Anoniman
|
dobar dan vam zelim... prvo cestitamo Andreju korake... zdrav i ziv bio, sto vise hodao i trcao, a sto manje padanja bilo... dadada, sretno i tebi jer ce ti srece trebati... amela, ma zao mi je bilo kose kako da nije, ali nisam mogla onako, izludila bih da sam ostavila... jos lijepo vrijeme ide, ma kakav... sto se tice stomaka, Sabinu kad sam rodila, vratio se za skoro 2 mjeseca, a sada, i nakon 3 mjeseca ima ga pofino... al najgluplje mi je kad me zene pitaju da nema jos koje... pa to je normalno da ostane stomaka i duze vrijeme, bez obzira na nacin poroda... pa 9 mjeseci se siri, treba i 9 mjeseci da se vrati... ali ne obracam paznju na to, jer znam od cega je... nije od debljine nego od najljepsih 9 mjeseci i od najljepseg uzroka... Meri, ma Majdica je curica princezica... zar moze ikako drugacije nego da slusa svoju mamu i uziva u set_nji... i mi smo proset_ali do deda i nane, posjedili i vratili se... vjetar puse, ali nije hladan... ali ipak sam ga umotala salom, joj poslije cu prebaciti sliku isti je nindza... hehahahah samo mu se oci vide...
|