|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
25.2.2010 11:07:57   
R&T@
I ja sam jučer vidjela jednu forumašicu u mercatoru.
Sad sam sto posto sigurna da je ona, ali bilo mi glupo da se javim.
Dobra ta šifra, što je jučer ne primjenih......

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 16576
25.2.2010 11:10:32   
nikita
jutro drugari,
-citajuci kad ste se vi probudili , necu vam sjedat na muku pa rec u koja doba smo mi al zato je mali zaspo u ponoc i pol a vasi sigurno mnogooo ranije...
-mama to je normala za kihanje, ja sam pedijatricu zvala sa njegovih 10ak dana bas radi toga, kontala prehladio se...
-cestitamo rockase, evo mnogo user posted image user posted image user posted image
-anidla isto je to kao sto su ti druge rekle a i meni isto tako bude ? iznad glave ako mi neko bubu ubaci u uho...
-kad smo kod uha, moj sjeva od juce sve se bojim da me ne zaboli ...
-mi smo juce nakon 100 god bili vani pola sata i to sam ga ja nosila i ruke su mi otpale...a i danas cemo izgleda da je lijepo vrijeme

ljubite mi svoje bebare drage odoh da si pristavim caj user posted image

-ako ima netko da zna kako sprijeciti da me zaboli uhi nek mi da savjetuser posted image

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 16577
25.2.2010 11:11:27   
škorpija
Drago mi je da je Ajdin obavio sve kako treba da ne moram popričati s Minjom....i ljubim ga 100000000X u te bebele sarmice....joooooooooooooj......

ma čim sam mu zaprijetila da će mu se minja nagovoriti ( a vidio je na snimku kako ona zna biti oštrauser posted image )odmah je bez probelam odradio kako trebauser posted image

E jučer kako sma se uplašilauser posted image , snimam ja ajdina kako jede plazma keks i jede on tako, jede, minut, ništa se ne dešava, kad dijete odjednom izbulji oči, poče se daviti, valjda mu stao keks suh u grlu, ja bacim fotoaparat, i na snimku se samo čuje gruh, gruh , gruh, lupam ga ja po leđima i dijete  samo proplaka, uh teško sma ga utješila, više se uplašio što sma ga lupalauser posted image . kaže muž e hajd to sad stavi na FB da vide svi kakava si majkauser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 16578
25.2.2010 11:17:55   
Niina
dobro jutro mame i bebice :)))

Mi smo konacno odspavali 6,5h u komadu ali nakon toga je dernek uslijedio....naspavana u 5, ujutro :(((
Pocela je jesti, hvala bogu...doduse jos se malo mucimo oko dojenja ali kako je bilo dobro je...mlijeka ima s tim da ga ja ne znam ismusti :(( a nadolazi ko ludo od pive 0%

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16579
25.2.2010 11:21:02   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija

Drago mi je da je Ajdin obavio sve kako treba da ne moram popričati s Minjom....i ljubim ga 100000000X u te bebele sarmice....joooooooooooooj......

ma čim sam mu zaprijetila da će mu se minja nagovoriti ( a vidio je na snimku kako ona zna biti oštrauser posted image )odmah je bez probelam odradio kako trebauser posted image

Ma, mala je opasna samo tako user posted image user posted image user posted image

Jooooj, Škorpija, pretrnula sam dok sam čitala šta je bilo....mogu misliti koliko si se prepala...a ja sam hvala bogu više puta to doživjela i imam traumu od tih stvari...ma, Minja će jesti kašice dok ne krene u školu user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16580
25.2.2010 11:21:16   
Anoniman

E jučer kako sma se uplašilauser posted image , snimam ja ajdina kako jede plazma keks i jede on tako, jede, minut, ništa se ne dešava, kad dijete odjednom izbulji oči, poče se daviti, valjda mu stao keks suh u grlu, ja bacim fotoaparat, i na snimku se samo čuje gruh, gruh , gruh, lupam ga ja po leđima i dijete  samo proplaka, uh teško sma ga utješila, više se uplašio što sma ga lupalauser posted image . kaže muž e hajd to sad stavi na FB da vide svi kakava si majkauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
znam da ti je bio sok ali ja crcem od smijeha...izvini

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16581
25.2.2010 11:21:40   
Anoniman
Draga škorpija, izvini al ja sam se toliko ismijala, evo me na poslu svi blijedo gledaju user posted image user posted image
Namlati ti dijete na foru a, pile drago.

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16582
25.2.2010 11:22:43   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81
Dadada, pomazi tetu Leni umjesto nas user posted image user posted image user posted image

hocemuser posted image

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 16583
25.2.2010 11:23:04   
Niina
IZVORNA PORUKA: mama2009

evo i nas, moja princezica izgleda ima problema sa nosicem malo nam se zapusio...ima 20 dana i  kise dal je to normalno ne kise bas svaki tren al u toku dana jedno 5 xuser posted image user posted image user posted image user posted image

Normalno je da beba kise, time ona cisti svoje disne puteve. Normalno je, ali ti njoj ipak kapaj kapi za nosic sunce moje malo ili obicnu fiziolosku otopinu a ako ima kakvog sekreta u nosnicama, nakon kpanja uzmi stapic za usi, malo onu vatici gore zasilji i izvuci iz nosnica sadrzaj. Ja barem tako radim i nema problema sve izadje.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu mama2009)
Neposredna veza do poruke: 16584
25.2.2010 11:23:23   
nikita
zaboravih pitat...Mia kad je Minja dobila onu bak i jest li bili u bolnici radi nje ili si joj kuci davala terapiju ?
Mi moramo iduci tj ici u Mo urnokulturu da nam oni uzmu pa ako bude bajka strah me te bolnice misa mu...

Boze hvala ti na ovom najljepsem daru...
EI 16.11.2009.

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 16585
25.2.2010 11:23:40   
škorpija
pa i meni je sad smješno, majke mi snimak ko onaj film "vještice iz blaira", ništa se ne vidi ali se dovoljno čujeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16586
25.2.2010 11:27:25   
Mya_81 RR

pa i meni je sad smješno, majke mi snimak ko onaj film "vještice iz blaira", ništa se ne vidi ali se dovoljno čujeuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Znači, to je bila namještaljka da nam namlatiš dečka...a ja se sažalila da si se prepala user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16587
25.2.2010 11:29:00   
Anoniman

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti stvarno nisi normalnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16588
25.2.2010 11:58:30   
anidla
odoh malo vanka izvesti Nou, evo sunca na vidiku....jes da mu malo curi nosic, ali valjda smijem...

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16589
25.2.2010 12:03:05   
noaa
Evo i mi cestitamo male rodjendane i saljemouser posted image user posted image user posted image nama sad slijedi veliki rodjendanuser posted image user posted image user posted image mama nasla tetu sto pravi torte,tata kupio haljinicu rozu(a ja ne volim roze bebe)user posted image user posted image user posted image al nemam mu srca rec da mi jeuser posted image jer se potrudiouser posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16590
25.2.2010 12:13:04   
Sonja
evo i nas malo
proveli smo neprespavanu noc...A kaslje nenormalno..
sinoc u 3h poceo kasljat i razbudi se...nisam mogla vjerovat da moze beba oniliko kasljatuser posted image nije se zaustavljo
i ja mu dam oko 4 malo paracetamola i mlijeko oko 5h reko da ga umiri...ma kakvi nista
u 7h tek zaspaouser posted image
ja sam mrtva a i on drijema i vidi se da je izmoren..
danas ga vodim doktoru nema mi druge...bojim se da mu neode na pluca nedaj boze samo mi to fali...

skorpija draga mogu mislit kako si se prepala
i Adin je tako jednom...dijete poplavilo bilo jos ja sama kod kuce bila ziva se uplasila..
ja sam njemu komadic izvadila rukom...sreca da sam se snasla inace bi se stvarno zadavio
uh....

