|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
28.2.2010 14:54:47   
škorpija
mama2009 ja bih potpuno isto uradila na tvom mjestu, ne znam kako stavri funkcionišu na jezereu ali znam naprimjer, bebe koje ostaju zbog žutice na jezeru, majku pošalju kući s tim da dolazi svaka 2 sata da je dojiuser posted image , tako su mi dvije prijateljice rekle. pa mislim dok dođeš kući već ti vrijeme da ideš, niđe veze. nadam se d aj ebebica dobro i sigurno će se prije oporaviti uz mamu nego sama u bolnici

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 16976
28.2.2010 15:12:34   
anidla
dobar danuser posted image

evo i nas kod nase kuce, jucer smo bas iscejfili kod drugara Emanuela....Noa i dalje ne smiruje, danas isli na mali rodjendan, a sutra ko zna gdje cemo user posted image

Nikita, user posted image user posted image user posted image

mama2009, nabrzinu sam procitala za malenu D, joj bas mi je zao, mogu misliti kako si se samo prepala...odprilike znam kako je to, jer mi kad smo Noi nasli kvrzice na vratu (4 kom) umrla sam od straha...nadam se da je danas nosic puno puno bolje i da moze lijepo da dise....ljubni je

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16977
28.2.2010 15:15:52   
Anoniman
felix, kako beba, rucal aptamil?ljubni nam ga, slatkis mali!

ej mila moja,,anel rucka masllah aptamil ima 5obroka po 150ml plus 3GH.user posted image user posted image masllah,masllah!!!Hvala draga na briziuser posted image user posted image
Kako,je nas drug slusal mamu?pubimo ga punooo
Marinci,na kogali je samo M.damije bilo znatuser posted image
Danas je A.pojeo svoje prvo jajeuser posted image s mlijekom svidjamu se taj,nista neobija naravno kad je zdrav sve njupa,bas mi je dragouser posted image

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 16978
28.2.2010 15:17:35   
Anoniman
Mi danas slavimo 8 mj jer 30 nema ovaj mjesec

cestitamo,drugu 8mjes.da nam bude,zdrav i veseo 100godinauser posted image user posted image
evo,mu punooo,hape od nasuser posted image user posted image

(odgovor članu mudrost)
  Neposredna veza do poruke: 16979
28.2.2010 15:57:19   
Anoniman
cestitamo i mi 8 mjesecova, da bude zdrav i ziv pun godina... user posted image user posted image user posted image user posted image

ja evo oprala prozore i store, pa oprala ves, pa sudove... sad sjela nahranila E i evo uspavala ga tako sto sam pustila radio M na netu... user posted image user posted image user posted image  nece dijete bez muzike da spava... hahahah... a dusa moja mala, meni sve nesto neobicno, a on mi cijelo vrijeme na kaucu bio i pratio sta ja radim, niti jednom se nije pobunio sto smo ga svi ostavili... Nane moje milo... user posted image
felix draga, ma kazala sam ti ja da ce Anelko biti dobro, al cu mu pojesti nogice prvi put ga vidim... hehehehe
mama, no sikiriki D je hrabrica i vejika cura... sve ce to biti ol rajt... ljubimo vas obje

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16980
28.2.2010 16:36:13   
Meri29
Mama ja tek sad procitala sta vam se izdesavalo, dobro je da je malenoj bolje. Ne bih ni ja bebu samu ostavila u bolnici, oni su duzni primiti i mame uz djecu, nemam pojma kako ti je ta dr. tako napravila problemuser posted image I moja je imala problema sa zacepljenim nosicem oko prvog mjeseca, ja sam slobodno koristila pumpicu, pomogla nam je pravo i ako bas ne budes mogla sa njom da procepis mozes malo sljeza skuhati pa ukapati u nosnice user posted image

Bambi user posted image za naseg pametnog druga, mene Majda ne bi nikad pustila tako da sta uradim, svaka cast i mami kada je tako naucila bebu. Ja sam svoju definitivno razmazila i ne smijem ni da se zalimuser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16981
28.2.2010 16:37:13   
Meri29
I zaboravismo-cestitamo mali rodendan user posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16982
28.2.2010 17:20:42   
Mya_81 RR
Koliko dnevno najviše smijemo koristiti hodalicu user posted image

I čestitamo mali rodjendan našem drugaru user posted image user posted image user posted image user posted image kako se samo mama prepala da će preskočiti koji mjesec user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 16983
28.2.2010 17:27:35   
mudrost

IZVORNA PORUKA: Bambi09

ja evo oprala prozore i store, pa oprala ves, pa sudove... sad sjela nahranila E i evo uspavala ga tako sto sam pustila radio M na netu... user posted image user posted image user posted image  nece dijete bez muzike da spava... hahahah... a dusa moja mala, meni sve nesto neobicno, a on mi cijelo vrijeme na kaucu bio i pratio sta ja radim, niti jednom se nije pobunio sto smo ga svi ostavili... Nane moje milo... user posted image

dusa dlaga, Nane pravo slusa mamu svoju. ova moja nema sanse da pusti da sta uradimuser posted image , ako sudje operem i stagod spremim da jedemo super samuser posted image al opet sam zadovoljna,hB

cestitamo i mi mali rodjendancic

felix, bravo za malog A, samo nek rucki, a dobro ti je sto ti hoce i ostalu hranuuser posted image user posted image user posted image

nasa dusa Šejma 22.2.2009

...za cim moja dusa zudi,u Dzennetu Tvome ima...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16984
28.2.2010 18:16:13   
amela2208
pozdrav i od nas po drugi put danas...

Ja malo odspavala, glava me i dalje boli bez prestanka. Ne znam jel se i to desvalo kojoj od vas poslije porodjaja??? Evo 2-3 dana bez prestanka sto me boli, paracetamol ne pomazeuser posted image user posted image user posted image
srecan rodjendan slavljenicimauser posted image user posted image user posted image user posted image
felix: sta ima kod vas kako maleni A??? Nek se samo on navikava na sve da hapauser posted image user posted image user posted image
Bambi: sreco to tvoje dijete obrazovano se rodilouser posted image user posted image user posted image user posted image (na mamuuser posted image user posted image user posted image user posted image )Hocu i ja da je moja Sarah takva i da me slusa tako al je ona jos malauser posted image user posted image user posted image user posted image
ostale user posted image user posted image user posted image kako su mi???

Sara&Mohammad

(odgovor članu mudrost)
Neposredna veza do poruke: 16985
28.2.2010 18:30:21   
Visnja RR

IZVORNA PORUKA: Mya_81

I čestitamo mali rodjendan našem drugaru user posted image user posted image user posted image user posted image kako se samo mama prepala da će preskočiti koji mjesec user posted image

hodalica

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 16986
28.2.2010 18:33:21   
Mya_81 RR
Višnja, nemoj me koriti user posted image ...evo ja upravo čitam na toj temi šta se piše...hvala user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 16987
28.2.2010 18:48:04   
Anoniman
Pozdravčić svima i čestitke za maje rođendane.....

Neposredna veza do poruke: 16988
28.2.2010 18:58:15   
Anoniman
ma poenta u svemu je samo nauciti prepoznati plac nase djece, jeli u pitanju neka "uzbuna" ili je u pitanju samo "dosadno mi"... a obzirom da smo mi vec jednom sve ovo prosli pa znamo kako izgleda prvi a kako drugi plac, zato je Nane miran... a vjerujte kad sam Sabinu rodila, bila sam gora nego sve vi zajedno... haj sto po danu sam bdjela nad njom, nego i po noci... nisam spavala nocima i nocima, dok nisam pala od umora... zato moj vam je savjet, naucite, pratite kako se ponasa kad place pa ce i vama lakse biti... ne mora se skakati na svaki plac...

ljubimo mi nasu generaciju

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16989
28.2.2010 19:14:42   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81

mi koristimo stalno,al pomalo nebude duze od 10min.nece negledam bas u sat ....

Neposredna veza do poruke: 16990
28.2.2010 19:20:00   
Anoniman
felix draga, ma kazala sam ti ja da ce Anelko biti dobro, al cu mu pojesti nogice prvi put ga vidim... hehehehe mama, no sikiriki D je hrabrica i vejika cura... sve ce to biti ol rajt... ljubimo vas obje
hvala mila,vazi i ja cu nanetove obrascice pojestuser posted image
Ma sva sreca sto,on jede i ostalu hranu sve sve zivo neodbija nista masllah necu puno hvalit
user posted image
Pa danas je rucko jaje teta bambiuser posted image
Ruckil,sta nane???
AMELA,,i anel je bio lopuza kad je bio maji a sad je neureko se pametnica mala,slusa sam zaspi odviko se od ninanja,kad oce zaspat trlja okice dam cucu stavim ga pored sebe na stomak glavicu,i mazim odma zaspi....Voli se mazit punoooo kao da je curica a ne djecakuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16991
28.2.2010 19:44:22   
Meri29
Bambi i ja se nadam da cu sa drugim djetetom biti pametnija user posted image Ovo nam je prvo dijete i svi igramo oko njega kao da je jedino na svijetu user posted image

Da znate kako se pocela smijati, kao velika cura, cim vidi koga od nas odmah u smijeh... Bas nam je smijesna lutka nasa malauser posted image
Mi vas pozdravljamo, odosmo da se kupamo, jedemo pa spavamo...

Stigla sam 25.11.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 16992
28.2.2010 19:58:40   
marinčii
čestitamo prijatelju Antoniu 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 16993
28.2.2010 20:12:00   
škorpija

IZVORNA PORUKA: marinčii

čestitamo prijatelju Antoniu 8 mjeseciuser posted image user posted image user posted image

I mi se pridružujemo čestitkamauser posted image user posted image user posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 16994
28.2.2010 20:26:28   
Apotekarka
Hvala svima na cestitkama,na rođendan smo prvi put rucali cokolino i svidja nam seuser posted image p.s i tata je pojeo jednu zdjelu,jedva docekao

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 16995
28.2.2010 21:09:21   
noaa

IZVORNA PORUKA: nikita

Jel normalno da mala beba spava po 12h nocu( i ne budi se) a da danom nikako ne spava ???????

ne znam jel normalno al moja Noa tako od rodjenja ja sam smrsala ne licim ninastauser posted image user posted image user posted image eto pozitivno je da ces smrsati,
Antoniu sretan mali rodjendanuser posted image user posted image user posted image

NOA 16.03.09 mamina krofnica(je curica)

(odgovor članu nikita)
Neposredna veza do poruke: 16996
28.2.2010 22:10:40   
dafri
Čestitamo Antoniju mali rođendanuser posted image user posted image user posted image

Ja sam baš ljuta večeras mislila izaći sa drugaricama kad mi se gosti najaviše i dođoše oko 6,ja kontala otići će valjda do 8 pola 9 a oni sjedili sve do sadauser posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu noaa)
Neposredna veza do poruke: 16997
28.2.2010 22:18:59   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija

I mi se pridružujemo čestitkamauser posted image user posted image user posted image

i mi, i miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu škorpija)
  Neposredna veza do poruke: 16998
28.2.2010 22:28:54   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: škorpija

i mi, i miuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

I miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 16999
28.2.2010 22:30:29   
amela2208
Bambi: Ako nisam pogresno shvatila tebi je danas godisnjica brakauser posted image user posted image user posted image
Sa srecom i sve naj naj vam zelimo nas dvije, pubi facu malu i Sabinu od nas. A gledala sam slike Naneta masallah mu bilo ko lutkica je--c ini mi se da se lici na muza ti

Sara&Mohammad

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  678 679 [680] 681 682   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *