|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  626 627 [628] 629 630   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009
17.2.2010 9:38:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: enisa_sara

Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i user posted image  i user posted image

E draga, i ja nekih dan napisah maltene istu recenicu, znam kakao ti jeuser posted image
Nasem Andreju sretnih 11 mjeseci zele teta sahara i Ajnica, evo i jedna muska igracka - autic na daljinskiuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
user posted image to ce mu tajo odmah otetiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15676
17.2.2010 9:38:27   
mala mu
IZVORNA PORUKA: delilah

. al sad kad je kupamo jao nama sad se naucila odgurivat i skroz se dize jer ima fino mjesto da se odgura pa jedno cuva drugo kupa user posted image

e ja se ovdje moram pofaliti..mi se kupamo sami tj ja sama njega kupamuser posted image
fino mi sjedne u kadicu i drži se rukicam a ja trljam,malo fata balončiće i šampon pa malo lupka po vodi...jest da sve kupatilo bude mokro nakon kupanja al' nema veza...

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15677
17.2.2010 9:40:46   
marinčii
i mi čestitamo Andreju rođendanuser posted image user posted image c

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15678
17.2.2010 9:43:31   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

Pa žene drage djeca nam pravooooo brzo rastu, ljubim ih sve redom al što već neko reće zbog toga sam i user posted image  i user posted image

E draga, i ja nekih dan napisah maltene istu recenicu, znam kakao ti jeuser posted image

Pa da, znam da sam pročitala, da je neko pisao, aaaaaaa to ste vi teta sahara user posted image
Ja sam inače manijak za datume, pamtim, pamtim user posted image
Nego kad ćeš ti na posao?
Fali brate Nunichi na ovoj temi pravoooo user posted image

< Poruku je uredio enisa_sara -- 17.2.2010 9:57:45 >

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15679
17.2.2010 9:44:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marinčii

user posted image hvala teta Marinci

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15680
17.2.2010 9:46:00   
mala mu

i mi istouser posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15681
17.2.2010 9:46:19   
Mya_81 RR
mya kad je mala propuzala???

Prekjučer zvanično user posted image mada se ona naveliko kretala, ali je više gmizala k'o zmija...eh, sad frajerica pika sve one stvari na stolu i ljuti se pravo jer ih ne smije dirati user posted image

i mene puca prenos da promjenim nick al vidjet ću još, javit ću vam ako promjenim

Ma, mi ćemo te i dalje zvati Enisa user posted image

I da, i mi se pridružujemo čestitkama našem drugu Andreju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu delly)
Neposredna veza do poruke: 15682
17.2.2010 9:56:21   
Anoniman

Nego kad ćeš ti na posao?
Fali brati Nunichi na ovoj temi pravoooo user posted image

Da, fali i meniuser posted image
Na posao idem u aprilu, a dan-dva iza rodjendanauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 15683
17.2.2010 9:59:15   
Mya_81 RR
Pa, šta ćemo mi kad nam se razbježite vi koje morate na posao user posted image

Doduše, koliko znamo ovu temu kad ukinu neće više ništa biti isto user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15684
17.2.2010 10:02:07   
mala mu
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Doduše, koliko znamo ovu temu kad ukinu neće više ništa biti isto user posted image

a što neće ju valjda ukinuti????
ma otvorit ćemo mi sebi drugu naziv Bebe2009i

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 15685
17.2.2010 10:02:20   
Anoniman
i mi istouser posted image user posted image user posted image

mya kad je mala propuzala???

Prekjučer zvanično user posted image mada se ona naveliko kretala, ali je više gmizala k'o zmija...eh, sad frajerica pika sve one stvari na stolu i ljuti se pravo jer ih ne smije dirati user posted image

i mene puca prenos da promjenim nick al vidjet ću još, javit ću vam ako promjenim

I da, i mi se pridružujemo čestitkama našem drugu Andreju user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam user posted image teta mala mu i teta mya...mi vas kisi kisi

Neposredna veza do poruke: 15686
17.2.2010 10:04:04   
shejla

joj svi cemo odjednom na posao user posted image  (trebace nam nova tema da se jadamo nakon posla) user posted image user posted image user posted image

a zar ce ukinuti....zar je to jos aktuelno, ja mislila ukinuli sta su htjeli i ovu nece vise dirati user posted image

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 15687
17.2.2010 10:05:51   
ivanak
Jutro svim mama i bebama. user posted image user posted image Čestitamo sve rođendane i zgode i nezgode malih beba - nisam bila u toku ovih dana....
Moram učiti - imam ispit, a i bebi je sve zahtjevniji.

Jučer nam se po prvi put to dogodilo. Ispovraćo ručak cijeli. user posted image user posted image user posted image Ne znam zašto, user posted image ali mi ga je bilo jako žao onakvog.
Ja ga digla iz sjedalice da ga presvućem i stavim spavati, a on blju blju.... user posted image user posted image user posted image

Danas nam je 8. mjeseci - mali rođendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa ćemo probati puru sa sirom.... valjda će papati.

