem se vrtimo u krug (krompir, brokula, mrkva, tikvica, karfiol.....), je li rano za grašak i buraniju, ima malo jače od 7,5 mj.?

škorpija, mislimo na vas, sreeeeeeeeeeeeeeeeetno sutra!!!!

Neposredna veza do poruke: 13035
25.1.2010 1:17:33   
Hanady RR
ja sam enis adaval grašak prije 3-4 dana i to više voda i krompirići samo po neko zrno. nekako sve mislim to im može biti teško za stomačić. Baš sam sutra planirala kuhati buraniju pa ćemo i nju probati. tako sam i sa starijom baš kasno krenula pred prvi rođendan sa tim mahunastim povrćem. Ono zna biti teško nama odrslima a kamoli djeci.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13036
25.1.2010 1:27:57   
Anoniman
E pa da, vidiš, nekako nisam nikako sigurna u to povrće user posted image a totalno sam zaboravila kad sam Sari davala user posted image hebi ga, bilo prije 7 godina!
Hvala ljubičice user posted image

Neposredna veza do poruke: 13037
25.1.2010 2:47:58   
Ella_H
Enisa_sara ovdje prvo povrce koje daju bebama je
inace buranija(mahune) hehe sad si me zbunila
pocela sam prije 10etak dana malo vise s povrcem
do 6 mjeseci se trudim da uvodim i meso po malo malo piletine kuhane
ili mlade teletine na lesho, bas sam citala u jednoj knjigi o prehrani
kao da je to dobro uraditi isto zbog zeljeza jer zalihe se istrose kao do 6 mjeseci
moj savjet ti je da radis prema svom instinktu jer nema tu nekih pravila
Stariji je jeo dosta toga a bebara izgleda voli vocke vise a isto tako moram mu davati
malo i drugacije jer dosadit ce mu jedno te isto povrce, mrkva, brokoli, karfiol
i sta znam do godine nekako tako se moramo ceprkati a poslije je vec lakse
Ja sam danas malo kao skuhala kruske, jabuke za kashicu moze bit par dana
isto tako kompot od sljiva sve to u blender i drmm drmmm hihiih
a za povrce vise neznam dajem mu koliko moze jer ipak nemoze samo
vockice i sokic vrlo je vazno uspostaviti kontakt sa svom zdravom hranom
na vrijeme jer djeca poslije odbijaju imamo jednog takvog u familiji
svaki dan makaroni i hrenovka i to je to od malena a sad mu 10 godina
nadam se da sam bar malo pomogla, Enisa i nista nebrini ovdje indijke
daju djeci ljutu hranu sve zacine itd i svi ok hihiih
Pusica za bebice

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13038
25.1.2010 8:00:06   
marinčii
dobro jutro generaciji,mi smo se noćas 3 puta budili i nekako tužno plakali zubići nas muče izgleda da će i drugi izviriti pa je baš nervozan,mi od povrća još ništa pojeli nismo neće pa neće uz me jednu kašikicu i posle neće ni da otvori usta,jučer pojeo kašicu od banane i ostatak dojenje,strah me da mu nije dosta al šta ću kad neće povrćeuser posted image
iv@nčice držimo fige da zubići što prije izvire da ga ne muče puno i da taj nosić se odčepi
pretty mamma i ti nama fališ,ljubni malenu od mene i mateja
mya Minjici želimo sretnih 7 mjeseci,neka nam je uvik zdrav i veselauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 13039
25.1.2010 8:02:12   
marinčii
Evo da se i ja prijavim na ovoj temi.
nanika dobro nam došla,puse od mene i matejauser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 13040
25.1.2010 8:26:52   
Meri29
Dobro jutro user posted image
Mi smo nocas super spavali, dva puta jeli, a ostalo smo sve prespavali user posted image
Danas nam je 2 mjesecauser posted image user posted image Kako je ustvari moja curica mala, a meni se cini kada je gledam kao da je citav covjekuser posted image
Pozdravljamo i ljubimo sve bebare

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13041
25.1.2010 8:27:14   
alisah
Dobro jutro mama marinčii, jeste li se uspjeli naspavati?
Htjela sam da vas pitam je li vaš Matej  imao  kakvih promjena na sebi kada mu je izvirio prvi zubić?

AMINA - 13.06.2009

Mamino sunce najdraže...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13042
25.1.2010 8:28:00   
Meri29
Marinci ljubi nam Mateja, izgleda su ti zubici gori od grceva, mama nikad nije mirna, bebu uvijek nesto boli

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13043
25.1.2010 8:30:07   
alisah
Dobro jutro  i vama.
Čestitke na napunjenom drugom mjesecu života user posted image user posted image user posted image user posted image

AMINA - 13.06.2009

Mamino sunce najdraže...

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13044
25.1.2010 8:32:15   
marinčii
IZVORNA PORUKA: alisah

Dobro jutro mama marinčii, jeste li se uspjeli naspavati?
Htjela sam da vas pitam je li vaš Matej  imao  kakvih promjena na sebi kada mu je izvirio prvi zubić?

alisah joj mi smo ti dva tjedna prije imali fazu kojaje na sreću trajala dva dana kada nije htio nikako dojiti niti išta jesti,budio se noću uz plač po nekoliko puta a evo i sad je tako,a trpa u usta sve živo i zanimljivodbva dana prijhe nego je izvireio zubić počeo se beljitiuser posted image ,valjda jezikom napipo zubić pa mu bilo neobično

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 13045
25.1.2010 8:33:09   
marinčii
IZVORNA PORUKA: Meri29

Marinci ljubi nam Mateja, izgleda su ti zubici gori od grceva, mama nikad nije mirna, bebu uvijek nesto boli
pusa za tebe i tvoje maleno čestitamo  2 mjesecauser posted image user posted image

< Poruku je uredio marinčii -- 25.1.2010 8:34:51 >

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 13046
25.1.2010 8:37:26   
alisah
Draga moja mama baš mi je žao što ste imali toliko muka oko zubića...
Pitam vas zato što i mene to čeka ako Boga vjerovatno ubrzo...

AMINA - 13.06.2009

Mamino sunce najdraže...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13047
25.1.2010 8:43:10   
marinčii
alisah ma sreća nije dugo trajalo koliko se neke bebice muče dok im ne izbije zubić,meni je najgore bilo što nije htio jesti i dojiti to me baš prepalo čak sam ga vodila i pedijatru al hvala bogu eto sve je super samo ti zubići zezaju ,nadam se da će kod vas to biti bezbolnije

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 13048
25.1.2010 8:49:28   
alisah
Šta ćemo draga marinčii moramo se boriti za svoje bebe ... da nam je lako nije ali biti će to ako Bogda sve uredu. Nadam se da i vi nećete imati više problema oko tih zubića, a vjerujem vam da ste se uplašili što je odbijao hranu i ja bi da sam na vašem mjestu bila.
Marinčii jeste li čuli za ćilibarske ogrice, da li one imaju kakvog pozitivnog efekta u izbijanju zubića?

AMINA - 13.06.2009

Mamino sunce najdraže...

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 13049
25.1.2010 8:50:41   
mala mu
dobro jutro generacijo....kako sam vas samo poželilauser posted image user posted image
prvo da čestitam male rođendana Mya malo princezi sve najbolje
a ostale nisam stigla pročitati sorry al' stvarno me dugo nije bilo pa...uglavnom svim malim i velikim user posted image jedan ogromanuser posted image
e marinčii kako si mi ženo,kako Matej???vidim kod vas ima novi zubića,joj blago vama kod mene A slini i grize sve po redu al' još nije nijedan izašaouser posted image ...
a za hranu ne brini i moj mali isto pomalo jede,ma nekad ga na prevaru dok spava "napakujem" sa 150ml hrane a ovako inače 120 ili 90ml..jest da kašice "pomete" i slane i voćneuser posted image user posted image
ljubimo vas sve ja i moj paša-smrdo mali..:))

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu alisah)
Neposredna veza do poruke: 13050
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  520 521 [522] 523 524   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  520 521 [522] 523 524   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Mama dječaka.
пеперутка16

Jeste li stavili penis/skrotum/kurac svog dječaka licem prema gore prije nego što ste ga povili? I ako jeste, zašto?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *