Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Bambi09 IZVORNA PORUKA: anidla citam da nanetu dajes i sokica, pa evo i ja se mislim da li da svom pocnem pomalo davati, a mene draga bambi tako strah....a stvarno bih htjela...ovaj moj nece nista, ni vode ni caja pa reko da probam bar taj sokic da u pravim od jabuke... fale mi nase zene....nekako smo se sve pogubile otkako smo se porodile ljubni mi i Sabinceka ;=) ma znas sta, ja ne pratim bas previse kad sta uvoditi... a sad nije da to dajem kao obrok, nego tek toliko da dijete osjeti okus i da postoji jos nesto osim mlijeka... uzmem pola jabuke i izerendam na sitno i onda to procjedim kroz cjediljku u fildzan... toga nema jedva kasicica dvije... ali dovoljno da on osjeti okus jabuke... i to mu dam jednom ili dva put u sedmici... obzirom da mu ne smeta dojenju, ja dajem... a fale i meni sve... evo bas sam spominjala ranije, nesto mi naumpala ona anamaria_at ako je se sjecas iz austrije zenica... od kako se porodila nista za nju ne znam... i tako se sjetim mnogih zenica, ali ocito da smo okupirane drugim vaznijim stvarima i malenim stvorenjima... mada drago mi je kad se ovako malo sretnem na RR sa nekom od dragih mi zenica pa prebijemo koju mahalsku potpisujem i meni mnoge zene fale ,, I sto se nejave bar ponekad da su zive i zdrave Bambi,,ja sam A.davala tako kao ti nanetu sa 3,5mjes.po koju kap da osjeti.A sada maslah ga bilo jede ko veliki A kako sam samo bio maji,,zato imam i danas dan taj komplesks sve se bojim da je malan nenapredan,,jer otkako se rodio samo gledam da jede,jede,jede Da mi bude bebli
|