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15688
17.2.2010 10:06:26   
Anoniman

user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15689
17.2.2010 10:08:19   
Anoniman

Pa ima lijepo i uredno da se javljaju i sa posla, evo kako se ja javljam user posted image , nema isprike, na pauzi, izvolite javite se user posted image

ivanak sretan maji rođendan! user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 15690
17.2.2010 10:08:36   
mala mu
user posted image user posted image user posted image pa još jedan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ivanka sretan vam mali rođendančićuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ahmed -11.07.2009.
mrvica mamina

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15691
17.2.2010 10:11:36   
marinčii
ivanak čestitamo 8 mjeseci i šaljemouser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15692
17.2.2010 10:16:36   
Mya_81 RR
Ivanak, čestitamo rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A što se tiče ukidanja teme - ne želim opet izazvati neku pobunu, uostalom ni ja nikako ne želim da se moramo razići s ove teme, ali sinoć sam slučajno svratila na one kritike i opet je bilo naglašeno u Višnjinom postu da forum nije namijenjen ''mahalanju'' i da će za to biti predvidjena samo tema ''hanuma grad''...eh, to očito znači da imaju u planu sve ono o čemu se nedavno raspravljalo, ali mene jedino zanima kako se oni misle nas rješiti user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala mu)
Neposredna veza do poruke: 15693
17.2.2010 10:19:31   
Anoniman
ivanka cestitamo mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image
Takodje i nasem dragom,drugu A masalah 11.mjes.sad ce mu prvi rodjendan user posted image user posted image evo mu punooo,igracki od nasuser posted image user posted image
Mala mu,sta ima kod vas,vidim kupas ga sama i ja takodje al se i ja nakraju snjim okupamuser posted image
Marinci,kako vam prodje noc.user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15694
17.2.2010 10:31:05   
marinčii
Marinci,kako vam prodje noc.
nije loše budio se 3 puta al ga oko 2h prenjela sebi i tako spavo,a nas dvoje se naravno satrali a on se raširio ko beguser posted image ,evo taman je zaspo baš me zanima koliko će dugo,,kako A sluša li?jeli počeo čupati cvijeće i sve ostalo iz hodaliceuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15695
17.2.2010 10:39:49   
ivanak
Hvala svima, a  evo mi šaljemo svakome po komad user posted image

-> 17.06.2009. je došao mamin i tatin frajer - mali Antonio

-> 21.07.2010. je mali Antonio dobio sestru Paulu :-)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 15696
17.2.2010 10:50:01   
noaa
Cestitamo male rodjendane i saljemo punooo poklonauser posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu ivanak)
Neposredna veza do poruke: 15697
17.2.2010 10:51:17   
Anoniman

Marinci,kako vam prodje noc.
nije loše budio se 3 puta al ga oko 2h prenjela sebi i tako spavo,a nas dvoje se naravno satrali a on se raširio ko beguser posted image ,evo taman je zaspo baš me zanima koliko će dugo,,kako A sluša li?jeli počeo čupati cvijeće i sve ostalo iz hodaliceuser posted image

A je lopuza velika,u hodalici nebude duze od 5min.place nece pa nece jedino kad je horan bude i ode do utucnice caprka,cvjece mu nije bas na ruci podalje je ...
Spava dobro oko 21.sad zaspi al ustaje zato rano oko pola8,7 zavisi kako kad.Zapi oko 10.i spava do 1.Bude budan do,3 pola 4.i zaspi jos jednom do 5.spava o je,sat vremena   i nespava vise do 21.to je to..
Al brzo mu sve dosadi,i hodalica i sjedit samo bi se noso .
Jedva cekam ljeto,da idemo van svaki dan Abd.
Ubi me ova 4.zida user posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15698
17.2.2010 10:57:18   
marinčii
a i ja baš jedva čekam lijepo vrijeme ova kiša mi baš dosadila ne možeš nikud,a znači nije mu hodalica zanimljiva,i mi planiramo tamo dok navrši 8 ga pomalo stavljati pa ćem viditi kako će reagirati

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 15699
17.2.2010 10:59:43   
Anoniman
mah,sta da ti kazem da sam stavljala ga i od 6mjes.nebi dosad nauciouser posted image nebude puno u njoj,ma to je lijeno ko cuskijauser posted image nemice A kad ga recimo drzim na rukama pa ga na pod oslonim na none,ma nema radostan vriska ga stoji cim u hodalici nemice .
Jestel bili vi u dz.Jestel rijesili vakcine.

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 15700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  626 627 [628] 629 630   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  626 627 [628] 629 630   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Mislite li da je istina da što duže žena doji, to je imunitet djeteta bolji?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *