iv@ncica
|
IZVORNA PORUKA: mar''č'' 'v@'č'ce ma strah me da 'eće p't' o'da dovolj'o ml'jeka ,'ez'am '' sama kol'ko b' trebo p't' sa 9 mjesec','ajv'e b' vol'la da oće pr'hvat't' boč'cu pa b' mu tjed'o jeda' obrok zamje'j'vala sa ad ml'jekom al kad 'eće ''sam pamet'a al 'adam se da će 'ć' 'ekako,'e b' s t'm odugovlač'la 'ekako&'bsp;m'sl'm da je pamet''je 'a vr'jeme ga odb't' jer posle god''e s'gur'o da 'de tee&'bsp; marinci- mislim da treba oko 700 ml popiti ili cak manje , pa onda do godine dana 500 ml, tako nekako..on tebi popije dovoljno ne brini, jer jos cesto doji, a svejedno mu ne mozes samo mlijeko davati, to sam i ja milsila..i isto smo se borili kao i ti, sto je veci teze ga je odviknuti naravno..ali ide to ne brini..nek on tebi doji..i jede ostalo..imas fore do godine dana..bolje je ipak to nego ad, a ni moj nece na bocu, i ja sam mu tek nedavno iako doji uvela jos dorucak i veceru kasicu s ad-om, cisto da budem sigurna da uzima dovoljno jer on doji 2 puta, e da ti on doji jako malo, pnda bi mu trebala davati, i to uzela sam hipp 2 i nekako je prihvatio.. na bocu ni pod razno, a ne bi ni ja stvarno to smrdi, uh ..alči eto, uzela sam barem da mi ga jede 20-30 dana cisto kao prelaz i da znam d a je pojeo jos mlijeka osim mog,pa da onda pređemo s godinu na kravlje..a ne da odmah idem na tetrapak...ovako ovo fino podnosi pa ce onda valjda i tetrapak ..ne brini se...ja sam andreju ukinula nocne i uspavljivanje, po danu je moze dobiti kad hoce..a vecinom mu dam kad se probudi..i ujutro za rana kad skoci u 6 sati hahhaha..i sad mi to nije problem..ma mgu jos 3 godine ovako, ali on sve manje trazi osim kad ga nervoza uhvati...