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 16591
25.2.2010 12:32:23   
Honey3
pozdravcicuser posted image cestitamo male rodjendaneuser posted image user posted image user posted image skorpija izvini i ja sam se nasmijala,mada znam kako je to strasno jer mi se desilo nekoliko puta sa starijima a kod moje sestre kcerka bas ima strah od hrane ima 4 god.ali se svako malo zadavi pa vise dijete nesmije ni da jede sve je moraju drzati na oku a bombone joj nikako ne dajuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16592
25.2.2010 12:34:04   
amela2208
pozdrav i od nas za sve mamice i njihove bebice
Srdacne cestitke salavljenicima i sve naj naj u zivotu im zelimouser posted image user posted image user posted image user posted image
Bambi: nadam se da ti je mama bolje, zelimo joj brz oporavak
mama2009: to sto tvoja D kişe mislim da je to normalno jer i moja je takva, zna po 3-4 pu zaredom kihnut i bude pravo slatka ko macauser posted image user posted image user posted image user posted image
Niina: viidm da si i ti tu, nadam se da je i sa vama sve ok
Ostale kako ste mi???
Mi mo fino spavali i ruckali preko noci nego ja bas nisam naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image Boli me rana, pojavili mi se hemoroidi valjda, sike sve u komade, nenaspavana, uzasna samuser posted image user posted image user posted image user posted image Za srecu tu mi je mama i muz pa mi pomazu ali za 2-3 dana ostat cu sama sa malenom i jako se plasim hocu li umje sve oko njeuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 16593
25.2.2010 12:36:31   
marinčii
sonja baš mi je žao da je maleni prehlađen ,duša mala .želimo vam brzo ozdravljenje i šaljemo punouser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 16594
25.2.2010 12:43:13   
Nejrica
E cao drage moje!Kako ste mi sve redom?
Zelimo svima sve najbolje,ozdravljenja,bolja spavanja...
Mama je umornaaaa...ali vrijedilo je.Bilo nam je predivno sinoc na proslavi Kerimovog rodjendana.On je bio jako fin i miran,ma pravi mamin momcina.A torta od mame1 je zaista bila predobra(stavila sam sliku na najljepse torte).Rekoh samo da vas pozz i prenesemo utiske,a mama ode da nastavi sa pospremanjem kuce i eventualno zaspi(al daj Boze).

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 16595
25.2.2010 12:49:27   
Honey3
Nejrice drago nam je da ste se lijepo proveli i da je Kerim bio dobar,naravno pravi slavljenikuser posted image je li zadovoljan poklonimauser posted image user posted image je li i nama ostalo malo te dobreuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 16596
25.2.2010 12:50:58   
Nejrica
Evo i mali dio atmosfereuser posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 16597
25.2.2010 12:50:59   
nanika
Pozdrav za sve mame i djecicuuser posted image
Cestitam na prvim zubicima, rodjendanimauser posted image user posted image user posted image
Bambi nadam se da ce ti mama biti bolje.
Meni je grlo jutros puno bolje pa sam raspolozenija.
Seceru bas mi je zao sto nemas dovoljno mlijekauser posted image , kod mene ga ima na pretek hB, meni su majice jos uvijek mokre od mlijeka, ima ga i previseuser posted image . Nadam se da ce tako i ostatiuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 16598
25.2.2010 12:53:01   
Nejrica
hvala zaha,ma pokloni su za 10, a ostalo je puuuuno torte.Da se nadjemo negdje ovako sve sa rr,pa da ja ponesem?

Veliki decko 24.02.2009.
Mala mrva 06.06.2014.

Sad je to, to!

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 16599
25.2.2010 12:56:57   
nanika
Kerim je med medeniuser posted image
Sretan rodjendan i od nasuser posted image
Zaha pozdrav za tebe i Esmicuuser posted image

Curica 2006
Dečko 2009

(odgovor članu Nejrica)
Neposredna veza do poruke: 16600
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  662 663 [664] 665 666   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *