|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  696 697 [698] 699 700   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe 2009/2010
6.3.2010 22:14:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara

IZVORNA PORUKA: Meri29

Dobro jutrouser posted image

Evo da vam pokazemo kako je curica obradovala mamu svoju jutros user posted image

[img][URL=http://img412.imageshack.us/i/imgp2881e.jpg/]user posted image [/URL]/img]

Hahahhahhahahaahahhhaahhahahahh, ludilo, e svaka cast, predlazem da mijenjate i broj pelenauser posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17426
6.3.2010 22:19:14   
Anoniman
Da i ovako javno cestitamo rodjendan nasoj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i naravno nasem drugu imenjakuuser posted image user posted image user posted image

malenauser posted image user posted image user posted image ...ja kada ovo procitam ostanemuser posted image ...onaj moj zna mama, tata, njanja,aaaaa(teta leni)...a ostalo mu izleti....ne zna ponoviti...neki dan je rekao "ja ba" i banjanja... i vise nikaduser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17427
6.3.2010 22:32:25   
Anoniman
dobro vece jos jednom...

bebana draga, dobrodosla ponovo na RR... heheheeh... falila jesi naravno... drago nam je da nam je drug dobro i zdravo i cestitamo sunet... ljubi ga puno od nas troje... i tebi velikacka cmokara...

evo mi okupali Nane, nahranila ga i uspavala... bila mi tetka sa kcerkom, malo se smijali i sad odose, a ja namah na RR... jesam zarazena... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hajd reko samo da vam pozelim lahku noc i mirne snove...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17428
6.3.2010 22:58:56   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Atarka

Jutricauser posted image ,
Kako ste mi vi danas? Mi se nismo naspavali, user posted image  se budio mozda 6 puta! To mu je rekord! Mama je smorena. On je sada zaspao, MM otisao skijati, a ja reko' malo da provirim kod hanumica user posted image .
Myb@by, Niki83, vidim da ste pravo napredne sa dohranom. Mi smo vrsnjaci pa vas pratim, ali mi idemo kornjacinim koracima sto se dohrane tice.
Niki83, kakva je situacija sa dojenjem kad imas user posted image ? Da li to utice na kolicinu mlijeka? Ja jos nisam dobilauser posted image
Apotekarki i Antoniu drzimo fige!
Škorpijo, javi se. Sinoc pred spavanje ste mi pali na pamet, kako ste prosli.
Felix, sta da ti kazem za zajednicko spavanje..Znam da ne valja, teze ce mi biti kasnije, ali sta mogu sad dok se budi po 4-6 puta, nemam drugog nacina..Mahanje Aneluuser posted image
Ostalim bebicama pusicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Atarka mi uveliko sve jedemo i pravo nam se sviđa a sto se tice dojenja i menstruacije ja sam primjetila da Ajša nece fino da doji pred menstruaciju.Sve se nesto izvija,jedino tada po noci fino doji.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Atarka)
Neposredna veza do poruke: 17429
6.3.2010 23:00:01   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Meri29

Dobro jutrouser posted image

Evo da vam pokazemo kako je curica obradovala mamu svoju jutros user posted image

[img][URL=http://img412.imageshack.us/i/imgp2881e.jpg/]user posted image [/URL]/img]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 17430
6.3.2010 23:01:08   
Anoniman
myb@by, ti jos dojis, a kad si dobila prvu user posted image  ? ja jos nisam dobila pa ne znam koliko bi to moglo potrajati?

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 17431
6.3.2010 23:03:13   
dafri
Sretni mali rođendaniuser posted image user posted image i nove riječiuser posted image user posted image

Meri,cura je baš odradila posaouser posted image user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17432
6.3.2010 23:05:38   
malena_t
Jedno 10-20 godinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Moja zadnja je bila 04.06.2008. i još ništa, a bebi će još malo godina. Naravno još dojimo. Ja svoju čekam kao ozebao sunceuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17433
6.3.2010 23:10:48   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Bambi09

myb@by, ti jos dojis, a kad si dobila prvu user posted image  ? ja jos nisam dobila pa ne znam koliko bi to moglo potrajati?

Draga Bambi ja sma prvu menstruaciju dobila prije isteka famoznih 40 dana i odtada redovno dobijam svaki mjesec user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Sto se dojenja tice to nam i dalje super ide mashallah i pravo smo sretne zbog toga user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17434
6.3.2010 23:15:07   
Schecherlemica
Pozdravcic i od nas...
Mi smo super,slusamo ,mazimo se i volimo...
U Utorak boca,uh...user posted image
Ej Bambice ja dobila danas,nakon godinu dana.user posted image
Pozelila je nisam,ali eto,sad je bar ocekujem u odredjenom peroidu i naredni mjesec,a ako bude kasnila
svaki mjesec,kako kazu da obicno i kasni,
,kuku meni,ima da osjedim...user posted image

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 17435
6.3.2010 23:18:26   
Anoniman
pa bas nesto kontam, 14. marta ce tacno godina dana od zadnje user posted image ... ma ne zalim se al da mi je znati do kada od prilike bi to moglo potrajati... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 17436
6.3.2010 23:19:28   
Anoniman
hej seceru, pa valja to sad opet ustaliti user posted image user posted image user posted image user posted image  i sto kazes osijediti dok ne uredovi

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 17437
6.3.2010 23:20:47   
Schecherlemica
Kad me vidite sa sijedim,eto da znate zbog cega su hihihihihi ...user posted image
Ljubi mi to Nane malo,a i curicu ljepoticu...

Aman, Sunce naseg Neba 21.12.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17438
6.3.2010 23:21:08   
malena_t
Nema tu baš nikakvog pravila user posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17439
6.3.2010 23:21:23   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Schecherlemica

Pozdravcic i od nas...
Mi smo super,slusamo ,mazimo se i volimo...
U Utorak boca,uh...user posted image
Ej Bambice ja dobila danas,nakon godinu dana.user posted image
Pozelila je nisam,ali eto,sad je bar ocekujem u odredjenom peroidu i naredni mjesec,a ako bude kasnila
svaki mjesec,kako kazu da obicno i kasni,
,kuku meni,ima da osjedim...user posted image

Meni ne kasni ,meni svaki mjesec ranije dolazi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Schecherlemica)
Neposredna veza do poruke: 17440
6.3.2010 23:22:31   
Anoniman
Nane nam spava u 16, okupali ga i zaspo oko 22, a ova mala ko da je jako ustala... uh da ona hoce zaspati... user posted image user posted image user posted image
ljubimo i mi Juniora

(odgovor članu myb@by)
  Neposredna veza do poruke: 17441
7.3.2010 0:23:13   
kaktuscic
Hej zene drage, dodje vrijeme da se i ja javim! Pored ovog smizle koji ima motoric u guzici i koji me slomi svaki dan i svaku noc, ja jedva stignem jest i to namazanu krisku, dok muz ne dodje s posla, jos se pitam kako imam mlijeka!
S vremena na vrijeme sam vas pratila uglavnom vidim da marinci i ja imamo isti problem, ni M nece nista da jede, jedva mu ubacim koju kasiku, sve na prevaru, tek zadnjih 10-ak dana je poceo po malo jesti i to poslije izbijanja zubica, (s pet mjeseci dobio 2 zuba, a sad ima 6) pravo se zubi vide kad se smije i svu me izgrize.
Ja sam vas tako sve pozeljela!!!! Apotekarko ti si heroj! Sama s bebom i sve stignes, i tako se fino o bebi brines, svaka cast! Ja se fakat slomi al je i ovo moje dijete... ma de se ne zalim, nek je zdrav, al stvarno mogo bi biti makar malo mirniji! Tacno osam mjeseci ja nisam sjela da se odmorim! Al izdrzat ce se i to, sad je opet bolje, makar ga ne moram nosat, puze (al na rikverc) i sve mu je zanimljivo osim nosaanja, al je ba bio zamijenio dan za noc, u 3h zaspi i budi se u 13h ili 14h a i ja tako s njim, jer se drukcije nije ni moglo, to je trajalo mjeseci i pol, ma ludilo!!! Ma svega je bilo, otkad se ne javih... al sad je bolje (ili sam ja sebe ubijedila da je takouser posted image ) pa se nadam da cu se cesce ukljucivati u ovaj internetuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 17442
7.3.2010 1:01:56   
MinaMM
Samo da vas pozdravimo. Bili u setnji skoro cijeli dan pa dosli kuci i onda dernek - smijali se, igrali, mazili, malko spavali i sad su mama i tata umorni.

ja sam krenula na vjezbe user posted image user posted image jer krecem na posao za 1,5 mj a sve mi malouser posted image . Dojim i imam nekontroliranu zelju za slatkim.

Bambi ja jos nisam dobila user posted image . Evo prodje tacno godina od kad sam je zadnji put imala.

Sutra cemo kupiti glinu da pravimo otiske stopala i rukica i to cemo pokloniti nanama i dedamauser posted image . Ja sam tako uzbudjena.

Odoh spavati. Ljubim cijelu generaciju user posted image

P.S. Apotekarko svaka castuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

16.11.2009. u 7:50 - nova sreca, nova ljubav

(odgovor članu kaktuscic)
Neposredna veza do poruke: 17443
7.3.2010 7:31:07   
Meri29
Dobro jutro, da se konacno javimouser posted image

Prezivile smo jucerasnji dan, ali jedvauser posted image Od 2 sata nam je puna kuca gostiju bila, nevecer dosli novi sa puno djece... ona place jer je naucila da spava od 8... jedva smo izdrzale, ali je mami bilo drago da vidi te ljude sa fakulteta koji su bili user posted image

Hhahahaha jucer je pravi posao odradila nema sta, evo i sad je cekam da opet isto napravi user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 17444
7.3.2010 8:16:06   
hampsi
IZVORNA PORUKA: MinaMM

Sutra cemo kupiti glinu da pravimo otiske stopala i rukica i to cemo pokloniti nanama i dedamauser posted image . Ja sam tako uzbudjena.

Mina gdje ces kupiti ? Vidjela sam na netu da ima bas za to ali ne znam gdje?

(odgovor članu MinaMM)
Neposredna veza do poruke: 17445
7.3.2010 8:25:08   
Mya_81 RR
Jutrooooo user posted image
Jučer nismo čestitale rodjendane...nadam se da nam naši mali drugari neće zamjeriti user posted image

Ja sam danas napokon bolje (imala strašnih problema sa zubom i jakom upalom) i sad kako je to bolje osjećam se diiiiiiiiiiiivnoooooooo user posted image

Apotekarka, baš mi je drago da je hemoglobin bolji user posted image user posted image

Pa, Kaktuščić, ženo gdje si ti user posted image user posted image

Mi sutra idemo na vakcinu user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 17446
7.3.2010 8:26:29   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: hampsi

IZVORNA PORUKA: MinaMM

Mina gdje ces kupiti ? Vidjela sam na netu da ima bas za to ali ne znam gdje?

Kupuje se onaj obični glinamol...ima ga u svakoj knjižari, a ima ga i u Konzumu user posted image

I mi bi to trebali....samo da se mama malo pokrene....

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 17447
7.3.2010 8:39:08   
hampsi
E bas cu sutra potraziti jer cu konacno izaci user posted image user posted image user posted image I ja sam se ulijenila. I sta uradite s tim? Malo te peglam ali mi nije jasno  jer sam ja gledala glinu u nekoj posudi, kao na tanjiru zapravo i pravo slatko izgleda. Ja sam mislila pogledati u TL ali je tamo sigurno i skuplje nego u knjizari

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 17448
7.3.2010 8:50:48   
Mya_81 RR
Ne znam sad je li dovoljno ono jedno pakiranje, više se ni ne sjećam koliko ga dodje jer sam s tim davno radila. Moja neka pretpostavka je da se glinamol razvalja na željenu debljinu i oblik (krug, kocka ili nešto apstraktnije) i da se onda utisnu stopala ili rukice....sve nedostatke u obliku se mogu nakndadno nakon stavljanja otisaka popraviti, a onda se ostavlja da se osuši...nakon sušenja ide bojanje user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu hampsi)
Neposredna veza do poruke: 17449
7.3.2010 9:17:25   
marinčii
jutro i od nas
mi smo noćas dobro spavali sa dva buđenja al smo zato opet poranili u 6h se probudio i kmeči li kmeči čim ga je mm prenio u dnevni smirio se i niko sretniji od njega lopuža malauser posted image
vidim javila nam se kaktuščić ,ajde baš mi je drago da ste dobro ,znači i tvoj maleni slabo jede,joj ja izludi što kažeš za svaku kašiku se moram boriti i izigravati budalu ne bi li pojeo,sinoć probali čokolino al kakvi ni to mu se ne sviđa,al dobro valjda bude bolje
puse za sve bebice

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 17450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  696 697 [698] 699 700   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  696 697 [698] 699 700   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Nezavisnost.
Admin

Jesu li vaša djeca donekle nezavisna ili ih i dalje hranite i uspavljujete? Mislim na djecu od 2,5 godine i više.

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *